Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-17-2007, 18:57
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály View Post
Egyszerű, ne induljanak lassú csopiba

Nagyon nem borítaná fel a játékot, hogy 2x-3x többet hoz az aranyalma. De most őszintén, mikor használtad utoljára ezt a varázslatot, kezdő korodba, amikor kivi voltál, hogy milyen is.
Nem, én használtam a minap, mert nem volt elég kp-m, de a segélyhez is hozzá kellett nyúlnom.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-17-2007, 19:18
Bogár Bogár is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Egyszerű, ne induljanak lassú csopiba

Nagyon nem borítaná fel a játékot, hogy 2x-3x többet hoz az aranyalma. De most őszintén, mikor használtad utoljára ezt a varázslatot, kezdő korodba, amikor kivi voltál, hogy milyen is.
ne feledd, hogy a lassú csoport is a játékhoz tartozik. ha valami változtatás van a játékban, akkor az ottani játékosokra is vonatkozik. szerintem mindenki ellenezné ezt a javaslatot, aki a lassú csoportban játszik, csak sajnos nagyon kevesen fórumoznak.
ritkán szoktam használni ezt a varázslatot, amikor figyelmetlenségből elköltöm az összes pénzem a piacon. ilyenkor szoktam 2-3 körig fedezni a zsoldot az aranyalmákból.

egyébként a témanyitó hsz-ben elég durva dolgokat írtál:
Quote:
Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a varisoknak nincs nagy hasznuk.
háát, ez no comment...
Quote:
A varisoknak a bevételük az aranyalmából származik, de az szinte 0 hasznot nem hoz!
ha az aranyalma lenne az egyetlen (vagy legalábbis a fő) bevételük, akkor már régóta eltűntek volna a történelem süllyesztőjében.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 03-18-2007, 07:40
Ditke Ditke is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a varisoknak nincs nagy hasznuk.
A varisoknak a bevételük az aranyalmából származik, de az szinte 0 hasznot nem hoz! Azzal lehetne módosítani az aranyalmát, hogy a templomok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány 4x-esével növelné az aranyalma hatásfokát. Ha a szám túl erős lehet rajta változtatni.
Mit szóltok hozzá?
A varisoknak nincs nagy hasznuk? Ez butaság. Abban egyetértek, hogy az aranyalmának nem sok értelme van, főleg a magasabb szinten lévő csoportokban, még az 5. szinten elmegy, ha nagyon-nagyon meg vagy szorulva. A hatásfokának növelése jó ötlet, vagy helyette más, valamivel hasznosabb varázslat bevezetése.
Old 03-18-2007, 08:13
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ditke View Post
A varisoknak nincs nagy hasznuk? Ez butaság.
Áruld el, hogyan csinálsz pénzt sima varisként (nem hadivariként, és nem tolvajokkal teletűzdelve)
Lehet katonát képezni, de akkor még kevesebb lesz a helyem az amúgy is kevés barakkomban; lehet kovácsműhelyeket tartani, de azok is helyet foglalnak, és nem midnen csoportban van magas ára a fegyvereknek; lehet tekercseket írni, de ahhoz nagyon sok könyvtár kell hogy pénz jöjjön be belőle, és a tekercs sem mindenhol értékes.

Most így hamarjában semmi nem jut eszembe, amiből egy legalább 30% templommal rendelkező varázsló pénzt kreálhatna, de várom az ötleteket.
Reply With Quote
Old 03-18-2007, 08:22
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Áruld el, hogyan csinálsz pénzt sima varisként (nem hadivariként, és nem tolvajokkal teletűzdelve)
Lehet katonát képezni, de akkor még kevesebb lesz a helyem az amúgy is kevés barakkomban; lehet kovácsműhelyeket tartani, de azok is helyet foglalnak, és nem midnen csoportban van magas ára a fegyvereknek; lehet tekercseket írni, de ahhoz nagyon sok könyvtár kell hogy pénz jöjjön be belőle, és a tekercs sem mindenhol értékes.

