Quote:
Originally Posted by csunyabogar
én pl a 4-5 év alatt nem jöttem rá, hogy az elf 20%-ot kap, nem 30-at. valahogy úgy érzem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. ha ezután is 20%-ot fog kapni, érezhetően meg fog nőni az elfet támadó orkok száma. de lehet, hogy egyáltalán nincs igazam. és nagyon remélem, hogy nincs... 
8-10%-kal több tornyot kell majd tartani ahhoz, hogy ugyanaz legyen a védőerő, mint a 30%-os bónusszal. 1000 hekin 200 barakk és 200 torony helyett 216-220 barakk és torony. ez minusz 32-40 kocsma/templom. sokat számít. nagyon sokat.
ezek után nem látom, hogy milyen érvvel lehetne téged meggyőzni, pedig elég sok megalapozott érv hangzott el már ebben a topicban a 30%-os verzió mellett...
egyébként az egyensúly úgy alakult ki a játékban, hogy 20%-os volt bónusz tkp, viszont 30%-kal számoltak a játékosok. ez az egyensúly úgyis meg fog változni, bármi is lesz a végleges döntés.
|
Szerintem ha a barakkot is meg a tornyot is megnyomod 10-10%-al. az összesen már 20%, tehát felesleges.
És ha az orkok elkezdik támadni az elfeket? Végre lesz egy kis élet a hódítóban, és nem felfedezőcske marad!