Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-21-2007, 19:40
Tyer Tyer is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
ezek szerint az utolsók is ugyanolyan jó játékosok mint a top5??csak valami nem jött össze nekik??
érdekes feltevés!!
Muszáj minden szavamba belekötni?
Nem mondtam, hogy ugyanolyan jók!

Kedves lagen!

Köszi a jótanácsokat, igyekszem megfogadni. Bár az eddigi 9 játékból 5* végeztem 5. vagy jobb helyen. Igaz, nem csak rajtam mult

Last edited by Tyer; 02-21-2007 at 19:55..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-02-2007, 08:12
dath dath is offline
Junior Member

Longevity: 97%

rossz ötlet, megnőnének a körtávolságok, ami a kislétszámú csoportoknál mindig probléma
amúgy nem hinném, hogy a top 20-ba bekerülésért izzadni, meg szenvedni kéne, agyatlan játékkal is /tonyos íj, toli, vari+ fedezgetés/ simán be lehet kerülni.
nem látom, hogy mi a tétje ennek, aki otthagyta az országát, mert egyébb dolga akadt, annak nem teljesen mind1, hogy hol végez?? aki meg olyan magasztos célért küzd, hogy az átlagát javítsa/megtartsa, az akkor induljon, ha végig tudja játszani.
a hétvégi az ilyen tipusú játék, ott kel lenned két napig, ha eredményt akarsz elérni, ha esetleg nem sikerült, a következő pénteken újra lehet próbálkozni. akik játszák pont ezt szeretik benne.
Reply With Quote
Old 03-06-2007, 14:18
Tyer Tyer is offline
Junior Member

Longevity: 98%

Mint mondtam, hagyjuk a fenébe az egészet, amit szeretnék megértetni veletek, azt úgy látszik csak páran értették meg, már nincs kedvem erőlködni, hogy megértsétek, inkább felejtsétek el mindazt amit írtam.
Reply With Quote
Old 03-06-2007, 20:28
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Ati, ezt vmi szurovel nem lehetne a pontlistabol ezeknek az oriknak a megjeleniteset?
Tehat valojaban ott lennenek, csupan nem lennenek megjelenve.
A kortavolsag maradna, es az osszes ori alapjan szamitana a kortavolsagokat...csupan megjelenve nem lennének ezek az orik, mert szerintem a legtobb embert ez zavarja.
Reply With Quote
Old 03-06-2007, 20:43
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 21%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Ati, ezt vmi szurovel nem lehetne a pontlistabol ezeknek az oriknak a megjeleniteset?
Tehat valojaban ott lennenek, csupan nem lennenek megjelenve.
A kortavolsag maradna, es az osszes ori alapjan szamitana a kortavolsagokat...csupan megjelenve nem lennének ezek az orik, mert szerintem a legtobb embert ez zavarja.
Az eredeti felvetésben nem ezt látom problémának.

Ez ebben a formában elég irreális lenne, egy hatalmas "lyuk" lenne a pontlistában, ami sokakban azt a hitet keltené, hogy hibás a pontlista.
Old 03-06-2007, 20:51
Szecsa
Guest

Sugo-kiegeszites?
Reply With Quote
Old 03-06-2007, 20:59
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Sugo-kiegeszites?
Előbb könyveli el a többség, hogy hibás, minthogy megnézze a súgóban, úgyhogy innentől ez felejtős.
Old 03-06-2007, 21:09
Szecsa
Guest

Értem, kár, azert köszi
Reply With Quote
Old 06-12-2007, 19:11
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Engem továbbra se zavarnak, ha ott vannak, elég nagy baj lenne, ha a kisebb létszám miatt még nehezebb lenne lopni, és a körtávok is esetleg megnőnének.
Reply With Quote
Old 07-29-2007, 12:28
Ati Ati is offline
Administrator

Ezzel kapcsolatban is lesz változás...

A be nem lépett országok, az értéküktől függetlenül, minden esetben a pontlista alján fognak elhelyezkedni. Akkor is, ha a tényleges értékük magasabb, mint azoké, akik fölöttük vannak!

Szintén változás, hogy a be nem lépett országok nem indulnak fejlődésnek. Vagyis ha később kezded el a játékok, ugyanúgy 100.000 arannyal és 1.000 fő népességgel kezdesz, mint az, aki első körtől játékban van. Ez fog okozni némi stratégiai változásokat, hiszen eddig elérhetted, hogy a játék felénél bekapcsolódva, addig védetten, magasabb indulópénzzel, és lényegesebben magasabb induló népességgel kezdesz. Ez a változások bevezetése után nem lesz. (A változások az összes mostani változás bevezetésével egyidőben kerülnek majd bevezetésre.)

Szintén változás, hogy a körtávok az új pontlista miatt átalakulnak, és a párbajokon megszokott távolságszámítás kerül be a normál játékban megszokott távolságszámítás helyett. Ez azt jelenti, hogy a környezeted sokkal közelebb lesz, mint eddig volt. Többen lesznek 2 körön belül, illetve közelebb lesz mindenki az eddigiekhez képest. Ez szintén stratégiai átgondolásokat fog okozni.

Ezeknek a változásoknak köszönhetően a hétvégi játék egy kicsit fel lesz rázva, és nem az eddig megszokott mederben fog zajlani.

Aki az eddigi menetet szerette, és nem híve a változásoknak, az még használja ki a következő pár hetet.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules