Quote:
Originally Posted by Steve
Reaktor Zoli beírására reagálva, úgy gondolom, hogy sohasem fogja a szavazás végeredménye tükrözni a teljes játékosállomány véleményét. Csak nagyon szűk réteg ír ide és nemegyszer látni, hogy a kezdők máshogy vélekednek, mint azok a profik, akik eljutottak már a csúcsra. Emellett a sok fenti klánból alig szoktak ide írogatni. Ergó ezeknek a szavazásoknak túl sok értelme nincsen.
Azt meg még mindig tartom, hogy ez a módosítás a játék egyensúlyát billentené fel, és csak akkor élenne sztem korrekt, ha az ellentétpár másik tagját is módosítanátok.
|
Jogos, bár sztem azért lett ez az egész szavazás topic, mert Ati tudja hogy hogy fog dönteni és csak bizott benne hogy ezzel csak a döntését erősitené meg. De sztem ezzel pont a bizonytalanságba taszitottuk mert mind 2 legerősebb érve elég komoly.
1. hogy legyen 30%a játékban, teljesen elfogadható, mert a támadók 1től 1ig 30al számoltak és sok esetben ez a 10%miatt nem fértek volna be és nem támadtak ugyhogy ha valós védelmet nem is adott a program, a játékban igenis 30 volt a védelme...
2. 20%al is bittang erős az elf, nem egy számolásom/unk igazolja vmint tény hogy A-ban lehet csinálni beüthetetlen elfet (1v1 számolások is igazolják),