|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-28-2007, 10:40
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
Egyszerűbb lett volna, ha nem próbálod magyarázni, amit mondani akarsz...
Na, de nekem is van egy ötletem, lehet elég durva, de mind1.
Mi lenne, ha a törpe faji varázslata kicsit speciálisabb lenne:
Olyan varázsltra gondoltam, ami a védők/támadók védő/támadó erejét növeli. De csak a védőkét, nem az íjászokét, és csak a támadókét...  A varázslat alatt mondjuk kétszeresére nőhetne az értékük. Ezzel kicsit több értelme lenne az előbbi 2 egységnek is, és támadóerőben sem lenne rossz. A varázslat meg mondjuk übersok rúnába, meg készültségbe kerülne.
/OFF: a törpől még annyit, hogy a tolvajai jobban fáradása miatt is elvi aggályaim vannak. Szerintem egy pici mukinak jó (jobb) tolvajnak is kéne lennie./
|
sztem hülyeség lenne, mert védelembe így is a tornyos íjj ráver még 4 védőpontot, az meg milyen lenne már hogy egy gyalog törpetámadó vérszemet kapva nagyobbat üt mint egy lovas??? sztem ez hülyeség
/OFF: kis muksó, rövid lábak, ugyanakkora táv több lépés neki, így jobban fárad  /

02-28-2007, 10:50
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
sztem hülyeség lenne, mert védelembe így is a tornyos íjj ráver még 4 védőpontot, az meg milyen lenne már hogy egy gyalog törpetámadó vérszemet kapva nagyobbat üt mint egy lovas??? sztem ez hülyeség
/OFF: kis muksó, rövid lábak, ugyanakkora táv több lépés neki, így jobban fárad  /
|
Akkor lenne értelme ha a törpöknek nem lehetnének lovasai... ugyse tudnak lovagolni a törpök rendesen...
 )

02-28-2007, 10:56
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Egyetértek, a törpének van a leghasználhatatlanabb faji varija. És még az ipari tekercset is 40%-ig írhatja
De azzal is egyetértek, hogy jól játszható a törpe, szóval nem ez a legnagyobb gond a játékban. Inkább gondolkozzatok a hulla erősítésén.
Nekem azok a korábbi ötletek tetszettek, hogy fáradjon jobban az ellen tolvaja, és a raktár valamint a tekercsek fele védve legyen (esetleg még hozzájöhet a fantomépület), bár akkor meg gömbözés nélkül lehet tudni, hogy ki a törpe, nem mintha nagy ügy lenne gömbözni egy törpét.
/Off elvi aggályokkal ne érveljünk ezután se.  /
|

02-28-2007, 11:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Ok, bocs, akkor a védők kaphatnának +9 pontot, azaz össz 13 lenne. Annyi lenne a hátrányuk a tornyos íjászokkal ellen, hogy ugye a torony nem eszik...
Az, hogy egy kis törp támadó ügyesebb lenne, mint egy ló annak lenne köszönhető, hogy rajta van egy spec, faji varázslat, ami mondjuk 2-szeresére  növeli a fürgeségét. ÉS a törpe támadók lehetnének a legerősebb támadók a játékban!!! 

02-28-2007, 11:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ok, bocs, akkor a védők kaphatnának +9 pontot, azaz össz 13 lenne. Annyi lenne a hátrányuk a tornyos íjászokkal ellen, hogy ugye a torony nem eszik...
Az, hogy egy kis törp támadó ügyesebb lenne, mint egy ló annak lenne köszönhető, hogy rajta van egy spec, faji varázslat, ami mondjuk 2-szeresére  növeli a fürgeségét. ÉS a törpe támadók lehetnének a legerősebb támadók a játékban!!! 
|
Milyen HV-kat lehetne ezután játszani  De azért nem támogatom. 
|

02-28-2007, 11:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Milyen HV-kat lehetne ezután játszani  De azért nem támogatom. 
|
Mondjuk azt is hozzátettem, hogy ultrabrutálisan sok rúnába, meg készültségbe kerülne, de nem és kéne 36 körre feltenni...
Egyébként meg csak egy ötlet.

02-28-2007, 11:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Mondjuk azt is hozzátettem, hogy ultrabrutálisan sok rúnába, meg készültségbe kerülne, de nem és kéne 36 körre feltenni...
|
Minden faji varázslat 3%-ba kerül, meg szerintem a rúnaigényük is azonos, azt sem támogatom, hogy térjünk el ettől az egységes rendszertől.
|

02-28-2007, 11:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
vagy egy lóvon elférne 2 törp is és így 10es támadó erejük lenne, az a +9 meg nagyon durva lenne, betonabb lenne mint egy elf, mert tornyok sem kellenek, nem hiszem hogy a faji varinak hadilag kéne erősiteni a törpét. meg amúgyis ellentmondásos, hogy nem tudná 36körre felrakni akkor meg milyen érdemi értelme lenne a védekezésben???
én inkább maradok a tolik ellen védő faji varázslatok melett, leginkább annál ami nem csak a rakit, hanem a tekiket is fogja.
(ha az elvi dolgot akarsz, akkor egyszerüen azért mert a föld alatt laknak és nehezebb onnan kilopni őket.)

02-28-2007, 11:26
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nem támogatom a törp tekircseinek védésére irányulo javaslatokat...
a törp raktárának védelmét kellene növelni max 80%-ig de én a 70%-ot tartanám elfogadhatónak..
esetleg a jelen állapot +a fals éplistaképet adó varázslat...
Tehát nem 0-át mutatna az éplista hanem egy megtévesztő adatot..
Persze akkor módosítani kellene a mágiafelderítést, h jelezze h fennt van-e a fajivarázslat ...

02-28-2007, 11:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
vagy egy lóvon elférne 2 törp is és így 10es támadó erejük lenne, az a +9 meg nagyon durva lenne, betonabb lenne mint egy elf, mert tornyok sem kellenek, nem hiszem hogy a faji varinak hadilag kéne erősiteni a törpét. meg amúgyis ellentmondásos, hogy nem tudná 36körre felrakni akkor meg milyen érdemi értelme lenne a védekezésben???
én inkább maradok a tolik ellen védő faji varázslatok melett, leginkább annál ami nem csak a rakit, hanem a tekiket is fogja.
(ha az elvi dolgot akarsz, akkor egyszerüen azért mert a föld alatt laknak és nehezebb onnan kilopni őket.)
|
Nem lenné feltétlenül betonabb, mert több tanyát kéne tartania, vagy több raktárat a kajának.
Az hogy 36 körre nem lehetne (könnyen) felrakni meg pont arra lenne jó, hogy esetleg többet nézzen messzire.
(A törpök meg már nem laknak a föld alatt...  )
|
|
Posting Rules
|