|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-14-2007, 07:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by kiep
Nem rossz az ember MF-nek, erős védelem kell neki meg sok toli, és játszható talán még a 3-mon is.
|
és mégis, hogyan hozod össze azt az erős védelmet? 
pláne sok toli mellett 
|

04-14-2007, 07:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az a baj, az mf emberrel, hogy nem tud gömbözni, tehát vak  . Ha annyi varit tart, hogy tudjon, akkor elveszíti a kevés varitartás előnyét és akkor vagy hadilag vagy toliügyileg sebezhetőbb jóval. Szerintem jobban jársz ha keresel vele szövit.

04-14-2007, 07:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Kevés a barakk, miből lehet barakkot csinálni:
1kórház: felesleges, ha beteg vagy úgyis építeni kell jó sokat.
5fémbánya: én ezt se tartanék, olcsó a fém mindenütt ahol jártam
8könyvtár: szintén minek
5agyag: ugyanez, az mindenhol elég olcsó
4bank:sok pénzt védeni szerintem kevés, keveset védeni meg minek
Azt nem tudom, hogy mire kell neked a kő és fa, ha saját építésre, akkor lehet, hogy kevesebb is elég. Én tartanék kicsit több templomot, egy hadi orkot azért szoktak száraz-viharozni. (Mondjuk 8%-ot minimum)
Hát én nem szívesen játszom tornyos íj nélkül, de persze lehet.
Full elittel vagy?
|
viszont az árfelsorolásodból kitűnik,hogy pont a kérdéses csopiban nem jártál!!  DD
3G után érdeklődik nemde?mondjuk ezzel nem azt akarom mondani,hogy orkkal tartson bányákat,de a nyersiárak egy kissé veszélyesebbek!!  D
Last edited by Killer; 04-14-2007 at 07:50..
|

04-14-2007, 08:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
viszont az árfelsorolásodból kitűnik,hogy pont a kérdéses csopiban nem jártál!!  DD
3G után érdeklődik nemde?mondjuk ezzel nem azt akarom mondani,hogy orkkal tartson bányákat,de a nyersiárak egy kissé veszélyesebbek!!  D
|
Hát bizony, igaz, hogy nem 3/G-ben, hanem 4/N-ben, de láttam már olyat, hogy 1 k került 20k aranyba. Eléggé durva volt, volt talán a csopiban 10-20 termelő törpe, és marha drágán adták a nyersit 
|

04-14-2007, 10:44
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
felfelé drágul a nyersi főleg a kő és a fa, az agyag nem vészes eleinte...
amúgy nem jöhetsz ki jobban, mert több tanya kell és midnenképp kevesebb a védelem, hacsaknem téged visznek támadni és nem te mész.
az épület listádban sok a fölös, bár talán a könyvtárakat meghagynám, hogy tudjál egy is teki+-t írni, hogy ha lelopják legyen miből pótolni. természetesen a fölöst piacon tartsad 
|

04-14-2007, 10:50
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Köszönöm a tanácsokat, azt levontam következtetésnek, hogy nem épp megfelelô fajokkal próbálok mf-ként játszani. De mit tehetek, ha sem az elf sem az óriás nem szimpatikus... 
|

04-14-2007, 10:53
|
Member
|
|
|
|
miért nem szimpatikus??
pedig minden lehetsz 
óriással hadi, vari vagy hadi-vari, elffel toli, hadi vagy toli-hadi. tehát ezek tökéletesen befednek minden lehetőséget.
egyedül toli-vari nem lehetsz 
|

04-14-2007, 10:56
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Az óriást épp most tesztelem 7végiben. Ha beválik már csak azt kell megoldanom, hogy hogyan jutok fel az ember-kereskedômmel a top30%-ba, hogy válthassak 
|

04-14-2007, 11:01
|
Member
|
|
|
|
sajnálom, de hétvégiben nem igen jössz rá, hogy jó-e, mert ott meg nem az óriás az ajánlott faj. meg is mondom miért nem jöhetsz rá túlságosan. gyenge lesz a védelmed, ezért nem érzel különbséget, hogy mi is vagy, mikor beütnek. nem lesz elég varázslód, tehát hiába a sok bónusz, és sziesztát se fogod tudni fenn tartani, tehát ennek sem látod előnyét, de azért hajrá  
|

04-14-2007, 11:03
|
Member
|
|
|
|
mondjuk ebből még nem értem miért nem szimpi 
én ezt úgy veszem, hogy mivel most teszteled még sosem játszottál vele...
úgy meg nem értem hogy nem lehet szimpi. a súgóban leírtak alapján vagy miért???
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|