Quote:
Originally Posted by lacqa
egy gömbből, vagy rengetésből jó eséllyel bármelyik varis megmondja neked hogy hadi vagy bányás termelő.
a másik javaslatról alkotott véleményed meg talán indokolhatnád. például ha elolvastad volna, akkor nem mondanád azt hogy a varázslat toli biztos fajt csinálna a törpéből, hiszen legalább háromszor leírtam előző postomban, hogy a tolis országoktól nem védené meg.
|
hátha nekem gömbböl és fals éplistából megmondod hogy bányás vagyok vagy hadi akkor grat, nem hiszem hogy vmelyikből is kiderülne... nekem ritkán van 100%ig fullon a barack, mert kopik az ha sokat használják... sztem ha 10-20%al több barakk látszik akkor azért számol azzal az ember hogy bevásárolhat ijjat, hisz lehet hogy gépnél van... sztem igazán csak folyamatos lopkodásból mondod ezt meg, hogy tényleg ennyi a barakk, vagy csak fantomok... ha pedig folyamatosan lopkodod nyersire,akkor számithat a támadásra és felkészülhet, sőt a szövije még megelözö csapást is mérhet...
tolis országoktól tény hogy nem védené meg..., de van törpe országom és eddig is csak tolisok loptak át, a törpe most is életképes faj, úgyhogy kérlek ne úgy beszélj róla mint aki oriási toli védelemre szorul, mert kicsinálják, tudni kell vele jáccani, nem kell minden tekit bent tartani, hanem csak akkor bevenni amikor szükséges... mert ha csak 2féle tekid van bent akkor nem hiszem hogy rádszállnak a tolisok és aranybányaként kezelnek, orknál is ez van. Tény több odafigyelést igényel ugyanúgy mint az ork.