|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

02-04-2007, 17:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Rájuk vadásznék 
|
Ezt azért írtad, mert rossznak gondolod az ötletet?
Mert szerintem is többen vadásznának egy ilyen országra.
És szerintem szinesítené a játékot. Lehet akár egy többszemélyiségű országnak is, hogy ne 15 könyvtárat kelljen tartania, hanem csak 9et a kopás miatt.
Mert az önmagában, hogy vadásznék rájuk, az igaz, és megérthető, de kb annyira, mint hogy a tolink a gazdálkodó törpöket keresi. 
|

02-04-2007, 18:27
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Új személyiség:
Írnok
35, vagy 25%-al több tekercset tud írni 
Szerintem népszerű lenne a tekiírók körében. 
És érdekes is lenne, az 5. szinten.
|
Persze, ezzel 1. Lecsökkenne a tekíírások időtartama, tehát nem lenne nagy időfeláldozás a tartalékokért 2. Az ígyis évtizedekre elég tekimennyiség még nagyobbra duzzadna, ez szerintem nem lenne jó.
Steve`sfield (#324643)
|

02-04-2007, 18:30
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Ezt azért írtad, mert rossznak gondolod az ötletet?
Mert szerintem is többen vadásznának egy ilyen országra.
És szerintem szinesítené a játékot. Lehet akár egy többszemélyiségű országnak is, hogy ne 15 könyvtárat kelljen tartania, hanem csak 9et a kopás miatt.
Mert az önmagában, hogy vadásznék rájuk, az igaz, és megérthető, de kb annyira, mint hogy a tolink a gazdálkodó törpöket keresi. 
|
Ennyire drága a nyersi? 
Amúgy csak arra lenne jó hogy még több teki legyen, de így is csak töltelékszemélyiség.
Nem hinném hogy ez annyira színesítené a játékot, maximum a tkeiírók kevesbb idejig írnák a tekit, és ettől színesebb lesz?
Szerintem aki több szemivel nyomja annak nem sok könyvtára van. Én sose tartok csak védelem alatt, hogy kiírjam maxra a tekiket aztán piacolok inkább.
|

02-04-2007, 20:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Ennyire drága a nyersi? 
Amúgy csak arra lenne jó hogy még több teki legyen, de így is csak töltelékszemélyiség.
Nem hinném hogy ez annyira színesítené a játékot, maximum a tkeiírók kevesbb idejig írnák a tekit, és ettől színesebb lesz?
Szerintem aki több szemivel nyomja annak nem sok könyvtára van. Én sose tartok csak védelem alatt, hogy kiírjam maxra a tekiket aztán piacolok inkább.
|
oksi 
Kettőből 0.
Tehát rossz ötlet.
Szerintem azért szinesítette volna a játékot, mert mint ahogy te is mondtad, tutti vadásznál rájuk.
Jöhet a következő javaslat. 
|

02-04-2007, 21:30
|
Member
|
|
|
|
Mi értelme gyártanod a javaslatokat? Így még mások értelmes javaslatai is le lesznek hurrogva... 
Steve`sfield (#324643)
|

02-04-2007, 21:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Mi értelme gyártanod a javaslatokat? Így még mások értelmes javaslatai is le lesznek hurrogva... 
|
Te most miről beszélsz?
Mi az hogy gyártanod? Mintha notorikusan gyártanám a javaslatokat...
Megkérnélek, hogy gondold át mit írsz.
És olvasd át mielött elküldesz valamit, mert túl nyers vagy.
|

02-04-2007, 21:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Jöhet a következő javaslat. 
|
ez nálam ezt jelenti. Nyers vagyok? van ilyen.
Steve`sfield (#324643)
|

02-04-2007, 21:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
ez nálam ezt jelenti. Nyers vagyok? van ilyen.
|
Mivan?
Besöröztél? Azért írtam, mert nem akarok erősködni mint egyesek, az eröltetett javaslataikon.
Azért írtam ide, hogy aki késöbb megnézi a topic-ot, az már ne kommentálja, hogy szerintem ez meg ez meg az meg az...
OFF
Nem tudom mi a kínod, de ma már olvastam tőled egypár érdekes megnyilvánulást. És még mindig nem értem, mi az hogy gyártom itt a javaslatokat. Eddig ha volt összesen 2db javaslatom...
De azt végképp nem értem, hogy te miért szólsz így rá másra. Mintha tiéd lenne ez a fórum...
Te meg továbbra is nyers vagy örülhetsz neki.
ON
|

02-04-2007, 22:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
Hát ha jól emléxem hasonló ötlet már volt, de nem pont ez
Szóval okok erre személziségre pl az h eddig it mindig 3 stilusról lett beszéve, tolis, hadis, varis, pedig van a termelő, mely szerintem nem elhanyagolható  ehez lenne az ötlet, neve:Kufár  Ez arról szólna h eggyutal értelmet adnánk a piacnak mint épületnek, a lényeg pedig az lenne h a területből elfglalt szézalékos arányával a piacoknak, több piacra menési lehetőségünk lenne max5, és ugyanigy esetleg opcionálisan ülhetne többet az áru a piacon max 36 órát(szerintem), és ne vigye el a rablóbanda a túl drága cuccot  persze ezt is csak bizonyos piac/föld arány felett  ezért tartom ezt használható személziségnek, mert elúnyei nem egetverőek, szóval nem váltja meg a világot, de aki termelni is akar, annak esetleg segithet néhány dologban,és mielőtt valai azt mondaná h erős számoljon utánna h azért néhány piac tartásáért be kell áldozni néhany más épületet mivel sok ember kell h müködjön  az arányokon még nem mertem gondolkodni, szándékosan, mert nagy hekin már 5% is soknak tűnik  másik dolog h vannak még elég gyenge személyiségek, legalább annyian használnák mint 1 varis, tolis, személyiséget 
|
Nah még emlitésre se méltatjátok  pedig sokat gondolkodtam rajta...
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

02-04-2007, 22:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
Nah még emlitésre se méltatjátok  pedig sokat gondolkodtam rajta...
|
Nekem tetszik.
De majd várd csak meg mit kapsz Steve-től.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|