Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-20-2007, 13:39
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Szóval ez az egész gáz... Mindig is voltak, és mindig is lesznek extrém termelók... Fel kell menni, és le kell ütni... Lehet, hogy nem 1 hét, lehet, hogy nem 1 hónap, de fel lehet érni... Ha kell évek alatt...
Sztem meg az a gáz, hogy ezt a mindig is vannak voltak érvet így simán kivágod, mikor tudod jól, hogy ez a játék egyik fekélyes része. Nem kéne hogy így legyen ez nem kérdés, legfeljebb az, hogy az én javaslatom e a megoldás erre...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-20-2007, 13:44
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Én azt tudom elképzelni, hogy virtuálisan kiváljon valaki egy klánból, és úgy üssön be egy teljes klánt! Ennek van értelme, hiszen kiváltanád a ki-belépkedést...
Ez ugyanaz mint amit én mondtam, csak te a nagyklánok oldaláról közelítesz és nekik kedvezel, hiszen így egy kisklán sosem támadhatja majd a nagyobbat csak fordítva. És egy nagy klán részeként 80% barakra kigyúrva megtámadni egy "teljes egészklánt" akik ebben a klánban termelnek és védekeznek ez nem helyénvaló. Amit mondasz az gyakorlatilag ugyanaz amit én mondok csak te a kisebb klánoktól megvonod ezzel a nagyobbak támadásának a lehetőségét! Magyarul a nagyoknak lehet molesztálni a kisebbet de a kicsinek nem lehet a nagyobbat?
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 13:44
Kisbér Kisbér is offline
Member

Longevity: 99%

Monro, hidd el jót akarok a hódítónak.. De nem értem erre miért van szükség... Ha megnézed az A-ban a pontlistát tényleg csak az első 20 embert érintené ez az egész
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 13:49
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
De már azt is jónak tartanám, ha újrázással legalább a klánbalépések számát nulláznánk...
Vagy ha a klánütésnek lenne hatása a katonai morálra...
Az ujrázással a klánbalépések számának a törlését támogatnám. A katonai morál mozgását a kláncsatákkal kapcsolatban nem. A klántámadások jelenleg gyengék. Egy közepesen bevédett klán akik otthontartják az egységeiket már komoly tanyafree klánok létrehozását igénylik ha be akarod verni őket. Ha mégsem sikerül valamiért (mondjuk a klánvezéred egy barom és az íjászokkal szeret támadni stb-stb) nem szeretném ha 10 oriban elkezdene esni a morál. A morált egyénileg remekül lehet szabályozni. Ennek elleére ha mások támogatják én is megszoknám előbb-utóbb nyilván.
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 13:58
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Monro, hidd el jót akarok a hódítónak.. De nem értem erre miért van szükség... Ha megnézed az A-ban a pontlistát tényleg csak az első 20 embert érintené ez az egész
Nem tudsz elvonatkoztatni picit a toptól?
Ha most fellépsz támadhatsz X intervallumban lévőket. Ezzel a javaslattal támadhatnál akár 20X intervallumban lévőket a pontlistában! Nem tudom elhinni, hogy neked csak a top jár állandóan a szádra

Minden orinak lényegesen nagyobb mozgásteret adna klántámadások szintjén, semmi konkrét köze a jelenlegi tophoz.

Sokkal kevesebb lehetne a ki-belépkedek szitu és a "hiénázok majd a klántámadókon" szitu. Sztem ne válaszolj most egy darabig hanem csócsáld meg a javaslatot és gondolkozz el rajta. Ha észreveszel benne olyat ami nagyon elborzaszt akkor írd meg hátha nincs is olyan nagy gáz vele Sztem ez a javaslat így komplett.
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 14:07
Kisbér Kisbér is offline
Member

Red face

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Sztem ne válaszolj most egy darabig hanem csócsáld meg a javaslatot és gondolkozz el rajta. Ha észreveszel benne olyat ami nagyon elborzaszt akkor írd meg hátha nincs is olyan nagy gáz vele Sztem ez a javaslat így komplett.
Mennem kell meetingre, így gyorsan leírom, ami igazán zavar...
Az pedig az, hogy ha én összerakok egy klánt, amiben 2-3 ember az, aki a védelem 60%-át alkotja, azt ne lehessen már kikerülni, és beütni mondjuk a varist, a gabonatermelőt, meg a törpét!

