Quote:
Originally Posted by Cassandra
Mindazonáltal értem a problémádat. Sokaknak a munkájának, életének szerves részét képezi a számítógép és ezzel nincs is gond.
Azzal annál inkább, hogy pl. én (Direkt csak magamat emlegetem, pedig tuti nem vagyok vele egyedül.)most is itt ülök, ahelyett, hogy egy könyvet olvasnék, vagy társaságban lennék, pedig konkrétan nincs itt semmi olyan dolgom, ami ne várhatna egy órát, vagy kettőt, vagy akár egy teljes napot.
|
Szerintem viszont probléma, hogy cyber világban élünk, és az embereknek az a természetes hogy hülnek a számítógép előtt, kockulnak és szépen lassan monitorfejekké válnak. Ingerszegény környezet, nem emelkedik meg a pulzusszám, csak prunnyad a gép előtt. Akinek ez a munkája, annak még ezt KELL is csinálnia. Szerintem egészségtelen, habár én is ezt művelem, de harcolok ellene. Ennek a napnak az lenne értelme hogy tényleg szakadjanak már le az emberek egy kicsit az UTP kábelről, mert az nem állapot hogy mint egy infúzión, úgy függünk a gépen/géptől... Az energiatakarékosság csak duma...