|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 12:03
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Biztos hülye vagyok, de jól látom, hogy ha valaki nem olvassa a külső fórumot akkor fogalma sincs, hogy kiderült, hogy az elfnek csak 20% bónusza van?
Ugyanez igaz a román és angol játékosokra is? Vagy csak az én figyelmem kerülte el, hogy mindenki figyelmeztetve lett? Vagy aki olvas külső fórumot, az most vígan ütlegeli az elfeket, akik nem olvasnak külső fórumot?
Ati, nem kéne ez ügyben tenni valamit? Vagy már tettél? Akkor bocs, hogy kotnyeleskedem.
pea
|

04-25-2007, 12:06
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
Biztos hülye vagyok, de jól látom, hogy ha valaki nem olvassa a külső fórumot akkor fogalma sincs, hogy kiderült, hogy az elfnek csak 20% bónusza van?
Ugyanez igaz a román és angol játékosokra is? Vagy csak az én figyelmem kerülte el, hogy mindenki figyelmeztetve lett? Vagy aki olvas külső fórumot, az most vígan ütlegeli az elfeket, akik nem olvasnak külső fórumot?
Ati, nem kéne ez ügyben tenni valamit? Vagy már tettél? Akkor bocs, hogy kotnyeleskedem.
pea
|
Ebben Peával egyet értek. Mondjuk én már szóltam be klánforumra, de mivan azokkal amelyik klán nem jár erre?
Steve`sfield (#324643)
|

04-25-2007, 12:18
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
|
Hát nézzük csak, van ugye itt ez a megbeszélés. Ez valaminek számít?
Ezen túlmenően azzal kapcsolatban, hogy "az elmúlt időszakhoz képest a játékban ma sem változott semmi", külön értesítést nem küldünk. 
|

04-25-2007, 12:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezen túlmenően azzal kapcsolatban, hogy "az elmúlt időszakhoz képest a játékban ma sem változott semmi", külön értesítést nem küldünk. 
|
Ez akkoris kicsit kitolás.  Legalább addig változtathatnál a súgón 20%ra és kiírhatnád a főoldalra, aztán utána rágódhatnál azon a tíz százalékponton.
Steve`sfield (#324643)
|

04-25-2007, 12:25
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Ez akkoris kicsit kitolás.  Legalább addig változtathatnál a súgón 20%ra és kiírhatnád a főoldalra, aztán utána rágódhatnál azon a tíz százalékponton.
|
Az előző hónapokban is így működött, ezt a pár órát a döntésig kibírja mindenki már.  Semmi nem indokolja az eszetlen kapkodást.
|

04-25-2007, 12:26
|
 |
Member
|
|
|
|
amúgy most nézem hogy a szokásos szavazás probléma... csomo olyat látok a szavazásban akiknek egy postja se volt a témában, semmi érv csak nyomtak vmit 

04-25-2007, 12:22
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
A súgó sem változott még? Akkor arról küldj értesítést, hogy a súgó rossz. Valószínűleg még többen látogatnák ezt a fórumot itten. :-D
|

04-25-2007, 12:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Egy figyelmeztetés azért beleférne azok számára, akik nem olvassák a küldő fórumot...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|