Tudod, hogy miről beszélek, de még mindig nem mondtad el, hogy az miért is lenne jó, hogy részklánt is lehessen ütni... Persze attól eltekintve, hogy vannak bankos, és sok bányás orik, akiket legszívesebben leütnél a francba

Az nem elégítene ki, ha ugyanezzel a módszerrel lehetne részklánokkal támadni, de CSAK teljes értékű klánokat? És akkor leszállok a top-os orikról is...

Az a baj, hogy ugyan lehetséges, hogy az extrém termelők megboríthatják a piacot, de ugye azért azt sem felejtetted el, hogy azora a nyersanyagokra, egységekre, és tekercsekre mind-mind figyelni kell... Már láttam több 100milla nyersanyagot elhullani a közös rakiból... Szóval azért nem olyan egyszerű az
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 14:11
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Az nem elégítene ki, ha ugyanezzel a módszerrel lehetne részklánokkal támadni, de CSAK teljes értékű klánokat? És akkor leszállok a top-os orikról is...
Sztem 1 max 2 bejegyzéssel ezelött írtam erre, hogy ez csak a nagyobb klánoknak lehetőség, hogy mégnagyobbak tudjanak lenni. A kicsiknek nem ad esélyt a nagyobbak ellen.
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 14:14
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Mennem kell meetingre, így gyorsan leírom, ami igazán zavar...
Az pedig az, hogy ha én összerakok egy klánt, amiben 2-3 ember az, aki a védelem 60%-át alkotja, azt ne lehessen már kikerülni, és beütni mondjuk a varist, a gabonatermelőt, meg a törpét!
Ez pedig csak jstratégiai kérdés. Valószínűleg ezzel a módosítással nem lenne célszerű teljesen védtelen orikkal játszani egy klánban. Ha mégis ezt tennéd akkor is van 24 köröd,hogy átalakítsd ezeket az orikat megfelelően ahhoz, hogy egy -20% malusszal támadó klánrész ellen megvédje magát vagy legalább képes legyen visszatámadni. Ez lenne a játék érdeke, nem pedig a védett helyen lévő orik eldugdosása a támadási felületekről.
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 14:19
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Tudod, hogy miről beszélek, de még mindig nem mondtad el, hogy az miért is lenne jó, hogy részklánt is lehessen ütni... Persze attól eltekintve, hogy vannak bankos, és sok bányás orik, akiket legszívesebben leütnél a francba
Nem mondtam el?
Egészen idáig erről beszéltem
-20% -al támad egy részklán tehát az orijaid 20%-a nyugodtan termelhet és még mindig azonosak az esélyek. Ha ennél is több termelőépülete van egy orinak még akkor is van toronybónusz ami megint a javukra dönti ela csata kimenetelét. Arról nem is beszélve, hogy VISSZATÁMADHATNAK és nemcsak ugyanabban a körben!
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 15:15
Kisbér Kisbér is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Nem mondtam el?
Egészen idáig erről beszéltem
-20% -al támad egy részklán tehát az orijaid 20%-a nyugodtan termelhet és még mindig azonosak az esélyek. Ha ennél is több termelőépülete van egy orinak még akkor is van toronybónusz ami megint a javukra dönti ela csata kimenetelét. Arról nem is beszélve, hogy VISSZATÁMADHATNAK és nemcsak ugyanabban a körben!
Jóvan na
Ezek szerint még 1x el kell olvasnom

(tényleg ezt csinálta Észak mint most én?! )
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules