Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2007, 07:17
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

na akkor még egyszer
nem értek egyet a módosításokkal én sem, a maluszokat túlzásnak tartom, viszont...
az elf ettől még játszható faj!
egy termelő törpe ugyanígy nem tudja magát megvédeni, annyi sansza van sereggel visszavágni mint az elfnek, tolival... varival... azt inkább hagyjuk...
hulla... gondolom senkinek nem kell bemutatni.
az elfnek még mindíg hatványozottan jobb a védelme minden ellen!
a törpe termeli a nyersit fegyót a szövisei megvédik.
az elf termeli a kaját a szövisei megvédik...
és persze a bónuszai, jobban mint bármely más fajt.
a törpék és hullák mégsem anyáznak burkoltan, vagy új felhasználót regelve külsőn burkolatlanul a fórumon.
a 20% vs 30% topik minősíthetetlen megnyilvánulásai miatt nem csodálkozom a maluszok mértékén.
a mostani malusszal foglalkozó topikok stílusát elnézve, egyre kevesebb bennem is a részvét az elfek iránt!
"ha neked herélnék ki a kedvenc fajod, blablabla..."
nekem pl a kedvenc fajom a törpe
kedves elfek, többek között miattatok játszhatatlan mf-ként a kedvenc fajom
lehet hogy ezekkel az elf maluszokkal létjogosultságot kap az aprónép?
igazságot akartok, kívánom hogy kapjátok meg
legyen kiegészítésképp ott a maluszoknál hogy megszűnnek, 24 körig azok ellen akik bármilyen támadóakciót hajtanak végre az elfetek ellen
és már tudnátok is támadóakciókkal védekezni
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-09-2007, 10:00
Cassandra Cassandra is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
na akkor még egyszer
nem értek egyet a módosításokkal én sem, a maluszokat túlzásnak tartom, viszont...
Játszható, de hogyan?
Mármint, az elf országaimmal soha nem ártóztam pusztán kedvtelésből senkit, viszont innentől kezdve arra nem is jó egyiksem, amire eredetileg használtam/kitaláltam.
Egyszer nem mondtam, hogy most akkor a többiek is kapják a maluszokat (Ismétlem önmagam, kellettek, de ez azért túlzás.). Viszont igenis bennem a "félsz", hogy két hónapon belül pl. az óriás lesz kikiáltva bunker fajnak, meg mint egyetlen varis faj valakinek szemet fog szúrni, hogy ő bizony bárkit ártózgathat és akkor jönnek neki is a maluszok, vagy mi lesz!?

Lehet, hogy még a maluszok mértéke se zavarna ennyire(!), ha lett vona időm reagálni rájuk, alkalmazkodni hozzájuk, DE nem volt.

Quote:
Kapjon, hajrá.

Quote:
legyen kiegészítésképp ott a maluszoknál hogy megszűnnek, 24 körig azok ellen akik bármilyen támadóakciót hajtanak végre az elfetek ellen
Megint csak a magamét tudom hajtogatni. Nem igazságot akarok, nem kárpótlást, nem azt, hogy a másiknak is legyen ugyanilyen "rossz".
Csak nem értem mire volt jó ezeket a változásokat ilyen hirtelenséggel bevezetni.
Csak egy érdekelne, milyen változás volt az elmúlt egy évben (a designváltáson kívül, bár az nem is ez a kategória) ami ilyen mértékben befolyásolta a meglévő játékmenetet és bármilyen szintü megbeszélés nélkül került be?!?
Ugye jól sejtem én, hogy semmilyen.

Amit leírtál, azt teljes mértékben támogatom, máshol is felvetődött már, a meglévő, 8elfes topik egyikében.
Valamint kombinálnám azzal, hogy a tolifelfedés és a TK nyitás minden esetben essen ki a +3% os készültségcsökkenés alól.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 10:02
Alba Alba is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post

Viszont igenis bennem a "félsz", hogy két hónapon belül pl. az óriás lesz kikiáltva bunker fajnak, meg mint egyetlen varis faj valakinek szemet fog szúrni, hogy ő bizony bárkit ártózgathat és akkor jönnek neki is a maluszok, vagy mi lesz!?
Azért ez meredek. Csinalhatsz te akarmilyne jo varist akkor is üthető. Az elfben az volt ez erős hogy tul védett volt minden ellen es korlátlanul ártózhatott.
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 10:12
Member

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Azért ez meredek. Csinalhatsz te akarmilyne jo varist akkor is üthető. Az elfben az volt ez erős hogy tul védett volt minden ellen es korlátlanul ártózhatott.
Nem, nem meredek, lemerem fogadni bármiben, hogy heteken belül előjön ezis.