Most így hamarjában semmi nem jut eszembe, amiből egy legalább 30% templommal rendelkező varázsló pénzt kreálhatna, de várom az ötleteket.
Tudom, nem nekem szólt, de én varisként is jól megélek és az aranyalmát sose használtam.
Ha más nem csopi alján jól meg tudod szedni magad. Azt nem mondom, hogy föntebb egyszerű, de szerintem ott is megoldható, ha jól forgatod a már megszerzett pénzed.

Ettől függetlenül az aranyalma erősítését nem tartom buta ötletnek.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"

Last edited by Cassandra; 03-18-2007 at 08:24..
Reply With Quote
Old 03-18-2007, 08:50
Ditke Ditke is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:

Igazad van, nem könnyű a varis élete, de ha a legalsó szinten szerzel egy kis tőkét, azt meg lehet forgatni, ebből igazán jól meg lehet élni.
Old 03-18-2007, 08:54
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
Tudom, nem nekem szólt, de én varisként is jól megélek és az aranyalmát sose használtam.
Ha más nem csopi alján jól meg tudod szedni magad. Azt nem mondom, hogy föntebb egyszerű, de szerintem ott is megoldható, ha jól forgatod a már megszerzett pénzed.

Ettől függetlenül az aranyalma erősítését nem tartom buta ötletnek.
Én is kijövök a több hónap alatt összetekercselt pénzemből, de nem tudom szaporítani a pénzem, illetve csak akkor, ha tartok egy sor "fölösleges'" épületet, és bányákat, hogy ne kelljen a piactól függenem.

Ja, és eleve nem tetszik hogy a legalsó szinten kell hónapokig tökölnöm ahhoz, hogy később legyen pénzem, de ez már annyira elterjedt megoldás, hogy szóra sem érdemes...
Reply With Quote
Old 03-18-2007, 09:18
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Én is kijövök a több hónap alatt összetekercselt pénzemből, de nem tudom szaporítani a pénzem, illetve csak akkor, ha tartok egy sor "fölösleges'" épületet, és bányákat, hogy ne kelljen a piactól függenem.

Ja, és eleve nem tetszik hogy a legalsó szinten kell hónapokig tökölnöm ahhoz, hogy később legyen pénzem, de ez már annyira elterjedt megoldás, hogy szóra sem érdemes...
4.szinten az összes pénzem elvesztettem egy rossz húzás miatt mára már pótoltam, ami ott kiesett.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 03-18-2007, 09:47
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:

A sima varis szépen beíjazza magát, a többiek meg viszik magukkal fosztani. Nem nagy tétel, de semmi vesztesége nincs mellette. Aztán vesz fegyót a piacról, és képez sereget. Neki nem kell pótolni a harcban elvesztett egységeket- kivéve háborúban-, azaz abból elég szép pénzt lehet gyártani. Nekem legalábbis működött Hadiorim nem egyszer maradt pénz nélkül, de a varissal nem volt ilyen gondom
Reply With Quote
Old 03-18-2007, 10:14
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
A sima varis szépen beíjazza magát, a többiek meg viszik magukkal fosztani. Nem nagy tétel, de semmi vesztesége nincs mellette. Aztán vesz fegyót a piacról, és képez sereget. Neki nem kell pótolni a harcban elvesztett egységeket- kivéve háborúban-, azaz abból elég szép pénzt lehet gyártani. Nekem legalábbis működött Hadiorim nem egyszer maradt pénz nélkül, de a varissal nem volt ilyen gondom
Azért magasabb szinten nem jársz ki olyan rendszeresen fosztogatni, hogy folyamatosan ellásd magad. Egyrészt ott már kevés a balek, másrészt sokkal nagyobb a kockázat (pl. ott már a többség tudja, mi az a "Teljes Krónika" ).

Cassandra, azért meg csak gratulálni tudok, hogy lenullázódás után össze tudtad szedni magad
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules