Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító Társasjáték? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1682)

lll 04-15-2007 19:54

Hódító Társasjáték?

Hello

Szerintem lehetne Hódító társasjáték:)
mondjuk 8-an lehetne játszani max.
szerintem sok hódos venne is 1-1 példányt, főleg az olyan családok ahol legalább 2-en játszanak neten.

Vélemény??:)

ha sokan támogatják, még talán Ati gondolkodna is rajta, hogy legyen-e:)

Kutyuleee 04-15-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 88009)
Hello

Szerintem lehetne Hódító társasjáték:)
mondjuk 8-an lehetne játszani max.
szerintem sok hódos venne is 1-1 példányt, főleg az olyan családok ahol legalább 2-en játszanak neten.

Vélemény??:)

ha sokan támogatják, még talán Ati gondolkodna is rajta, hogy legyen-e:)

én biztos vennék, jó ötlet
bár hogy öszinte legyek, el képzelni nem tudom hogy hogy lehetne ezt normálisan megcsinálni hogy mondjuk ne legyen bonyolult, és megmaradjon hasonló a netes játékhoz:P

lll 04-15-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88010)
bár hogy öszinte legyek, el képzelni nem tudom hogy hogy lehetne ezt normálisan megcsinálni hogy mondjuk ne legyen bonyolult, és megmaradjon hasonló a netes játékhoz:P

hát azt még hogy milyen lenne és hogyan lehetne megcsinálni még odébb van:)
elöször megkell tudakolni, hogy lenne-e rá igény :)

Princ 04-15-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88010)

Sztm sehogy. :)
Volt vmi felvetés, hogy lehetne online térkép a pontlista helyett. De már az is megvalósíthatatlannak tűnt az akkori topic alapján. Hátmég a fix térkép.

Úh max állhatna 8 db számológépből, papírból és tollból a szet, és mindent szépen ki lehetne számolgatni körönként. Csak akkor 1 napig kellene tartson 1 kör. ;)

Tehát a valódi kérdésre, hogy tudniillik jó lenne-e ha jó lenne, a válaszom: igen, jó! :D

Penya 04-16-2007 13:23

Ez nem a legszerencséseb gondolat - felmérni h van-e igény venni. Meg is mondom, miért. Azért csak megnézem már h mit veszek, nem? :) Igy mindenki a saját játékát venné meg, amit ő maga elképzel. Az nem működik h akartok venni? Igeeen! Na és mit is veszünk? Levegőt! :) Jó lenne előbb vmi konkrét, mert igy önmagában jól hangzik de az ördög a részletekben lakozik.

Ha lesz vmi sztem a hétvégi felé kell tapogatózni. Onnan kiindulva lehet vmit csinálni.

Massza Rex 04-16-2007 13:28

Én imádom a társas játékokat. Az egyszerűt, a bonyolultat, a kártyásat, a táblásat, a hosszúkásat és a köralapút is. :)

A kivitelezés már más tészta, én akár amolyan ki nevet a végén típusban is el tudnám képzelni :)))

Kutyuleee 04-16-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 88094)
Ez nem a legszerencséseb gondolat - felmérni h van-e igény venni. Meg is mondom, miért. Azért csak megnézem már h mit veszek, nem? :) Igy mindenki a saját játékát venné meg, amit ő maga elképzel. Az nem működik h akartok venni? Igeeen! Na és mit is veszünk? Levegőt! :) Jó lenne előbb vmi konkrét, mert igy önmagában jól hangzik de az ördög a részletekben lakozik.

Ha lesz vmi sztem a hétvégi felé kell tapogatózni. Onnan kiindulva lehet vmit csinálni.

csak a gáz az hogy ha nincs rá igény akkor minek foglalkozni vele egy percet is, ha meg van rá akkor meg még az nicns meg hogy tul.képpen mire is van:D
amúgy meglehetne csinálni csak picit máskép... inkább a párbajból kéne akkor már kiindulni már. leegyszerüsitett pont számitással, kb a szerepjátékokhoz kéne hasonlónak lennie, hogy lenne egy központi intézkedő jelenesetben a császár, aki intézné hogy mi történik kv-kor meg ilyenek...

Burning 04-16-2007 15:46

:D
én vennék csak, hogy ez egy nagyon hosszú játék lenne, ha lenne is, mert ugyebár a valóságban is a végtelenségig játszhatod. amúgy valahogy a catan és a riziko keverékeként tudnám elképzelni, de hogy ezt a kettőt, hogy lehetne egy táblára tenni:eek:

Synkel 04-16-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 88097)
Én imádom a társas játékokat. Az egyszerűt, a bonyolultat, a kártyásat, a táblásat, a hosszúkásat és a köralapút is. :)

A kivitelezés már más tészta, én akár amolyan ki nevet a végén típusban is el tudnám képzelni :)))

Meg a csokisat, meg a lyukasat, meg a keserűt meg az édeset:)
Én lehet vennék egyet hobbiból, meg inkább kíváncsiságból, mert kelenleg el nem tudom képzelni, hogyan lehetne hódozni társasjátékban.

Burning 04-16-2007 16:30

ott állna valaki, aki a kv-kat méri, és midnig figyelni kell:D
de ez azért is hülyeség lenne, mert látod mikor támad az ellen, és nincs a meglepetés ereje soha;)

All times are GMT +1. The time now is 08:39.