Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Segítség új játékosoknak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1596)

werden 03-26-2007 15:19

Segítség új játékosoknak

Sziasztok
Nem értem miért allák hátrább mint A többiek???
Nekem jellenleg 8351 pontom van a masiknak meg csak 8331 pont ja van
Lécci segítsetek
Köszi

Ati 03-26-2007 15:23

Quote:

Originally Posted by werden (Post 82429)
Sziasztok
Tényleg lehet fajt változtani?
az hogy kell , mikor lehet
és hogy lehet séges az hogy egy országnak több személyisége van.
Az mikor lehetséges

Szia!

Ha már választottál fajt, akkor legközelebb akkor fogsz tudni, ha fellépsz a következő szintre. Ott újra választhatsz fajt is és személyiséget is. Maradhatsz ugyanaz, mint azelőtt voltál, vagy lehetsz más is, ahogy szeretnéd.

Ha már végigjártad az összes szintet, ami a játékban van, akkor szerezhetsz plusz személyiségeket. Ezzel kapcsolatban idézet a feljutás súgóból, ez minden lényeges információt tartalmaz:

" Hogy a játék a legfelső szinten se váljon értelmetlenné, lehetőséged van az országod 5. szinten való újraindítására. Ez esetben Te magad választhatod meg, hogy melyik 5. szintű csoportba kerülj, és mivel nem új játékos vagy, ezért az 5. szintről a közös fórumot is elérheted. Sőt! Ilyenkor, ahányadik alkalommal játszod újra a játékot, annyi személyiséget választhatsz országodnak! Ha tehát egyszer már feljutottál a legfelső szintre, és onnan újraindultál az 5. szinten, akkor már két személyiséget választhatsz. Ha már kétszer is jártál fent, akkor újraindulás után már 3 személyisége is lehet országodnak stb."

Kubbi 03-26-2007 15:25

Tárgytalan. Megelőztek. :D

De a segítőkésség az megvolt részemről is. :D

werden 03-26-2007 15:32

werden

Köszönöm a választ

Valezius 03-26-2007 15:38

Én válaszoltam a másik részben :o

Bogár 03-26-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82436)
Én válaszoltam a másik részben :o

én is most látom, hogy 2 verzió is van... :o

nem tudom megszokni, hogy a témákat szép sorjában olvassam. :D

laci 03-26-2007 22:29

Mi ez, hirtelen 2 topic a fajválasztással kapcsolatban? :eek:

Valezius 03-26-2007 23:39

Azt hittem, Ati ezt be fogja zárni a remek névválasztás miatt. A másikat meg át kéne rakni a helyére. Elég nagy az összevisszaság, a megbeszélések felét is általános beszélgetésnek nyitják mostanában az emberek. :o

Ati 03-27-2007 08:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82680)
Azt hittem, Ati ezt be fogja zárni a remek névválasztás miatt. A másikat meg át kéne rakni a helyére. Elég nagy az összevisszaság, a megbeszélések felét is általános beszélgetésnek nyitják mostanában az emberek. :o

Gondolom azokról csak beszélgetni szeretnének, azt nyugodtan lehet. Értelemszerűen azok nem kerülnek sose abba a stádiumba, hgy komolyan foglalkozzak velük, azokat általában nem is olvasom. Ha valaki valamilyen Hódítós témáról beszélgetin szeretne, hát miért ne tegye? :)

Valezius 03-27-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82707)
Gondolom azokról csak beszélgetni szeretnének, azt nyugodtan lehet. Értelemszerűen azok nem kerülnek sose abba a stádiumba, hgy komolyan foglalkozzak velük, azokat általában nem is olvasom. Ha valaki valamilyen Hódítós témáról beszélgetin szeretne, hát miért ne tegye? :)

Ez világos, nyilván nem lesz velük semmi. De akik nyitották, azok nem nagyon tudják ezt. Szóval jó lenne, ha minden téma a helyére ketrülne, szerintem. :)

All times are GMT +1. The time now is 00:20.