|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Vennél-e Társasjátékot ha lenne??
|
Igen
|

|
27 |
75.00% |
Nem
|

|
9 |
25.00% |

04-16-2007, 20:13
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Jó ötlet, de tényleg elég nehéz, ha nem lehetetlen kivitelezni. Úgy tudnám elképzelni, hogy van egy személy aki nem játszik, hanem végzi a "piszkos munkát".
*bár nem lennék a helyében*
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

04-16-2007, 20:26
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
meglehetősen sok lenne az a "piszkosmunka"... nem?
ezért nem ártana,ha nem csak egy ember utálná meg a számológépet 
|

04-16-2007, 20:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vas
meglehetősen sok lenne az a "piszkosmunka"... nem?
ezért nem ártana,ha nem csak egy ember utálná meg a számológépet 
|
Anélkül megoldhatatlan, hogy valaki lát mindent mindenkinél szvsz.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

04-16-2007, 20:45
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Anélkül megoldhatatlan, hogy valaki lát mindent mindenkinél szvsz.
|
Dehogy is! a hullához lenne egy szembekötő kendő, vagy egy alkalmi vakságot okozó szer... 
|

04-16-2007, 20:59
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
|
|
Szerintem jó ötlet ez a társas dolog...de valószínűleg nem lenne olyan,mint az igazi  Mondjuk lehetne ezen agyalni,valaki nyisson neki egy külön topicot,és akkor ott kollektíven ezkezdjük a munkát...már ha megéri...Mert ez azért elég nagy befektetés lenne Atiék részéről...őt kellene megkérdezni mindenek előtt...A lényeg,hogy az ötlet szerintem jó,támogatom ! 
|

04-16-2007, 22:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nah örülök, hogy azért érdeklődtök a téma iránt
mondjuk azért az igaz, hogy elég nehezen kivitelezhető
de mondjuk nem is kötelező pl az összes fajt betenni
pl az ember vagy a fél-elf kimaradhat mert ugye mind a kettő végülis tolis faj...
vagy valami ilyesmi gondolkodási elven
ha meg tényleg lenne rá igény, akkor szerintem Ati megcsinálná
főleg akkor ha nyereség is lenne rajta
a társasjátékot meg gondolom úgy lehetne megvenni, hogy banki utalással vagy úgy mint a VIP-et sms-el és akkor postán küldenék a lakhelyre vagy nemtudom
|

04-18-2007, 19:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
mondjuk azért az igaz, hogy elég nehezen kivitelezhető
de mondjuk nem is kötelező pl az összes fajt betenni
pl az ember vagy a fél-elf kimaradhat mert ugye mind a kettő végülis tolis faj...
vagy valami ilyesmi gondolkodási elven
ha meg tényleg lenne rá igény, akkor szerintem Ati megcsinálná
főleg akkor ha nyereség is lenne rajta  . . .
|
Hát én attól tartok, hogyha a megvalósítás útja sztd az, hogy rábízod vkire hogy készítse el, de az illető mondjuk nem a beosztottad, akkor nem lesz az egészből semmise. Meg is mondom miért. Mondjuk kijelentem, hogy szerintem te meg akarod csinálni ezt a társasjátékot. Mert szereted a Hódítót és úgyis a te ötleted volt a társas - na és a világért se akarnám az ötletedet elragadtatni más által. Kifejezetten ennek hatására te nekiállnál? Nyilván nem. Ha valaki nem magától akarja, arra ritkán lehet csak ráerőlteteni vmit. És fölösleges is.
Persze ötletelni ettől függetlenül korlátlan mennyiségben lehet. Pl sztm vmi nagyon egyszerűből kéne kiindulni. Mondjuk minden játékosnak van 10 katonája és 100 hektára. A hektárt csak írják, a katonák (bábuk) viszont láthatók egy pókháló szerű táblán. A Hód jellegzetességeit megtartva:
- aki ugyanakkora vagy kisebb orit támad az egy hekit visz, aki nagyobbat az kettőt.
- az egymás mellett elhaladó seregek tudomást sem vesznek egymásról,
- ha viszont azonos célpont felé tartanak, csak a nagyobb csapat megy oda, a másik visszafordul.
És kell vmi iniciáló lépés, pl amikor minden katona otthon van, születik egy új, 1 hekis, védtelen és gazdátlan ori a játékmező közepén.
Na. Még 4-5 szabály, pl felfedezés, szaporodás, szövetkezés, és simán elmegy vele 60 kör, vagyis egy kellemes délután. 
De ha berakod a fajokat, a mindenféle mágiákat, toliakciókat, tekercseket stb, kínszenvedés lesz a vége..
És talán könnyebben megvalósítható lenne egy próbaverzió, ha nem lenne nagyobb az anyagigénye egy A4-es lapnál és mindenki gyűjtene magának szürke meg fehér kavicsokat az udvaron, bábu gyanánt.
Last edited by Princ; 04-18-2007 at 20:10..
Reason: olvashatóság
|

04-18-2007, 20:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
hát én egyáltalán nem írtam egyszersem, hogy kiötlöttem ezt, és most ha sokan támogatják Ati leül egy hónapra és megtervezi az egészet tök egyedül...
hanem hogy mi játékosok ötletelünk ki egy jó verziót, ugye mindenkinek biztos lenne ötlete hogyan lehetne és mindegyikből a legjobb dolgot egybe tesszük így lesz a legjobb variáció...
Azt meg hogy én csináljam meg??
ehh
márcsak azértsem tenném, mert:
"A Hódító online stratégiai játék szerzői jogvédelem alatt álló alkotás, mely a tulajdonosok írásos beleegyezése nélkül sem részben, sem egészben nem használható fel, vagy reprodukálható semmilyen formában. A játékban való részvétel feltétele a játékszabályok elfogadása, ennek hiányában az oldal használata nem engedélyezett. A Hódító tulajdonosai a játék használatából eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak. A "Hódító" szó bejegyzett védjegy! Minden jog fenntartva.
(C) Copyright 1999-2007"
ez sztem elég indok azért, hogy miért nem csinálnám
ugye ez kihat a társasjátékra is az is egy másolás lenne végülis
javíts ha tévedek
|

04-18-2007, 21:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
ez sztem elég indok azért, hogy miért nem csinálnám
ugye ez kihat a társasjátékra is az is egy másolás lenne végülis
javíts ha tévedek
|
Minden szavad igaz, ergo ha komolyan gondolod, kell egy levél Atinak címezve, írásbeli engedélyezés céljából. 
|

04-19-2007, 00:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Minden szavad igaz, ergo ha komolyan gondolod, kell egy levél Atinak címezve, írásbeli engedélyezés céljából. 
|
nem kell semilyen levél sem, ennek a témának csupán annyi célja van, hogy érdekelné-e egy normál társasjáték erre épülve, és ha igen kb milyen legyen. a pontos megvalósitását,legyártását úgyis Atiék csinálnák, ha ők is látnak benne fantáziát
|
|
Posting Rules
|