|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

05-07-2007, 09:57
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A gyors csoport a sűrű, folyamatos harcokról szól. Ezért van. Akinek ez nem tetszik, az ne ott akarjon játszani.
|
Én imádom a gyors csoportot csak a szabályokat nem árt tisztázni ha valami kétes.
És nekem az volt, de már értem, és bevallom ez tetszik!    
Last edited by invisible; 05-07-2007 at 09:59..
|

05-07-2007, 10:15
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
|
eddig nekem is tetszik a gyors csopi  Kivéve azokat a kis incidensek amik értek védelem kijövetel után de hát túlélhető    
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

05-07-2007, 10:27
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Hogy őszinte legyek nekem sosem voltak gondjaim, mert eléggé rugalmas vagyok és egyfolytába játszom szünet nélkül, az az folyamatosan fennt vagyok a játékba és játszom.
Ez kicsit annak köszönhető, hogy mióta meghalltak a szüleim magam keresem a kenyerem különböző netes munkákkal, na meg tanulok sokat mivel most éretségizem és utánna egyetemre akarok menni   
Szóval hajtás van..
Na de ne romboljuk a topicot ilyen beszélgetéssel mert még meg leszünk fenyítve.   
|

05-08-2007, 16:58
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
hmm 5 mészár után jön a fenyegetés hogy jelenti és megyek az anarchba  )
picit érdekes  )
|

05-08-2007, 17:07
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Indoklás: Más játékának szándékos tönkretétele, áthelyezés folyamatban.
Ez ebbe a kategóriába tartozik, mert akkor ezen a héten már a harmadikat látom :-/
|

05-08-2007, 17:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ez ebbe a kategóriába tartozik, mert akkor ezen a héten már a harmadikat látom :-/
|
és a 3. ami fenyegető levél miatt kerül át, nem pedig a tényleges dolog miatt ha jól gondolom. javits ki Ati ha tévedek

05-08-2007, 17:10
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Ezek nem a fenti jellegűekre mentek, továbbra sem kell aggódni. 
|

05-08-2007, 19:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
ehh
Az én állásfoglalásom egyértelmű. Ha törlésig ütsz valakit,akkor rakjanak át az anarch-ba. Indoklás:
Bevettem magam mellé egy szövitársat.Őt támadták elég durván,egy egész 4 fős szövi,de aztán mikor látták,hogy nincs egyedül,leálltak egy kicsit,és megüzenték nekem,hogy álljak le,vagy úgy járok,mint az újdonsült szövitársam. A varisuk nem fért be hozzám,a tolisukat eléggé leirtottam, a 2 hadis pedig egyelőre a havert szedte szét.Őnála persze már nem volt szinte semmi ember,csak pár száz elit és ló.(hadis akart lenni) Megüzente nekem,hogy ez így nem tetszik neki,mert már minden körülötte lévő észrevette,és elég durva "ingyen földosztás" alapú támadásokat tettek rá. A gyerek hamar törölte az oriját,és kezdett egy újat 5/W-ben. Aztán a szövi rámszállt,mondván"legyek egy csoportban a szövitagommal" ez azt jelentette,hogy addig ütnek,amíg nem törlök,csak nem mondták ki.
A hadisok persze befértek hozzám,2 napig mentek a mészárlások,közben belekezdett a tolisuk,dőltek a házak,szieszta ide vagy oda ment a gyilkolászásra is,a varisuk később fért be hozzám,attól fogva jöttek az ártók is. Aztán,mikor már 1000 íjam sem volt,kezdődtek a földszerzések.Lecsúsztam 10k ponttal,az a szerencsém volt,hogy már túl messze voltam,és ritkábban érkeztek a hadak,de jöttek helyette az ártók és gyilkolások/ lopások.Elmentem szabira.Mikor visszajöttem,25 kör távolságból megüzenték,hogy legközelebb meg ne próbáljam megvédeni a célpontjukat,mert nem hagynak békén,amíg le nem törlöm magam.Szerintem a szövitagomat megvédeni kötelességem volt,most már félig újjáépítettem magam,elmentem szünetre,fejlődök. Szerintem ez kimeríti a törlésig ütés fogalmát.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|