|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 13:06
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ki tudunk végre lépni az 1A-ból, vagy most már csak erről fogunk beszélni? Megint megkérdem: azon az egyetlen csoporton kívül hol fogsz te egy ilyen orkkal "könnyedén szétártózni" egy valamennyire is értelmes elfet??
|
Azon kivul hogy leszel teljesen korbeveve elfekkel, ugy hogy mas celpontod nincs, hogy tudj haladni? Na ugye, hogy sehol...

04-25-2007, 13:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Azon kivul hogy leszel teljesen korbeveve elfekkel, ugy hogy mas celpontod nincs, hogy tudj haladni? Na ugye, hogy sehol...
|
Akkor viszont nyisson valaki egy másik topicot, ahol meg lehet beszélni az 1A-s ork vs. elf kérdést, már oldalak óta megy az offolás...
|

04-25-2007, 13:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor viszont nyisson valaki egy másik topicot, ahol meg lehet beszélni az 1A-s ork vs. elf kérdést, már oldalak óta megy az offolás...
|
Szerintem ez nem off. Ez a döntés az egyensúlyról szól és leginkább orkok ellen jön ki.
Érdekes hogy ki hogyan szavaz, még egy klánon belül is. 
Steve`sfield (#324643)
|

04-25-2007, 13:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Szerintem ez nem off. Ez a döntés az egyensúlyról szól és leginkább orkok ellen jön ki.
|
Viszont ez csak az 1A-ra vonatkozik. Ahogy Remy is mondta egy-két hsz-vel fentebb, máshol van mit ütnöd. A felvetett téma meg az EGÉSZ Hódítóról szól, nem csak az 1A-ról, hogy miképpen lehet ott boldogulni az elfek ellen.
|

04-25-2007, 13:17
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
gondolom az elfek az erősítés mellett nyüszögnek, a nemelfek meg a súgó javításán...
énis voltam olyan szöviben Aban, ahol volt elf... és jól jö/hete/tt volna a védelemben a + %...
és voltam olyan helyzetben, ahol a környék elf volt és idegbetegség volt áthámozni magam köztük /nem rajtuk... mert nem lehetett rajtuk/
sztem aki elfre ment/megy az eddig a 30%kal számolt és tutira ment... ha meg vakon ment, akko meg benne volt a pakliban a kopp...
szerintem Ati a súgót fogja javítani  mert eddig is az volt a cél a sok módosítással, hogy a hadi akciók kerüljenek előtérbe...
feljebb valahol olvastam, h ha az orknak jár a + támadó bónusz, akkor az elfnek meg járjon a védő... na... szerintem azért ez nem ugyanaz... mert aki az orkot vállalja, az vállalja a tekitlenítést, ártózást és egyebeket... úgyhogy megérdemli a plusz bónuszt...  meg különbenis.  
|

04-25-2007, 13:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Viszont ez csak az 1A-ra vonatkozik. Ahogy Remy is mondta egy-két hsz-vel fentebb, máshol van mit ütnöd. A felvetett téma meg az EGÉSZ Hódítóról szól, nem csak az 1A-ról, hogy miképpen lehet ott boldogulni az elfek ellen.
|
1/A-ban nem váltasz fajt, ha hosszútávra tervezel. Más csoportokban viszont 1000 körönként szintet lépsz, és választhatsz másik fajt.
Tehát legjobban az A-ban maradókat érinti ez a kérdés.
|

04-25-2007, 13:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
1/A-ban nem váltasz fajt, ha hosszútávra tervezel. Más csoportokban viszont 1000 körönként szintet lépsz, és választhatsz másik fajt.
Tehát legjobban az A-ban maradókat érinti ez a kérdés.
|
Viszont az 1A-ban maradók vannak a legkevesebben. Mi legyen tehát a fontos, a mennyiség vagy a minőség?
Komolyabban: amit írtál, abban igazad van, de az is tény, hogy a döntésben mindenki érintett, nem csak azok, akik elakadtak az elfekben odafent.
Last edited by laci; 04-25-2007 at 13:22..
|

04-25-2007, 13:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Viszont az 1A-ban maradók vannak a legkevesebben. Mi legyen tehát a fontos, a mennyiség vagy a minőség? 
|
Örülnél ha 20-25k hekis 1/A-s oridról lehúznának 2-3000 hektárt azért, mert elírták anno a súgót?
az 1/A-s orikban nem csak 41 nap munkája van benne, hanem éveké. Ezt ne felejtsd el.
|

04-25-2007, 13:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szerintem éppen elegen vannak "Aban maradók"...
Steve`sfield (#324643)
|

04-25-2007, 13:24
|
Member
|
|
|
|
Azóta pontosítottam, csak írás közben reagáltatok.
Én csak arra kérek mindenkit, hogy ne váltsunk át megint arra, hogy mindent az 1A-hoz igazítunk, vegyük figyelembe azokat is, akiknek nem az a céljuk, hogy ott fejlődjenek hónapokon vagy éveken át.
(és most NE váltsunk át egy "szeretem az A-t"-"nem szeretem az A-t" vitára, abból már volt elég 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|