Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aranyalma (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1572)

Hunor a sirály 03-17-2007 18:14

Aranyalma

Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a varisoknak nincs nagy hasznuk.
A varisoknak a bevételük az aranyalmából származik, de az szinte 0 hasznot nem hoz! Azzal lehetne módosítani az aranyalmát, hogy a templomok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány 4x-esével növelné az aranyalma hatásfokát. Ha a szám túl erős lehet rajta változtatni.
Mit szóltok hozzá?

Valezius 03-17-2007 18:16

Ha ez egy változtatási javaslat, akkor jó lenne, ha a megbeszélések közé nyitnád, mert onnan hamar átkerülhet az elvetett javaslatok közé. Itt meg még ha jó ötlet lenne, amit még nem gondoltam át, akkor se lesz belőle semmi.

Zsáni 03-17-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 80596)
Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a varisoknak nincs nagy hasznuk.
A varisoknak a bevételük az aranyalmából származik, de az szinte 0 hasznot nem hoz! Azzal lehetne módosítani az aranyalmát, hogy a templomok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány 4x-esével növelné az aranyalma hatásfokát. Ha a szám túl erős lehet rajta változtatni.
Mit szóltok hozzá?

szerintem nem az aranyalmából származik a varisok jövedelme...
legalábbis nem csak...
és szerintem nem az igazi a templomokra levetíteni az arányt...
a kezdő orik előszeretettel használják, és aki mondjuk nem varis ori, lehet még annyi se jönne, mint most...

Bogár 03-17-2007 18:27

én minden olyan ötletet ellenzek, ami még több kp-t hoz a játékba. habár elég sok pénzt kellene hozzon az a varázslat ahhoz, hogy érdemes legyen használni naponta...

Valezius 03-17-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 80601)
én minden olyan ötletet ellenzek, ami még több kp-t hoz a játékba.

Miért?
(Rövid az üzi)

Zsáni 03-17-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 80601)
habár elég sok pénzt kellene hozzon az a varázslat ahhoz, hogy érdemes legyen használni naponta...

ebben teljesen egyetértünk :)

Bogár 03-17-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 80602)
Miért?

kb 1 éve volt egy olyan újítás, ami a drágakő maximum árát az addigi 20*-osára növelte. ez a lassú csoportban egyenlő volt azzal, hogy kb 20*-os lett az infláció is.

Valezius 03-17-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 80604)
kb 1 éve volt egy olyan újítás, ami a drágakő maximum árát az addigi 20*-osára növelte. ez a lassú csoportban egyenlő volt azzal, hogy kb 20*-os lett az infláció is.

Értem, a drágakő ahogy tudom tényleg tönkretette a Q-t.
De egy ilyen változatatásna nem lenne ekkora hatása, szerintem.

Bogár 03-17-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 80607)
Értem, a drágakő ahogy tudom tényleg tönkretette a Q-t.
De egy ilyen változatatásna nem lenne ekkora hatása, szerintem.

nem lenne ilyen nagy hatása, de már minden apróság számít. egy időben 35k volt a teki ára (tavaly volt vmikor, jelenleg olcsóbb). ha lenne egy 20-30%-os infláció még, akkor a 35k-s ár kb 42-45k-ra nőne. nehéz lenne a tartalékokra figyelni. ez nem is lenne olyan nagy baj, de akik a lassú csopiból lépnek fel a B-be azok sokkal rosszabb helyzetben lennének, mint a többiek.
már így is az van, hogy akik a lassú csopiból indulnak, azok a tartalékaik nagy részét a B-ben szedik össze...

Hunor a sirály 03-17-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 80609)
már így is az van, hogy akik a lassú csopiból indulnak, azok a tartalékaik nagy részét a B-ben szedik össze...

Egyszerű, ne induljanak lassú csopiba;)

Nagyon nem borítaná fel a játékot, hogy 2x-3x többet hoz az aranyalma. De most őszintén, mikor használtad utoljára ezt a varázslatot, kezdő korodba, amikor kivi voltál, hogy milyen is.:)

All times are GMT +1. The time now is 22:58.