![]() |
Új tolvaj akció
Szerintem az erős varisok ellen a vari gyilkolás nem sokat ér, ha az mindig felfedi a tolvajokat és gyilkolja őket mellette. Ezért lenne jó egy, "a tolvajok felfedéséhez" hasonló tolvaj akció, amivel a varik készültségét lehetne csökkenteni.
|
ez már volt felvetés régebben, ha jól emlékszem, valahogy úgy írták le az akciót, hogy "zajonganak a templom előtt, nem hagyják meditálni/pihenni a varázslókat"
régen nekem még lehet tetszett is az ötlet, mai fejjel viszont ellenzem. a kialakult egyensúlyt bontaná meg alapjaiban. |
Ezt már elvetették egyszer, mindazonáltal én támogatnék egy új toli akciot tekintettel a tolvajok sanyarú helyzetére. Az más kérdés h a hadis fölényen úgyse fog átmenni bármi legyen is : )
|
én nem támogatom. teljesen más dolog, ha a tolikat nem tudod használni vagy ha a varikat... gondolj bele, a gnómokat így nagyon meg lehetne szívatni. akár törölhetnénk is a faji variját. és nem csak erről van szó.
egyébként a szárazsággal és a viharral általában el tudod érni, hogy a másiknak ne legyen varikészülije. ja, és érdemes turkálni néha a qkában is az elvetett javaslatok között... ;) |
Nem tartom fontosnak! Néha elég bajom van a tolikkal enélkül is:(
|
valami extra jol jöhetne:))
igy támogatom:)) |
Quote:
|
a vari "fedés nem" jó... fentebbi okokból. Toli akcióként hasonlót kb olyat kellene, ami X körig tart és hasonló hatással van az orira. Pl,
Pánikkeltés csökkenti a lakossági morált x körig (kevés tolikészübe kerül) Kutak mérgezése x körig lakosok és katonák is halnak meg körönként (sok tolikészübe kerül) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:20. |