|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-21-2007, 19:40
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
ezek szerint az utolsók is ugyanolyan jó játékosok mint a top5??csak valami nem jött össze nekik??
érdekes feltevés!! 
|
Muszáj minden szavamba belekötni? 
Nem mondtam, hogy ugyanolyan jók!
Kedves lagen!
Köszi a jótanácsokat, igyekszem megfogadni. Bár az eddigi 9 játékból 5* végeztem 5. vagy jobb helyen. Igaz, nem csak rajtam mult 
Last edited by Tyer; 02-21-2007 at 19:55..
|

03-02-2007, 08:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
rossz ötlet, megnőnének a körtávolságok, ami a kislétszámú csoportoknál mindig probléma
amúgy nem hinném, hogy a top 20-ba bekerülésért izzadni, meg szenvedni kéne, agyatlan játékkal is /tonyos íj, toli, vari+ fedezgetés/ simán be lehet kerülni.
nem látom, hogy mi a tétje ennek, aki otthagyta az országát, mert egyébb dolga akadt, annak nem teljesen mind1, hogy hol végez?? aki meg olyan magasztos célért küzd, hogy az átlagát javítsa/megtartsa, az akkor induljon, ha végig tudja játszani.
a hétvégi az ilyen tipusú játék, ott kel lenned két napig, ha eredményt akarsz elérni, ha esetleg nem sikerült, a következő pénteken újra lehet próbálkozni. akik játszák pont ezt szeretik benne.
|

03-06-2007, 14:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Mint mondtam, hagyjuk a fenébe az egészet, amit szeretnék megértetni veletek, azt úgy látszik csak páran értették meg, már nincs kedvem erőlködni, hogy megértsétek, inkább felejtsétek el mindazt amit írtam. 
|

03-06-2007, 20:28
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ati, ezt vmi szurovel nem lehetne a pontlistabol ezeknek az oriknak a megjeleniteset?
Tehat valojaban ott lennenek, csupan nem lennenek megjelenve.
A kortavolsag maradna, es az osszes ori alapjan szamitana a kortavolsagokat...csupan megjelenve nem lennének ezek az orik, mert szerintem a legtobb embert ez zavarja.
|

03-06-2007, 20:43
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ati, ezt vmi szurovel nem lehetne a pontlistabol ezeknek az oriknak a megjeleniteset?
Tehat valojaban ott lennenek, csupan nem lennenek megjelenve.
A kortavolsag maradna, es az osszes ori alapjan szamitana a kortavolsagokat...csupan megjelenve nem lennének ezek az orik, mert szerintem a legtobb embert ez zavarja.
|
Az eredeti felvetésben nem ezt látom problémának.
Ez ebben a formában elég irreális lenne, egy hatalmas "lyuk" lenne a pontlistában, ami sokakban azt a hitet keltené, hogy hibás a pontlista.
|

03-06-2007, 20:51
|
Guest
|
|
|
|
Sugo-kiegeszites?
|

03-06-2007, 20:59
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Sugo-kiegeszites?
|
Előbb könyveli el a többség, hogy hibás, minthogy megnézze a súgóban, úgyhogy innentől ez felejtős.
|

03-06-2007, 21:09
|
Guest
|
|
|
|
Értem, kár, azert köszi 
|

06-12-2007, 19:11
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Engem továbbra se zavarnak, ha ott vannak, elég nagy baj lenne, ha a kisebb létszám miatt még nehezebb lenne lopni, és a körtávok is esetleg megnőnének.
|

07-29-2007, 12:28
|
Administrator
|
|
|
|
Ezzel kapcsolatban is lesz változás...
A be nem lépett országok, az értéküktől függetlenül, minden esetben a pontlista alján fognak elhelyezkedni. Akkor is, ha a tényleges értékük magasabb, mint azoké, akik fölöttük vannak!
Szintén változás, hogy a be nem lépett országok nem indulnak fejlődésnek. Vagyis ha később kezded el a játékok, ugyanúgy 100.000 arannyal és 1.000 fő népességgel kezdesz, mint az, aki első körtől játékban van. Ez fog okozni némi stratégiai változásokat, hiszen eddig elérhetted, hogy a játék felénél bekapcsolódva, addig védetten, magasabb indulópénzzel, és lényegesebben magasabb induló népességgel kezdesz. Ez a változások bevezetése után nem lesz. (A változások az összes mostani változás bevezetésével egyidőben kerülnek majd bevezetésre.)
Szintén változás, hogy a körtávok az új pontlista miatt átalakulnak, és a párbajokon megszokott távolságszámítás kerül be a normál játékban megszokott távolságszámítás helyett. Ez azt jelenti, hogy a környezeted sokkal közelebb lesz, mint eddig volt. Többen lesznek 2 körön belül, illetve közelebb lesz mindenki az eddigiekhez képest. Ez szintén stratégiai átgondolásokat fog okozni.
Ezeknek a változásoknak köszönhetően a hétvégi játék egy kicsit fel lesz rázva, és nem az eddig megszokott mederben fog zajlani.
Aki az eddigi menetet szerette, és nem híve a változásoknak, az még használja ki a következő pár hetet. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|