|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Lehessen-e a segély kérlethez pénzt be tenni?
|
Nem semmi képp!!
|

|
22 |
66.67% |
Egy bizonyos összeget igen!!
|

|
7 |
21.21% |
Igen lehessen, amennyit csak akarunk!!
|

|
4 |
12.12% |

04-01-2007, 10:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
az ötletet én sem találom jónak. és ha jól emléxek, akkor a qkában is van 1-2 hasonló...
amúgy valljuk be, lenne egy előnye is a dolognak. érezhetően csökkentené az inflációt egyes csoportokban. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

04-01-2007, 10:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by gyuri1995
IGEN IGEN ÉRTEM (szép szóval is meg lehet bánni)
és ha csak vipnek lehetne?(annak ugy is hozzá teszi a napi bónuszt)!!Akkor hozzá tenni mért ne lehetne?pl: 3 milcsig lehetne be tenni DE CSAK VIPPNEK!?
|
a 3 milliónak pedig nagyon értelme sincs...
az alig 10 hónapos orimnak (amiből azt hiszem egy túlköltekezésnél már vettem is ki  ) 14.373.564 arany a segélykerete... most gondold el, hogy a régóta vipes, kékszámos oriknak mekkora lehet a keretjük... NAGY  ami a 3 millát már messze meghaladja
tudom az elején sok pénznek tűnik az a 10-20 milla, de később, magasabb szinteken rájössz, hogy az szinte semmi...
|

04-01-2007, 10:57
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
az alig 10 hónapos orimnak (amiből azt hiszem egy túlköltekezésnél már vettem is ki  ) 14.373.564 arany a segélykerete... most gondold el, hogy a régóta vipes, kékszámos oriknak mekkora lehet a keretjük... NAGY  ami a 3 millát már messze meghaladja
tudom az elején sok pénznek tűnik az a 10-20 milla, de később, magasabb szinteken rájössz, hogy az szinte semmi...
|
Neked is el mondom látom nem olvastad végig 2 éve játszom nem vagyok kezdő a 3 millát a 5 csoportosoknak szánom és egyre nagyob lenne a kerete!!
|

04-01-2007, 10:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
3 milla? az már majdnem elég a napi tekikopás fedezésére. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

04-01-2007, 11:03
|
 |
Member
|
|
|
|
3 millát meg minek betenni? 
nekem pl a játszós orijaimban (és nem csak nekem  ) mindíg van kp, szintfüggő hogy mennyi, de 100-200 milla között. most nem a katpiacmentes 5. szintű csopkról beszélek 
hogy tudjak minimális seregcserét csinálni ha kell, mert sokszor az a pár ezer egységnyi csere is elég ahhoz hogy fogjak egy támadást, és a piacon sem lehet tudni mikor bukkan fel egy olyan tétel, amit érdemes megforgatni 
szóval 1-2-10 milla nem tétel egy orinak 
a segély arra pont jó hogy ha delíriumban leüríted a kasszát, tudj annyit kivenni hogy fizesd a zsoldot, esetleg 1-2 körre kaját vegyél.
erre jelen formájában is alkalmas, ha megháromszorozod a keretet akkor is csak erre jó.
nagyobb bővítés esetén viszont túl táp, amiatt amit az előbb leírtam.
a vipesek további tápolását, bár én is az vagyok a kezdetektől, nem támogatom, semmilyen formában.
a vip kényelmi funkciókhoz adjon hozzáférést!
ne pedig erősítse az orit!
|

04-01-2007, 11:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Az a gáz ezzel a javaslattal, hogy a kezdőket nem erősítené semmiben, a tapasztaltabbakat pedig legyőzhetetlenné tenné.
Nem én vagyok az első aki ezt mondom, de ez a javaslat már vagy 2 ízben a kukában landolt.
|

04-01-2007, 11:21
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az a gáz ezzel a javaslattal, hogy a kezdőket nem erősítené semmiben, a tapasztaltabbakat pedig legyőzhetetlenné tenné.
Nem én vagyok az első aki ezt mondom, de ez a javaslat már vagy 2 ízben a kukában landolt.
|
Jól van értem most már csak atit várom hog ki dobjon 
|

04-01-2007, 11:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Felejtsd el...
|
eggyetértek 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

04-01-2007, 11:54
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Szerintem nem hülyeség, de csak ésszel. Egy bizonyos összegig lehetne csak. Sztem olyan max 10 milla lehetne, amit oda-vissza is lehet tölteni, ennyivel még nem lehet nagyban üzletelni, de ha megszorul az ember ki tudja húzni.
|

04-01-2007, 11:56
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by zulu master
Szerintem nem hülyeség, de csak ésszel. Egy bizonyos összegig lehetne csak. Sztem olyan max 10 milla lehetne, amit oda-vissza is lehet tölteni, ennyivel még nem lehet nagyban üzletelni, de ha megszorul az ember ki tudja húzni.
|
akkor 10 milla, és az nem is nagy előny ha pl. meg támad egy 2400 fős elit sereg akkor ki tudod huzni magadat!!(ez csak példa volt)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|