Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-29-2007, 22:00
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

opel, kicsit fogd mar vissza magad. irsz 1 halom marhasagot. jatsz 1-2 evet, aztan majd meglatod.

az hogy az uton oda/visszatero seregbol +20% pusztul el az ki a francot erdekel?

mondjuk 10000 elitbol elhullik az oda es visszauton 8-8, most az oriasnal meg elhullik 10-10. huha, az aztan nagy hatrany...

jatssz mind2 fajjal, de ne az 5. csoport aljan, hanem a 3. es 2.-ban aztan majd meglatod. addig meg erdeklodj, de ne kotozkodj.

en mar jatszottam mind2 fajjal es 1 biztos: gnommal soha tobbet. max tekit irni az 5. csopiban, de hadizni csak oriassal. hogy miert? tapasztald meg magad.

Last edited by Smooth Scroller; 03-29-2007 at 22:03..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-29-2007, 22:04
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

Longevity: 95%

sőt, nem is hallottam olyanról akit aggasztana az úton elhullott, vagy a támadáskor elhullottt egységek száma
mindenkit az érdekel hogy:
1. beférjen és minél nagyobb kárt okozzon/haszonra tegyen szert
2. ha őt ütik fogja, de legalább minél kisebb kárt szenvedjen

te tudsz valakit akinek normál játékban a stratégiájának része hogy mennyi egysége hullik el az úton, vagy támadás esetén?
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 22:04
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
opel, kicsit fogd mar vissza magad. irsz 1 halom marhasagot. jatsz 1-2 evet, aztan majd meglatod.

az hogy az uton oda/visszatero seregbol +20% pusztul el az ki a francot erdekel?

mondjuk 10000 elitbol elhullik az oda es visszauton 8-8, most az oriasnal meg elhullik 10-10. huha, az aztan nagy hatrany...

jatssz mind2 fajjal, de ne az 5. csoport aljan, hanem a 3. es 2.-ban aztan majd meglatod. addig meg erdeklodj, de ne kotozkodj.

en mar jatszottam mind2 fajjal es 1 biztos: gnommal soha tobbet. max tekit irni az 5. csopiban, de hadizni csak oriassal. hogy miert? tapasztald meg magad.
ehh megelőztek...
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 22:14
opel
Guest

Longevity: 0%

/off
igazatok van, télleg meglátszik ki mennyi ideje fórumozik itt a reagálások alapján: beírok egy észrevételt, ti meg egyől leszóltok.. (talán túl régen is vagytok a fórumon D) , nem olvassátok végig a hozzászolásaimat, egyől nekem ugrottok, pedig az valójában elbeszélés a mondandom mellett..
úgy úgylátszik kénytelen vagyok magamat idézni, ha még mindig nem világos:
Quote:
Originally Posted by opel View Post
látom még mindig nem érted, hogy mit akartam azzal a hozzászolással
én azt nem állítottam, hogy a gnómból nem hullik el több, mint az óriásból
(ez egyértelmű, hiszen pont azaz egyik hátránya), ezt jól mutatja a te bemásolt példáid
Quote:
Originally Posted by opel View Post
azt nem írtam semmiben, hogy nincsen igazad, csak felhívtam a figyelmet egy dologra
....
végülis a fórum pont azért van, mert eszmecsere..
/off vége
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 22:25
Member

azert szolunk le, mert nem erted meg a dolgokat, hanem hajtod a magadet. erzodik a hsz-aidon, hogy nem sok fogalmad van meg a jatekrol, de akkor ne ragaszkodj mar mindenaron ha sokak azt mondjak nem ugy van az. hanem mondd azt, hogy "ok, ertem. koszi."

pl. a 20% veszteseg az ut soran nem azt kelenti, hogy 10000 elitbol hazafele meghal 2000... hanem azt, hogy a normal esetben elhullo kb. 8 helyett, meghal 8 * 1.2, erted? hat ez lufi a harc soran elszenvedett veszteseghez kepest, te meg ezen lovagolsz itt. na ebbol (is) latszik, hogy nem igazan konyitasz a temahoz.

az oriasnak csak kitamadaskor van +vesztesege, vedekezeskor nem. ha bekap 1 meszart akkor sem. a gnomnal meg tamadaskor/vedekezeskor, bekapott meszarnal, tuzgolyonal, stb. is van +30%-a.

remelem igy mar ertheto.

1ebkent az oriast nem ezt sujtja igazan, hanem az, hogy nem gyujthat, nem gyilkolhat a tolikkal es csak felet zsakmanyol veluk. ez inkabb nagy hatrany, mint amiket emlitettel.

Last edited by Smooth Scroller; 03-29-2007 at 22:29..
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 22:25
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

pontosan értem miről beszélsz
az óriás azon hátrányát hasonlítod őssze miszerint támadáskor és az úton 20%-kal magasabb a vesztesége, a gnóm azon hátrányával hogy 30%-kal magasabb minden haderővesztesége...
visszanéztem a kedvedért és összeszámoltam, 17k óriás lóból támadáskor elhullott 75 db....
és az úton még összesen 55
130 db nyamvadt ló
mondjuk 100 helyett
ez akárhogy is nézem, igen jelképes hátrány ott ahol 15-20k lovak masíroznak
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 22:26
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

csak az a gond, hogy az óriás támadásbeli vesztesége az molyfing, az úton elhullot katik meg még annyi sem - és ha jól értettem, erre hívtad föl a figyelmet, egy viszonylag lényegtelen dologra, mert ez egy olyan veszteség, ami csak és kizárólag attól függ, hogy te mit csinálsz, nem attól, hogy mások mit tesznek az oriddal
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 22:29
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

persze ettől függetlenül szeretném leszögezni hogy a gnóm, ettől még igen ütős kis hadis értő kezekben
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 22:30
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
persze ettől függetlenül szeretném leszögezni hogy a gnóm, ettől még igen ütős kis hadis értő kezekben
és kellő pénzzel habár ez így részemről elég általános
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 22:31
Member

off

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
...az óriás támadásbeli vesztesége az molyfing...
muhahaha!

on
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules