![]() |
Célzott regisztráció
Valahol olvastam, de nem találom a megoldást.
A probléma az, hogy egy barátom elhatározta, hogy elkezd hódozni. Szeretnénk, ha egy csoportba kerülne az 5. szinten lévő orimmal, hogy együtt játszhassunk és segíthessek neki. 5/s-ben van az orim. Őt pedig x-be regeli a rendszer. Próbálkoztunk törléssel, majd újra regeléssel, de megint x-be került. Szóval van megoldás? És ha igen akkor mi? Ráadásul x-ből csak majd 3-/g-ben találkoznánk nem is 4-ben ha jól tudom.... |
Próbáljátok meg másik email címmel, ugyanazt, mindig ugyanabba a csoportba teszi majd a rendszer.
|
Én azt tanácsolnám, hogy nyissatok csak erre a célra egy-egy freemail címet és akkor tuti mindkettem 5\W-be lesztek. Nekem eddig mindig bejött;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem a más címek nem jöttek be de azt vettem észre hogy ha vársz 20-30 percet akkor akár ugyanaz a cím is másik csoportba kerül. De a legegyszerűbb akkor is a freemail.
|
De most azért nem törlöm az 500k tekitartalékkal rendelkező orimat.:D
Azt sem tudom, hogy ha más mailról regelek orit, az nem gáz-e az összekapcsolásnál.... |
Quote:
tuttommal nem csak! a mélcímet figyeli a rendszer:) az előzőre meg csak annyit hogy írja át a saját címére azt annyi;) |
Köszönöm, megpróbáljuk sztem:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:53. |