|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-18-2007, 09:05
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Ajánlom a Súgó / FAQ olvasását...
|
Nos elolvastam és látom Vip országot lehet áthelyeztetni . Segítsetek kinek kell szólnom ???
|

01-18-2007, 09:09
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andris
Nos elolvastam és látom Vip országot lehet áthelyeztetni . Segítsetek kinek kell szólnom ???
|
Te magad tudod áthelyezni. Viszont ha egy gépről is szoktatok játszani akkor ne erőltesd! Akkor a FAQ-ban olvasd el az erre vonatkozó részt!
|

01-18-2007, 09:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Senkinek, az egyik megoldás a zéróstart, a másik, hogy próbálkoztok más e-mail címmel, mert ha egy e-mail címmel másik csoportba került a párod, akkor hiába próbálkozol, azzal a címmel mindig ugyanoda fog kerülni.
|

01-18-2007, 09:18
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Senkinek, az egyik megoldás a zéróstart, a másik, hogy próbálkoztok más e-mail címmel, mert ha egy e-mail címmel másik csoportba került a párod, akkor hiába próbálkozol, azzal a címmel mindig ugyanoda fog kerülni.
|
Köszönöm ! Akkor próbálkozom más címmel mert a zéró start nem annyira jön be nekem ! Ha ugyanazzal a mail-el regelek az akkor nem gáz !
|

01-18-2007, 09:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Köszönöm ! Akkor próbálkozom más címmel mert a zéró start nem annyira jön be nekem ! Ha ugyanazzal a mail-el regelek az akkor nem gáz !
|
Ha az a cél, hogy egy csoportba kerüljetek nem lesz gáz. Igaz az a csoport az anarchista lesz  , de gondolom nem ezt akarod! 
|

01-18-2007, 09:29
|
Member
|
|
|
|
Nem tudom figyelmesen elolvastad-e az általunk javasolt FAQ részt de azért beillesztem:
He egy gépről is játszanátok.
"Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.
Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.
Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák."
Ezek után megkérdem, hogy biztos egy szövibe akartok lenni?
|

01-18-2007, 10:04
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Nem tudom figyelmesen elolvastad-e az általunk javasolt FAQ részt de azért beillesztem:
He egy gépről is játszanátok.
"Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.
Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.
Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák."
Ezek után megkérdem, hogy biztos egy szövibe akartok lenni?
|
Szeretném mindenképp . Nem fogunk egy gépről dolgozni. Sajna távkapcsolatban élünk ! De nem tudok megoldást találni ! :-)))
|

01-18-2007, 10:26
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Nekem van egy országom az 5/T -ben . A párom regisztrált miattam a játékba. Ő most 5 X-ben van ! Én már mehetnék feljebb de nem akarok nélküle. Valamit segítsetek hogy oda kerüljön hozzám tutira !
Köszi
|
A párod munkahelyi, internetszolgaltatos vagy barmilyen nem ingyenes cimmel probaljon meg regisztralni, es akkor lehet hozzad kerul.
(mert ugye kerulhet még S-be, R-be)
|

01-21-2007, 21:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Mi azt csináltuk, hogy regelt a haver az én mailcímemről, így egy csopiba kerültünk ugye, majd rögtön kért mailcím változtatást. Boldogan élünk szöviben azóta 

03-20-2007, 16:18
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
azt hogy csinálják néhányan, hogy az ország nevében benne van az ország sorszáma?
nyílván a regisztrációkor kell megadni az országnevet, de ott még nem látszik, hogy melyik sorszámot fogja kapni..
akkor hogy csinálják? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|