![]() |
Fórum új arculat
Sziasztok!
A mai napon a Hódító külső fóruma (ez :)) új arculatot kapott. Ez az arculat már illeszkedik a Hódító összképébe, nem csak egy általános megjelenés, amit sokezer másik fórumoldalon láthatsz. Reméljük, hogy az új oldal mindenki örömére szolgál. A jó játék mellett jó fórumozást is! :) Ebben a témában várjuk a véleményeiteket erről a változásról. |
Nekem tetszik.
Szép, és hangulatos lett. Grat :) Ahogy olvasgatom, egyre jobban tetszik. Már a szineket is megszoktam. :D |
huha:)
Első benyomás, gondolatát írom ide:-- hát igen fura is volt a korábbi, nem illet a hodhoz. Nekem teccik ez a mgelepetés, módosítás-korrigálás:) |
nekem is nagyon tetszik az új arculat.
grat. :) |
Csak kipróbálom:D
Na úgy látom ilyet is utoljára láttatok tőlem.:) Nekem is tetszik, így egyben még jobb.:) |
Quote:
Hmm, most átszínezed az összeset? :D |
Nekem nem tetszik, de a hod uj arculata se tetszett, megis megszoktam, ezzel sem lesz gond :D
|
Quote:
|
Bebarnult a fórum.... Nem igazán vagyok elájulva tőle, de biztosan megszokom majd, mint a a játékot. :D
|
Elsőre egy kicsit fura, de jó, nekem tetszik.:)
Nem ide tartozik, de lehet, hogy kapok rá választ. Ez kb. a 9. hozzászólásom és az üzenetek mellett 1 van, hogy lehet? Most már 2. |
All times are GMT +1. The time now is 17:28. |