![]() |
Aranyalma
Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a varisoknak nincs nagy hasznuk.
A varisoknak a bevételük az aranyalmából származik, de az szinte 0 hasznot nem hoz! Azzal lehetne módosítani az aranyalmát, hogy a templomok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány 4x-esével növelné az aranyalma hatásfokát. Ha a szám túl erős lehet rajta változtatni. Mit szóltok hozzá? |
Ha ez egy változtatási javaslat, akkor jó lenne, ha a megbeszélések közé nyitnád, mert onnan hamar átkerülhet az elvetett javaslatok közé. Itt meg még ha jó ötlet lenne, amit még nem gondoltam át, akkor se lesz belőle semmi.
|
Quote:
legalábbis nem csak... és szerintem nem az igazi a templomokra levetíteni az arányt... a kezdő orik előszeretettel használják, és aki mondjuk nem varis ori, lehet még annyi se jönne, mint most... |
én minden olyan ötletet ellenzek, ami még több kp-t hoz a játékba. habár elég sok pénzt kellene hozzon az a varázslat ahhoz, hogy érdemes legyen használni naponta...
|
Quote:
(Rövid az üzi) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De egy ilyen változatatásna nem lenne ekkora hatása, szerintem. |
Quote:
már így is az van, hogy akik a lassú csopiból indulnak, azok a tartalékaik nagy részét a B-ben szedik össze... |
Quote:
Egyszerű, ne induljanak lassú csopiba;) Nagyon nem borítaná fel a játékot, hogy 2x-3x többet hoz az aranyalma. De most őszintén, mikor használtad utoljára ezt a varázslatot, kezdő korodba, amikor kivi voltál, hogy milyen is.:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:58. |