|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-28-2007, 06:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
|

03-29-2007, 09:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Lehet egy kérdésem? 
van pár gomb (pl. a Szólj hozzá), ami nekem még mindig kék, és hát a barna meg a kék eléggé rombolja az összhatást :S
lehet ezzel valamit csinálni?  vagy csak nekem ilyen? 

03-29-2007, 09:30
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Ati:
Azon lehet változtatni, h ne csak 10 privát üzenet lehessen? Néha elég kevésnek tűnik...

03-29-2007, 09:30
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Lehet egy kérdésem? 
van pár gomb (pl. a Szólj hozzá), ami nekem még mindig kék, és hát a barna meg a kék eléggé rombolja az összhatást :S
lehet ezzel valamit csinálni?  vagy csak nekem ilyen? 
|
Menj az érintett oldalra, és nyomd meg a shift gombot a billentyűzeten lenyomva tartva kattints a böngésző reload (újratölt) gombjára. Ezzel be is barnul. Ez csak böngészőhiba.
|

03-29-2007, 09:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Ati:
Azon lehet változtatni, h ne csak 10 privát üzenet lehessen? Néha elég kevésnek tűnik...
|
Alapvetően ezen nem nagyon tervezek változtatni... Elvégre ez egy fórum, aminek az a célja, hogy nyilvános beszélgetések legyenek...  Ott van Hódban a korlátlan üzenetküldés, érdemesebb azt használni erre, ha valakivel huzamosabban beszélgetsz.
|

03-29-2007, 09:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Menj az érintett oldalra, és nyomd meg a shift gombot a billentyűzeten lenyomva tartva kattints a böngésző reload (újratölt) gombjára. Ezzel be is barnul. Ez csak böngészőhiba.
|
nagyon szépen köszönöm 

03-29-2007, 09:37
|
Administrator
|
|
|
|
|

03-29-2007, 09:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
igaz, hogy elolvastam 2szer, de megértettem, és meg is szűnt a problémám 
mégegyszer köszi 

03-29-2007, 09:41
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Alapvetően ezen nem nagyon tervezek változtatni... Elvégre ez egy fórum, aminek az a célja, hogy nyilvános beszélgetések legyenek...  Ott van Hódban a korlátlan üzenetküldés, érdemesebb azt használni erre, ha valakivel huzamosabban beszélgetsz.
|
Értem... Kár, hogy nem lesz ebben pozitív változás... Ugyanis sokszor előfordulhat, hogy az ember szabin van a Hódban, ezt a fórumot viszont használja...
Last edited by Croissant; 03-29-2007 at 09:43..
Reason: kiegészítés
|

04-01-2007, 13:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én csak most regiztem ide erre a fórumra nemrég, de örömmel nyugtáztam azt, hogy ez a fórum külsőleg is megeggyezik a hodito kinézetével.
Nem csak azért tetszik mert ha már hozzá készült, azon dolgok megbeszélésére mellyek ott a hoditón találhatók, akkor épüljön be a környezetébe, hanem azért is mert ez a környezet azon kívül, hogy tőkéletesen megfelel a játék időbeni környezetéhez, szerintem a szemet is kellemesen megnyugtatja.
Ez pedig véleményem szerint fontos egy ilyen játéknál amit szinte folyamatosan lehet játszani a nap 24 órájába 
Igaz nekem a monitorom is olyan ami a szemre nem bocsát ki káros sugarakat, és mellette még a gépnél szemüveget is hordok ami direkt a számítógépnél sokat eltöltött idő eredményekénti szem fáradság kivédése érdekében készült, de ezek ellenére is ha a szín környezet nem megfelelő bizony 10-12 óra gépnél eltöltött idő után már nagyon fárasztóan hat a szemre.
Ebbem a játékban viszont ez a színkörnyezet a 18 óra folyamatos játékot is lehetővé teszi szem fáradás nélkül. 
Én legalább is így tapasztaltam.
Ezért aztán most, hogy módom van ezt megköszönni ezzel a lehetőségemmel élve:
----Köszönöm a játék készítőjének, illetve tervezőjének ezt a csodálatos játék és fórum környezetet!----
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|