|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-09-2007, 02:09
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Trek
És nem mindegy, hogy "csak úgy építkezel", vagy a rengetés miatt. Például ha naponta 6x renget 6 körről, ami simán lehetséges, és 3-4 épületet dönt le eggyel, akkor az már 18-24 épület naponta, de ennél simán több is lehet. Ezt 2-2 bányával nem bírod tartani...
|
tolisnak nem kell bánya... lopja el a kellő nyersit 
és a varázslatok hatékonyságát kitűnően enyhíti a túlélő
mondjuk a rengetést nem, de a 3-4 épület az nem olyan vészes
|

04-09-2007, 05:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
tolisnak nem kell bánya... lopja el a kellő nyersit 
|
Ő hadi, nem toli
De mondjuk kereshetne egy-két hullát v fosszon pár millát v vmi 
Mindenki kerül ilyen helyzetbe /én minden héten   /, mégse akarja rögtön a játékot megváltoztatni 
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 04-09-2007 at 06:54..
|

04-09-2007, 06:05
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
te miről beszélsz? 
tudod, ha a varis lenullázza a tolist, akkor a tolis felrakja a regenerálódást, és láss csodát gyorsabban nő a készüli, és képzeld, egész 100-ig képes menni 
és képzeld, ha a varis lenullázza a tolit, akkor a varisnak is lemegy a készülije, és képzeld, neki is meg fog nőni, méghozzá szintén 100-ra...
elképesztő...
|
lehet írták már (még csak a topik felénél járok  ), de igaza van abban, hogy a varisnak a tolis készültségének lent tartása mellett bőven marad másra készüje, míg a tolis amíg a varis le nem száll róla, max távolozni jo
a regenerálódás sem segít sokat, csak egy kis számolás kell pluszban...
félre értés ne essék, én sem támogatom az ötletet
|

04-09-2007, 07:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
lehet írták már (még csak a topik felénél járok  ), de igaza van abban, hogy a varisnak a tolis készültségének lent tartása mellett bőven marad másra készüje, míg a tolis amíg a varis le nem száll róla, max távolozni jo
a regenerálódás sem segít sokat, csak egy kis számolás kell pluszban...
félre értés ne essék, én sem támogatom az ötletet
|
tudom, hogy marad neki, de ettől függetlenül nincs olyan oltári nagy előnye a tolissal szemben, ami indokolná, hogy keljen egy új akció 
és ennyivel le is zártam a hozzáfűzendőimet 
csináljanak belőle szavazást, gyorsan eldönthető a dolog 

04-09-2007, 07:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
És nem mindegy, hogy "csak úgy építkezel", vagy a rengetés miatt. Például ha naponta 6x renget 6 körről, ami simán lehetséges, és 3-4 épületet dönt le eggyel, akkor az már 18-24 épület naponta, de ennél simán több is lehet. Ezt 2-2 bányával nem bírod tartani...
|
egyezzünk ki abban, hogy nem csak úgy építkezgetek 
tudom mi az, ha rengetnek 

04-09-2007, 07:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Eme hozzászólásod alapján te sem tűnsz túl tapasztaltnak... Képzeld a varis rányomja a vihart, szárazságot stb, akkor a tolis örül ha ezeket le tudja nyomni, nemhogy varázslatot feltenni. És képzeld ha ez le is nyomja a tolis pár körön belül, a varis simán küldi az újabb áldást.
Belátom h a varik készijének lenyomása nem jó módszer, ezért már írtam, h ha nem is offenzív, de vmi deffenzív segítség jó lenne a toli felfedés ellen. Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását.
|
ha jó a tolis, nagyon egyszerűen le kéne szednie a vihart szárazságot...
én nem is értelek komolyan mondom...
van tolis orim, és nagyon simán varázsolok vele 36 körre, úgyhogy fogalmam nincs miről beszélsz...
bármilyen más varázslatot fel tudok mellette tenni...
előbb indíts egy jó vagy közel jó tolis orit, aztán mondd, hogy mire képes...

04-09-2007, 12:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Eme hozzászólásod alapján te sem tűnsz túl tapasztaltnak... Képzeld a varis rányomja a vihart, szárazságot stb, akkor a tolis örül ha ezeket le tudja nyomni, nemhogy varázslatot feltenni. És képzeld ha ez le is nyomja a tolis pár körön belül, a varis simán küldi az újabb áldást.
Belátom h a varik készijének lenyomása nem jó módszer, ezért már írtam, h ha nem is offenzív, de vmi deffenzív segítség jó lenne a toli felfedés ellen. Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását.
|
Hát csak pár gondolat... ha egy tolissal szemben arra pazarolja a készültséget egy varis hogy vihart meg szárazságot rakjon rá, ő bánja, egy tolisnak is van azért elég sok varija általában úgyhogy könnyedén leszedi,sőt a szárazat nem is nagyon kell, mert a tolis simán ellopja,vagy veszi piacról. általában azt se felejtsd el hogy egy tolisnak jóval nagyobb anyagi háttere van mint egy varisnak, ami azért nagy elöny...

04-09-2007, 13:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nekem is járt már ilyesmin az agyam, de mélyen belegondolva... erre nincs szükség. Valóban így is elég sok a baj a tolikkal. nemhogymég akkor mi lenne 
|

04-10-2007, 02:18
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ezt most miért nekem mondod? Láttad vhol h azt mondtam volna h ez sztem jó 5let?
|
csak az tűnt fel, h valaki belekeveri már a sziesztát is.
|

04-10-2007, 07:59
|
Member
|
|
|
|
A véleményem:Nem támogatom.
Előző érvek és még sok más hasonló miatt, amit most nem kezdek el lepötyögni.
Korábban már el lett vetve, talán jogosan...
|
|
Posting Rules
|