|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

02-04-2007, 22:27
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nekem tetszik.
De majd várd csak meg mit kapsz Steve-től.
|
Hát ha már nem jó legalább tudjam miért 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

02-04-2007, 22:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
Nah még emlitésre se méltatjátok  pedig sokat gondolkodtam rajta...
|
Bea: ez az 5piacra növelni. El lett vetve sokszor. Ha vipelsz úgyis 5piacod van, valszeg öbb az már túltáp lenne, és azért aki termelő annak szerintem sok szüksége van a vipre, így ez végülis felesleges lenne. Abban viszont egyet értek hogy a piaccal kezdeni kéne vmit. Vagy adni neki vmi jelentőséget vagy teljesen kivenni vagy legalább azt elérni hogy kezdő oriba ne tegyenek
OFF:
Nem tekintem magaménak a forumot. Megnéztem hogy hány pirosat kaptam ma. Négy embertől kaptam zöldet... 
Steve`sfield (#324643)
|

02-05-2007, 11:05
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
OFF:
Nem tekintem magaménak a forumot. Megnéztem hogy hány pirosat kaptam ma. Négy embertől kaptam zöldet... 
|
OFF
Ennek rendkívül örülök. De mi köze a ennek a beírásodhoz?
Atól hogy kaptál x nehány zöldet, attól még minősítetted magad emberileg.
Nekem is elég alpári módon beszóltál, mégse adtam pirosat.
Én befejeztem Elmondtam amit akartam. Remélem annyi haszna volt azért az írásomnak, hogy legalább 1x elgondolkoztál azon, hogy miket írsz szép sorjában nem csak itt, hanem más topikokban is.
További jó forumozást!
|

02-06-2007, 20:46
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Tüzoltó... ááááá
Akkor legyen már olyan varázslat is, hogy ÁRVIZ, olyankor a katonák elmennek homokzsákot pakolni, és ahány körig tart a vari addig nem lehet támadni  DD
|

02-06-2007, 21:38
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Tüzoltó... ááááá
Akkor legyen már olyan varázslat is, hogy ÁRVIZ, olyankor a katonák elmennek homokzsákot pakolni, és ahány körig tart a vari addig nem lehet támadni  DD
|
Ez tetszikkkk 
|

02-06-2007, 21:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
OFF:
|
Steve, nézd meg megint azt a vitatott beírását, neki volt igaza
te értelmezted félre... 
de legalább utánna ismernéd be 
|

02-10-2007, 17:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by SiMON
Erre tenném azt a javaslatot, hogy legyen egy új személyiség pl. egy Őrző megnevezéssel amivel körülbelül 60-65% os lopás védelemet lehetne elérni.
Lényeg, hogy a 10000 db ne 6000db ot zsákmányoljanak hanem 2500-max3000 igy játszható maradna minden faj.
|
Engem leginkább még mindig ez fogott meg 
(ez már csak azért is figyelemreméltó, mivel legkedvesebb specializációm a toli)
A tekercsileg lopható fajok viszont tényleg határázottan könnyen tönkretehetők tolvajokkal...
Ezt az ötletet szeretném kicsit finomítani, az őrzőtől 30%-al kevesebb tekercset lehessen lopni. Nagyobb védelemnek nincs értelme mert azzal tényleg az óriást és gnómot szorítják vissza, de bele illene az eddigi személyiségekbe, túl nagy bónuszt nem ad, mégis használható, egy őrző törpe tekercseit is el lehet vinni, csak több idő kell hozzá...
Aki volt már törpével, az remélem átérzi ennek a személyiségnek az életképességét 
Nem valószínű, hogy első személyiségnek sokan fogják választani, viszont kiskettes gazdálkodó-őrző az talán már nem is mutat rosszul.
Azért a törpét hoztam fel példának, mert a tekilopás ellen ez a faj tud szerintem a legkevésbé védekezni, elf, ember tolisabb fajok, ork meg kemény hadi, bár ork tábornok-őrző se rossz párosítás...
Lehet mondani, hogy egy gnóm ilyet sose választana, igaz is, viszont még nem sok óriás tolvajt láttam szaladgálni 
Satovári Klán (#327287)
|

02-11-2007, 02:05
|
Member
|
|
|
|
Uj személyiség
Kosza otlet! Nos a neve épitész. Ezáltal olcsobban és kevesebb nyersanyagbol huzod fel az épuleteket, kevesebb a fenntartási ktg, olcsobban bontod le, és (talán +a lebontott épulet után a raktáradba kerul a nyersanyag)... Ilyen dolgokat gondoltam neki.. Nem irtam % okat, h mennyivel, az már megbeszélés tárgya... No johetnek a reakciok az epitész ellen. Udv 

02-11-2007, 09:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nekem is ilyesmi jutott eszembe, így képzelem el az építészt:
Épületei erősebbek, tehát gyújtáskor 1/3-dal kevesebb ég, földrengéskor 1/3-dal kevesebb omlik össze. Épületei korszerű technológiával készültek (  ), így bontáskor a nyersanyag 1/3-át visszakapja.
(Számokba kéretik nem belekötni, azokon lehet módosítani)
Ez egy picit segítene a hullákon is.
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Kosza otlet! Nos a neve épitész. Ezáltal olcsobban és kevesebb nyersanyagbol huzod fel az épuleteket, kevesebb a fenntartási ktg, olcsobban bontod le, és (talán +a lebontott épulet után a raktáradba kerul a nyersanyag)... Ilyen dolgokat gondoltam neki.. Nem irtam % okat, h mennyivel, az már megbeszélés tárgya... No johetnek a reakciok az epitész ellen. Udv 
|
Most erre mit mondjak, talán végig kéne olvasni a topicot pár embernek...
|

03-21-2007, 21:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
mezögaszdász személyiség millen lenne?konkrétan semmi okosság nem jut eszembe vele kapcsolatban,csak egy picit jobb kajatermelése lehetne
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|