Az elfet ugyanúgy lehet bántani, mint bármelyik fajt.
Ha MF, akkor egy szövi szedi szét.
Ha szöviben van, akkor vsz. élezve van, tehát vagy hadilag(jó ezt ne vegyük a bónuszok miatt), vagy toliban, vagy variban, esetleg mindkettőben gyengébb, ugyanúgy beártózták, lelopták eddig is a szövis elfet, mint más fajokat, de eddig legalább le tudta reagálni, most ezt nem teheti meg.

Most az egyetlen, amit tehet, hogy bízik abban, 1. hogy a szövijéből valaki képes átvenni a szerepét és bebetonozza magát, hogy a legkevesebb féle módon lehessen neki ártani, 2. hogy nem dobják ki(mondjuk az ilyen nem is szövi, de az más kérdés.) és szintet tud lépni, mielött valakinek szemet szúr...
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 10:04
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Teljesen nyilvanvalo, hogy perpill az elf nem hasznalhato szovetsegben jelenleg. Hiszen azt a funckiot, amivel esetleg rendekeznie kellene (tolizas-varizas elsosorban) nem tudja ellatni.
Kerdes az, ha itt sirtok a maluszok csokkenteseert, akkor jobban hasznalhato e majd? (Gondolok itt pl. az 50% maluszra)
Teljesen felesleges ezt a vonalat eroltetni szerintem.
Pontosan... És a most aktív szövikben, ahol esetleg több funkciót is elf lát el, most szívnak mint a torkosborz...

Az 50%, azért csak nem 80.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 16:39
Penya Penya is offline
Member

Quote:
na akkor még egyszer
egy termelő törpe ugyanígy nem tudja magát megvédeni, annyi sansza van sereggel visszavágni mint az elfnek, tolival... varival... azt inkább hagyjuk...
az elfnek még mindíg hatványozottan jobb a védelme minden ellen!
a törpe termeli a nyersit fegyót a szövisei megvédik.
az elf termeli a kaját a szövisei megvédik...
és persze a bónuszai, jobban mint bármely más fajt.
a törpék és hullák mégsem anyáznak burkoltan, vagy új felhasználót regelve külsőn burkolatlanul a fórumon.
a 20% vs 30% topik minősíthetetlen megnyilvánulásai miatt nem csodálkozom a maluszok mértékén.
a mostani malusszal foglalkozó topikok stílusát elnézve, egyre kevesebb bennem is a részvét az elfek iránt!
"ha neked herélnék ki a kedvenc fajod, blablabla..."
nekem pl a kedvenc fajom a törpe
kedves elfek, többek között miattatok játszhatatlan mf-ként a kedvenc fajom
Egy törpét kár lenne az elfhez hasonlítani. Kicsit többet termel ami jó esetben tarcsitól eltekintve több pénzt hoz mint az elf kajája. A törp ha hadis akkor igenis vissza tud vágni, 56% lakásteki és 45% hadüggyel nem éppen gyenge.

A stílusokról. Azért Atinak is lenne mit finomítani ... Meg még pár embernek aki nagynak hiszi magát. Hozzáteszem ha a törpék bónuszát termelésből lenyomnák mondjuk 10% ra megnézem mi lenne itt. A hulla és a törp pedig már régóta ilyen, nincs semmi változás nem kell csodálkozni hogy " törpék és hullák mégsem anyáznak burkoltan" Nekik nincs okuk rá. De másnak azt hiszem bőven van.

A törpe egyáltalán nem játszhatatlan mf ként. De jóindulatal azt mondom h legalább annyira játszhatatlan mint az elf. Sztem amugy sokkal jobb egy törp mostmár.
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 18:33
-(0Kristóf0)- -(0Kristóf0)- is offline
Member

Longevity: 93%

Én játszottam törpével! Ez az a faj amivel rövidtávon viszonylag nagy orikat lehet csinálni. Nem okoz neki nagy gondot a termelés így gyorsan beépítheti az oriját a seregképzése meg követhetetlen.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules