|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

05-07-2007, 07:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
Nos arról van szó, hogy ez az újonnan bevezetett szabály kissé összezavar.
Nem tudom mit szabad és mit nem....
Jól lenne ha Ati véleményt mondana.
Nos az történik velem, hogy van egy ori aki rámszáltt.
|
Üsssd!
Felesleges karakterek <---- itt

05-07-2007, 07:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Leírom negynevkilencedszer is, mert eddig elfelejtetted elolvasni: nem történt újítás.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Túlzásokba ne essünk. Első lépés a diplomácia. Ha odáig se jutott el valaki, hogy szóljon a másiknak, hogy hé, állj már le, akkor értelemszerűen nem lesz kitéve az, aki támadja.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem történt változás, csak fel lett kicsit elevenítve, mert az utóbbi időben (biztos a fura időjárás okozta frontok miatt) a szokásosnál többen is úgy gondolták, hogy ők az istenkirályok, és mindenkit törlésig vernek, majd meglepődtek azon, hogy anarchba kerültek.
Ez a játékstílus nem való a Hódítóba, és valahol előrébb említettem, hogy 8 év alatt kb 10 országot érintett, abból 3-4 az utóbi hetekben volt, ezért tartottam fontosnak kiemelni ezt a részt.
|
remélem Ati helyett is Ati voltam  nincs semmi új szabály, semmi új korlát. és benne van minden ami érinthet  véleményem annyi hogy ÜSD!!!

05-07-2007, 08:57
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
remélem Ati helyett is Ati voltam  nincs semmi új szabály, semmi új korlát. és benne van minden ami érinthet  véleményem annyi hogy ÜSD!!!
|
Még azért megvárnám ati hozzászólását is nehogy aztán meg az legyen, hogy én nem állok le, de már kb 300 hektár földem elszedett és ráment vagy 200 millám a kis répafalóra, hogy velem szórakozik.
Most rázárkódzom és ha zöld utat kapok Atitól, visszaveszek mindent, de nem fog semmilye maradni és akkor törölheti az oriját.
Belőlem élősködik a pióca.   
Last edited by invisible; 05-07-2007 at 09:09..
|

05-07-2007, 09:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Még azért megvárnám ati hozzászólását is nehogy aztán meg az legyen, hogy én nem állok le, de már kb 300 hektár földem elszedett és ráment vagy 200 millám a kis répafalóra, hogy velem szórakozik.
Most rázárkódzom és ha zöld utat kapok Atitól, visszaveszek mindent, de nem fog semmilye maradni és akkor törölheti az oriját.
Belőlem élősködik a pióca.   
|
de az isten szerelmére! ha megtámadnak mi a bánatért nem ütsz vissza????
az állásfogalálsnak nem az a lényege, hogy birkaként hagyd magad ütni
ha tényleg erősebb vagy, akkor nekiállsz és levered, mint vak a poharat - ez a játék lényege 
ha nincs szerencséd, akkor Ati véleménye ráadásul piros lesz 
|

05-07-2007, 09:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ha tényleg erősebb vagy, akkor nekiállsz és levered, mint vak a poharat - ez a játék lényege 
|
Ha mer visszaütni, akkor meg is érdemli, szerintem...
|

05-07-2007, 09:35
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
Nem értesz..
Nem mondtam hogy nem ütöttem vissza...
Vissza ütöttem de amikor én leállok akkor ő folytatja...
|

05-07-2007, 09:41
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
A gyors csoport csak azoknak való, akik már megfelelő rutinnal rendelkeznek, és az esetleges támadásokat ki tudják védeni, vagy vissza tudnak támadni!
Regisztrációkor erre külön is felhívjuk mindenki figyelmét!!!
Ha valaki a gyors csoportba regisztrál, majd azzal jön, hogy jajj segítség, megtámadtak, azzal nem tudok mit kezdeni, csak azt tudom javasolni, hogy NE a gyors csoportban játsszon, mivel az szemmel láthatóan nem neki való.
A gyors csoport a sűrű, folyamatos harcokról szól. Ezért van. Akinek ez nem tetszik, az ne ott akarjon játszani.
Last edited by Ati; 05-07-2007 at 09:43..
|

05-07-2007, 09:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha mer visszaütni, akkor meg is érdemli, szerintem...
|
Hülye én sem vagyok!!
Persze hogy vissza ütök, de itt nem ezen van a hangsúly, hanem azon hogy én visszaütök eggyet majd leállok ezután ő ujra kezdi és üt 5-öt rajtam.
Aztán ha én visszaütök megin eggyet akkor ő megin 5-öt üt.
Nos, ha én is beindulok akkor totális háború lessz és törlődni fog az eggyik ori.
Ha ez szabájellenes akkor Ati rakja át az anarhiába, ha meg neki megengedhető ez a játékstílus akkor én is ezt fogom csinálni vele és nem marad meg az orija.!!!
Még mindig erősebb vagyok mint ő és nem okoz gondot kicsinálnom.
Csak én nem akarom senki játékát tönkretenni, de ha rákényszerít ezt fogom tenni.
Szóval nem vagyok se béna se szerencsétlen, csak normálisan gondolkodom és nem azért játszom hogy másoknak elvegyem a játékkedvét.
|

05-07-2007, 09:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Hülye én sem vagyok!!
Persze hogy vissza ütök, de itt nem ezen van a hangsúly, hanem azon hogy én visszaütök eggyet majd leállok ezután ő ujra kezdi és üt 5-öt rajtam.
Aztán ha én visszaütök megin eggyet akkor ő megin 5-öt üt.
Nos, ha én is beindulok akkor totális háború lessz és törlődni fog az eggyik ori.
Ha ez szabájellenes akkor Ati rakja át az anarhiába, ha meg neki megengedhető ez a játékstílus akkor én is ezt fogom csinálni vele és nem marad meg az orija.!!!
Még mindig erősebb vagyok mint ő és nem okoz gondot kicsinálnom.
Csak én nem akarom senki játékát tönkretenni, de ha rákényszerít ezt fogom tenni.
Szóval nem vagyok se béna se szerencsétlen, csak normálisan gondolkodom és nem azért játszom hogy másoknak elvegyem a játékkedvét.
|
Te nem érzed, hogy ha bemészárolod 5x aztán 5körrel magad alá ütöd az még nem törlésig ütés? 
|

05-07-2007, 09:46
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A gyors csoport csak azoknak való, akik már megfelelő rutinnal rendelkeznek, és az esetleges támadásokat ki tudják védeni, vagy vissza tudnak támadni!
Regisztrációkor erre külön is felhívjuk mindenki figyelmét!!!
Ha valaki a gyors csoportba regisztrál, majd azzal jön, hogy jajj segítség, megtámadtak, azzal nem tudok mit kezdeni, csak azt tudom javasolni, hogy NE a gyors csoportban játsszon, mivel az szemmel láthatóan nem neki való.
A gyors csoport a sűrű, folyamatos harcokról szól. Ezért van. Akinek ez nem tetszik, az ne ott akarjon játszani.
|
Tehát zöldutat kaptam  
Köszönöm szépen!!  
Akkor most megyek és lenyúlok a torkán és kitépem a szívét majd feldarabolva kitűzöm a totemoszlopomra     
Puszi a zöld útért!!       
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|