![]() |
Hódító Társasjáték?
Hello
Szerintem lehetne Hódító társasjáték:) mondjuk 8-an lehetne játszani max. szerintem sok hódos venne is 1-1 példányt, főleg az olyan családok ahol legalább 2-en játszanak neten. Vélemény??:) ha sokan támogatják, még talán Ati gondolkodna is rajta, hogy legyen-e:) |
Quote:
bár hogy öszinte legyek, el képzelni nem tudom hogy hogy lehetne ezt normálisan megcsinálni hogy mondjuk ne legyen bonyolult, és megmaradjon hasonló a netes játékhoz:P |
Quote:
elöször megkell tudakolni, hogy lenne-e rá igény :) |
Quote:
Volt vmi felvetés, hogy lehetne online térkép a pontlista helyett. De már az is megvalósíthatatlannak tűnt az akkori topic alapján. Hátmég a fix térkép. Úh max állhatna 8 db számológépből, papírból és tollból a szet, és mindent szépen ki lehetne számolgatni körönként. Csak akkor 1 napig kellene tartson 1 kör. ;) Tehát a valódi kérdésre, hogy tudniillik jó lenne-e ha jó lenne, a válaszom: igen, jó! :D |
Ez nem a legszerencséseb gondolat - felmérni h van-e igény venni. Meg is mondom, miért. Azért csak megnézem már h mit veszek, nem? :) Igy mindenki a saját játékát venné meg, amit ő maga elképzel. Az nem működik h akartok venni? Igeeen! Na és mit is veszünk? Levegőt! :) Jó lenne előbb vmi konkrét, mert igy önmagában jól hangzik de az ördög a részletekben lakozik.
Ha lesz vmi sztem a hétvégi felé kell tapogatózni. Onnan kiindulva lehet vmit csinálni. |
Én imádom a társas játékokat. Az egyszerűt, a bonyolultat, a kártyásat, a táblásat, a hosszúkásat és a köralapút is. :)
A kivitelezés már más tészta, én akár amolyan ki nevet a végén típusban is el tudnám képzelni :))) |
Quote:
amúgy meglehetne csinálni csak picit máskép... inkább a párbajból kéne akkor már kiindulni már. leegyszerüsitett pont számitással, kb a szerepjátékokhoz kéne hasonlónak lennie, hogy lenne egy központi intézkedő jelenesetben a császár, aki intézné hogy mi történik kv-kor meg ilyenek... |
:D
én vennék csak, hogy ez egy nagyon hosszú játék lenne, ha lenne is, mert ugyebár a valóságban is a végtelenségig játszhatod. amúgy valahogy a catan és a riziko keverékeként tudnám elképzelni, de hogy ezt a kettőt, hogy lehetne egy táblára tenni:eek: |
Quote:
Meg a csokisat, meg a lyukasat, meg a keserűt meg az édeset:) Én lehet vennék egyet hobbiból, meg inkább kíváncsiságból, mert kelenleg el nem tudom képzelni, hogyan lehetne hódozni társasjátékban. |
ott állna valaki, aki a kv-kat méri, és midnig figyelni kell:D
de ez azért is hülyeség lenne, mert látod mikor támad az ellen, és nincs a meglepetés ereje soha;) |
All times are GMT +1. The time now is 08:39. |