|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

03-01-2007, 19:05
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
1. Erre már korábban is mondtam, de elmondom most is:
Le lehetne, sőt le kellene szedni, ellentétben, a mostani "ejj ráérünk arra..." estekkel.
Most felteszem valakire, aztán le sem szedi, a fogyást meg max visszaszerzi 1 lopással mástól.
2. Mindentől függetlenül nem egyszer kéne elnyomni.
3. Én elvárnám a vihartól is, hogy ha valakire rárakom, akkor tényleg ártsak, árthassak is vele, és ne csak arra legyen jó, hogy legjobb esteben leállnak a bankjai, meg esteleg 2 könyvtár.
4. A 3-ik pontot nem úgy kell érteni, hogy 3 kör alatt, essen szét, de azért érezze meg, 3 kör alatt is, hogy ne ér rá leszedni. Most ha felteszem valakire szép lassan leszede, a készültsége közben még nő is, ha ügyes, akkor még a lakossága is. Ártó alatt... Kicsit olyan ez, mintha a földrengésnek annyi hatása lenne, hogy egy körre random leállítana 3 épületet. És már azt sem tartom igaznak, hogy 2-3 nap alatt azért megérzi. Nem is érzi meg, és 2-3 nap alatt bőven megoldja szinte bárki, akinek van egy kis logikája. Arról meg szerintem ne vitázzatok, hogy ki látszik a pontlistában.
|
szerintem meg a vihar a taktika része és nekem megfelel úgy ahogy most van  éjszaka felrakod a vihart az ellenfélre ha úgy van beállítva az intézője hogy a tornyok vannak alul akkor az emberek kimennek a tornyokból és tudod ütni a vihart mint magát ne úgy akarjátok erősíteni hogy ha felteszel 36 kör vihart az ellen orijára akkor az a vihar legyőzi az ellenfél országát azért ennyire ne durvuljunk sztem!
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

03-01-2007, 19:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
ha úgy van beállítva az intézője hogy a tornyok vannak alul akkor az emberek kimennek a tornyokból és tudod ütni a vihart mint magát ne úgy akarjátok erősíteni hogy ha felteszel 36 kör vihart az ellen orijára akkor az a vihar legyőzi az ellenfél országát azért ennyire ne durvuljunk sztem!
|
Elmondom harmadszor is.
36 kör vihar NEM EGYENLŐ ellenfél legyőzése. Felrakod a vihart ő meg leszedi. Vagy a helytartó.
Másik: most felrakod a vihart, 8 óra alatt leáll 16 hulladék épület. És akkor hol vannak még a tornyok... Még ha nem is veszi le rögtön, mire észreveszi, bőven tud intézkedni, mert ráér.
Én meg azt mondom, hogy ne érjen rá. Szedje le! 

03-01-2007, 19:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Elmondom harmadszor is.
36 kör vihar NEM EGYENLŐ ellenfél legyőzése. Felrakod a vihart ő meg leszedi. Vagy a helytartó.
Másik: most felrakod a vihart, 8 óra alatt leáll 16 hulladék épület. És akkor hol vannak még a tornyok... Még ha nem is veszi le rögtön, mire észreveszi, bőven tud intézkedni, mert ráér.
Én meg azt mondom, hogy ne érjen rá. Szedje le! 
|
és egy kiélezett orinál mi a hulladék épület ??? 
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

03-01-2007, 20:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
és egy kiélezett orinál mi a hulladék épület ??? 
|
Attól függ, mire van kiélezve...
De mint olyan, viselje a kockázatokat. Mellesleg nem tudom hogy ha mégis 16 torony leállása miatt be tudod ütni, akkor mire van kiélezve.
Hadist, úgysem ütöd be, torony ide vagy oda, varázslóra nem teszed fel, marad a tolvaj, ott talán még számít, de arra meg egyrészt nem is teszed fel feltétlenül 36 körre, másrészt leszedi, harmadrészt tolinak azért talán van hulladék épülete, visszalopja hamar, stb stb.

03-01-2007, 20:08
|
Member
|
|
|
|
azért le is lehet ám fokozni népességhiányban, szóval mégegy rossz pont a viharnak.
engem nem zavar a vihar. csak az zavar, hogyha folyamatosan pakolják rám, akkor ki-ki marad egy-egy képzés, ami meg zseton
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

03-01-2007, 20:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
azért le is lehet ám fokozni népességhiányban, szóval mégegy rossz pont a viharnak.
engem nem zavar a vihar. csak az zavar, hogyha folyamatosan pakolják rám, akkor ki-ki marad egy-egy képzés, ami meg zseton
|
Hát igen, ezt is már mondtam. Meg azt is, hogy aki ügyes az a vihart szinte meg sem érzi.

03-01-2007, 20:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Hát igen, ezt is már mondtam. Meg azt is, hogy aki ügyes az a vihart szinte meg sem érzi.
|
azért megnézném te meddig bírnád háborút   
|

03-02-2007, 06:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ezt azért nem mondanám. Egy varis és egy tolis is egy hadis országra jópárszor rá tudja rakni. Amikor meg már nem tudod magadról leszedni, mert elment a készültséged, akkor igenis megérzi bárki, pláne ha kombinálják szárazsággal, meg rengéssel. Egyetértek Dragonnal, ez a varázslat nem arra való, hogy "legyőzd" vele az ellenfeledet, hanem, hogy gyengítsd. Arra pedig egyértelműen alkalmas jelen formájában is.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Last edited by tdomo; 03-02-2007 at 06:27..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|