Quote:
Originally Posted by Peter
végre végig olvastam az egészet 
szerintem elég nagy butaság ez az egész, mi az hogy meg van adva meddig üthetek valakit?
|
nincs megadva ez rád van bízva...
Quote:
üthessem amíg nekem jól esik, vagy lehetőségem van rá... (és persze mindenki más velem is megtehesse ezt, ha akarja és képes rá)
személy szerint ezt a "jozan ész" dolgot sem értem, mert az még ok, hogy átalában nem ütném amíg él, de nekem ne mondja senki, hogy nincs olyan ország/játékos akit nem ütne addig míg mozog az illető... (természetesen ez egy nagyon kis hányad, de létezik, úgy vélem)
|
sajnos igen, én most is megtapasztaltam..
Quote:
amúgy nem is értem mi az hogy törlésig ütés?  nem tudom elképzelni, hogy valakit 12 kör alatt (az utolsó akciója után 12 körrel már szabizhat) annyira szétszedjenek, hogy törölnie kell ezért magát (ha mégis megteszi, akkor hagyja is ezt a játékot, mert többek között kitartás is kell azért egy csöppet hozzá, ami a jelen esetben neki nem nagyon van  )
|
hát, nem tudom, te örülnél-e annak, ha egy ork tábi rád szállna úgy, mint most rám... akárhányszor a közelébe érek annak az orinak, folyton megtalál és elkezd mészárlni, fosztani stb és hiába kísérem, mert helyzeti előnye is van, ugyanis én vagyok feljebb, meg ugyebár az orknál nincs jobb hadi

és hiába írok neki...
tényleg, az ilyet hol is kell jelenteni??