Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Segély+hozzá'adása!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1624)

gyuri1995 04-01-2007 09:25

Segély+hozzá'adása!!

Szerintem..

gyuri1995 04-01-2007 09:28

Szerintem jó lenne az ha a segély kérlethez lehetne hozzá tenni a pénünkből, mert ha például van 15 milcsim piacon vásároltam épitttem fejlesztettem irtam mindent csináltam és még mindig van 10 milcsim ezért szerintem jó lenne ha lehetne hozzá tenni a segély pénzhez, mert ha kell ugy is fel tudjuk venni!!És ez azért lenne jó mert amikor volt otthon a sok pénzem nem tudtam mit csináljak vele el nézegetem aztán nézem van 3-4 milcsim, mert ellopták!!
EZÉRT LENNE JÓ!!
Vélemény?

Andrew 04-01-2007 09:33

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 83995)
Szerintem jó lenne az ha a segély kérlethez lehetne hozzá tenni a pénünkből, mert ha például van 15 milcsim piacon vásároltam épitttem fejlesztettem irtam mindent csináltam és még mindig van 10 milcsim ezért szerintem jó lenne ha lehetne hozzá tenni a segély pénzhez, mert ha kell ugy is fel tudjuk venni!!És ez azért lenne jó mert amikor volt otthon a sok pénzem nem tudtam mit csináljak vele el nézegetem aztán nézem van 3-4 milcsim, mert ellopták!!
EZÉRT LENNE JÓ!!
Vélemény?

pont ezért nem lehet hozzáadni a segélykerethez:)
ugyanis a tartalékfelhlmozásban borzasztó sokat segítene, ill kifejezetten azt szolgálná, ami nem lenne túlságosan előnyös sok szempontból

BimmBimm 04-01-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 83995)
EZÉRT LENNE JÓ!!
Vélemény?

Semmi képp sem díjazom az 5letet, mert akkor ott tárolnák ez emberek a pénzüket, és akkor a tolis nemzetek meg lennének lőve... Nem tetszik...

gyuri1995 04-01-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 83996)
pont ezért nem lehet hozzáadni a segélykerethez:)
ugyanis a tartalékfelhlmozásban borzasztó sokat segítene, ill kifejezetten azt szolgálná, ami nem lenne túlságosan előnyös sok szempontból

De ha neked lenne 20 milcsid és el lopnák örülnél??
én csak azt mondom hogy amivel nem tudsz mit kezdeni az hozzá lehessen tenni a segély kérlethez!

gyuri1995 04-01-2007 09:36

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 83997)
Semmi képp sem díjazom az 5letet, mert akkor ott tárolnák ez emberek a pénzüket, és akkor a tolis nemzetek meg lennének lőve... Nem tetszik...

És ha csak úgy lenne ha egy nap csak egy bizonyos összege t lehetne be tenni?

BimmBimm 04-01-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 83999)

Szerintem Maximum úgy lenne elfogadható, hogy van egy misid (ha vip vagy akkor több) és saját pénzből ki lehet pótolni maximum pl 10 misiig, de tovább nem.

Remedy 04-01-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 83999)

Felejtsd el...

Dragi 04-01-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 83998)
De ha neked lenne 20 milcsid és el lopnák örülnél??
én csak azt mondom hogy amivel nem tudsz mit kezdeni az hozzá lehessen tenni a segély kérlethez!

aha pl. berakok 10mrd-ot és akkor nem kell félnem hogy valaki ellopja ha sürgősen kell pénz nem kell a piacon lévő árúimnból felszabadítani stb. stb. magyarul a játék elmenne abba az irányba hogy kinek van több pénze és ki tud nagyobb sereget cserélni anélkül hogy bárki hozzányúlhatna a pénzéhez!

Kubbi 04-01-2007 09:42

Szerintem baradság. :)
Max az, hogy a nem vipeseknek is hozzá írja, a napi bónuszt a segélyhez.
Mármint, ha megnézik. :D

Mert így nekik, így nincs sok értelme a segélynek.

All times are GMT +1. The time now is 09:09.