Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-28-2007, 10:40
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
Egyszerűbb lett volna, ha nem próbálod magyarázni, amit mondani akarsz...

Na, de nekem is van egy ötletem, lehet elég durva, de mind1.

Mi lenne, ha a törpe faji varázslata kicsit speciálisabb lenne:

Olyan varázsltra gondoltam, ami a védők/támadók védő/támadó erejét növeli. De csak a védőkét, nem az íjászokét, és csak a támadókét... A varázslat alatt mondjuk kétszeresére nőhetne az értékük. Ezzel kicsit több értelme lenne az előbbi 2 egységnek is, és támadóerőben sem lenne rossz. A varázslat meg mondjuk übersok rúnába, meg készültségbe kerülne.

/OFF: a törpől még annyit, hogy a tolvajai jobban fáradása miatt is elvi aggályaim vannak. Szerintem egy pici mukinak jó (jobb) tolvajnak is kéne lennie./
sztem hülyeség lenne, mert védelembe így is a tornyos íjj ráver még 4 védőpontot, az meg milyen lenne már hogy egy gyalog törpetámadó vérszemet kapva nagyobbat üt mint egy lovas??? sztem ez hülyeség

/OFF: kis muksó, rövid lábak, ugyanakkora táv több lépés neki, így jobban fárad/

Sponsored Links
Old 02-28-2007, 10:50
LotR LotR is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
sztem hülyeség lenne, mert védelembe így is a tornyos íjj ráver még 4 védőpontot, az meg milyen lenne már hogy egy gyalog törpetámadó vérszemet kapva nagyobbat üt mint egy lovas??? sztem ez hülyeség

/OFF: kis muksó, rövid lábak, ugyanakkora táv több lépés neki, így jobban fárad/

Akkor lenne értelme ha a törpöknek nem lehetnének lovasai... ugyse tudnak lovagolni a törpök rendesen...
)
Old 02-28-2007, 10:56
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Egyetértek, a törpének van a leghasználhatatlanabb faji varija. És még az ipari tekercset is 40%-ig írhatja
De azzal is egyetértek, hogy jól játszható a törpe, szóval nem ez a legnagyobb gond a játékban. Inkább gondolkozzatok a hulla erősítésén.

Nekem azok a korábbi ötletek tetszettek, hogy fáradjon jobban az ellen tolvaja, és a raktár valamint a tekercsek fele védve legyen (esetleg még hozzájöhet a fantomépület), bár akkor meg gömbözés nélkül lehet tudni, hogy ki a törpe, nem mintha nagy ügy lenne gömbözni egy törpét.

/Off elvi aggályokkal ne érveljünk ezután se. /
Old 02-28-2007, 11:02
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Longevity: 95%
Quote:

Ok, bocs, akkor a védők kaphatnának +9 pontot, azaz össz 13 lenne. Annyi lenne a hátrányuk a tornyos íjászokkal ellen, hogy ugye a torony nem eszik...

Az, hogy egy kis törp támadó ügyesebb lenne, mint egy ló annak lenne köszönhető, hogy rajta van egy spec, faji varázslat, ami mondjuk 2-szeresére növeli a fürgeségét. ÉS a törpe támadók lehetnének a legerősebb támadók a játékban!!!
Old 02-28-2007, 11:04
Senior Member

Quote:
Ok, bocs, akkor a védők kaphatnának +9 pontot, azaz össz 13 lenne. Annyi lenne a hátrányuk a tornyos íjászokkal ellen, hogy ugye a torony nem eszik...

Az, hogy egy kis törp támadó ügyesebb lenne, mint egy ló annak lenne köszönhető, hogy rajta van egy spec, faji varázslat, ami mondjuk 2-szeresére növeli a fürgeségét. ÉS a törpe támadók lehetnének a legerősebb támadók a játékban!!!
Milyen HV-kat lehetne ezután játszani De azért nem támogatom.
Old 02-28-2007, 11:06
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Milyen HV-kat lehetne ezután játszani De azért nem támogatom.
Mondjuk azt is hozzátettem, hogy ultrabrutálisan sok rúnába, meg készültségbe kerülne, de nem és kéne 36 körre feltenni...

Egyébként meg csak egy ötlet.
Old 02-28-2007, 11:10
Senior Member

Quote:
Mondjuk azt is hozzátettem, hogy ultrabrutálisan sok rúnába, meg készültségbe kerülne, de nem és kéne 36 körre feltenni...
Minden faji varázslat 3%-ba kerül, meg szerintem a rúnaigényük is azonos, azt sem támogatom, hogy térjünk el ettől az egységes rendszertől.
Old 02-28-2007, 11:17
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:

vagy egy lóvon elférne 2 törp is és így 10es támadó erejük lenne, az a +9 meg nagyon durva lenne, betonabb lenne mint egy elf, mert tornyok sem kellenek, nem hiszem hogy a faji varinak hadilag kéne erősiteni a törpét. meg amúgyis ellentmondásos, hogy nem tudná 36körre felrakni akkor meg milyen érdemi értelme lenne a védekezésben???

én inkább maradok a tolik ellen védő faji varázslatok melett, leginkább annál ami nem csak a rakit, hanem a tekiket is fogja.

(ha az elvi dolgot akarsz, akkor egyszerüen azért mert a föld alatt laknak és nehezebb onnan kilopni őket.)

Old 02-28-2007, 11:26
LotR LotR is offline
Member

Longevity: 99%

nem támogatom a törp tekircseinek védésére irányulo javaslatokat...
a törp raktárának védelmét kellene növelni max 80%-ig de én a 70%-ot tartanám elfogadhatónak..
esetleg a jelen állapot +a fals éplistaképet adó varázslat...
Tehát nem 0-át mutatna az éplista hanem egy megtévesztő adatot..
Persze akkor módosítani kellene a mágiafelderítést, h jelezze h fennt van-e a fajivarázslat ...
Old 02-28-2007, 11:27
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Quote:
vagy egy lóvon elférne 2 törp is és így 10es támadó erejük lenne, az a +9 meg nagyon durva lenne, betonabb lenne mint egy elf, mert tornyok sem kellenek, nem hiszem hogy a faji varinak hadilag kéne erősiteni a törpét. meg amúgyis ellentmondásos, hogy nem tudná 36körre felrakni akkor meg milyen érdemi értelme lenne a védekezésben???

én inkább maradok a tolik ellen védő faji varázslatok melett, leginkább annál ami nem csak a rakit, hanem a tekiket is fogja.

(ha az elvi dolgot akarsz, akkor egyszerüen azért mert a föld alatt laknak és nehezebb onnan kilopni őket.)
Nem lenné feltétlenül betonabb, mert több tanyát kéne tartania, vagy több raktárat a kajának.

Az hogy 36 körre nem lehetne (könnyen) felrakni meg pont arra lenne jó, hogy esetleg többet nézzen messzire.

(A törpök meg már nem laknak a föld alatt... )

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules