Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-20-2007, 00:07
lll
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Hát lehet magam leszek akinek valami sántít ebben az egészben
Na akkor kb 40ori lenne benne a pontlistába nézzetek meg egy 40fös arénát milyenek a körtávolságok...+a lopásnál is nagy szorzó lenne
Hát ez a toli szorzó tényleg megváltozna nagyon az biztos. Profiknak elöny lenne ez csak, hogy tőlük senki se lopna, viszont kiegyenlített is lenne picivel, hogy a Profik sem tudnak akárkitől lopni azért főleg szombat reggelig amíg a fejlődés megy gyakorlatilag a Kezdők csak hátrányban lennének érzésem szerint ha ezt amit Tyer felvetett bevezetnék, szal nem támogatom

Quote:
Originally Posted by Tyer View Post
Ezek szerint bőven elég, ha hétfő hajnalban utolsó körváltás előtt belépek, elkezdek felépíteni pár házat, hogy legyen pár plusz pontom, így garantált a 14-15. hely, és beleröhögök a sok lökött képébe, akik
végigszenvedték a hétvégét. 10 perces játékkal bekerülök az eredménylistára. Rendicsek gyerekek, jövő héten ezt fogom tenni, és ajánlom majd mindazoknak, akik most a 162. hely után vannak. Mi a fenének játsszanak, ha ugyis szétszedi őket a top, ha meg véletlenül mégis annyi eszük van csak, hogy nem elég nekik a 190 heki, akkor támadjanak hekire, így felkerülnek a tophoz, aki megint szétszedi majd...
De ha szerintetek jól van ez így, hát legyen.
Kedves Tyer!

Az írásaidból annyit tudok leszűrni, hogy Te nem vagy egy profi Hv-os játékos! Viszont az elvárásaid saját magadtól annál inkább nagyobb amennyire picike a tudásod.

Elöször is tisztázzuk mit jelent a Normál Játék és a Normál Hétvégi Játék!
Normál Játék: Ez a Hódító.hu Stratégiai Játék rendes verziója! Gondolom ismered mint a tenyeredet, ezzel akkor valószínű minden rendben is van! Gondolom nagyon jól is játszol a Normálban, nem tudom melyik szinten vagy és mióta játszol, de kinézem az írásaidból, hogy Normálban nagyon jó játékos lehetsz.

Normál Hétvégi Játék: Ez ugyancsak a Hódító.hu Stratégiai játéka, csak különbözik a rendes Verziónak a stílusában és a stratégiai gondolatában is, hogy hogyan játszál!

A Szabályok majdnem teljesen ugyanazok mind a kettőnél, csak teljesen máshogy kell játszani a kettőt!
Mindenesetre aki vérbeli Profi a Hv-ben arról már el lehet mondani, hogy a Normál játékban is megálja a helyét bárkivel szemben, feltéve ha nem milliárdos szövi ellen kell neki kiállnia a szövijével akinek nincs semmi vagyona.

Akkor tisztáztuk mostmár, hogy mit jelent a két verzió a játékban

Összefoglalva:
- Profinak érzed magad - ettől túl nagy az elvárásod saját magadtól
- Nem tetszik, hogy ha utolsók között vagy, vagy ha nem vagy benne a top10-ben, - ( a top4-5 -be aki tud játszani csukott szemmel bejut még úgyis, ha 5 óránként lép be mondjuk nap közben és este meg alszik 8 órát)

Ajánlat feléd (Nem kötelező megfogadni):
- Elsőként egy picivel változtasd meg a saját rangsorod helyzetét
- Ha tényleg nem vagy vérbeli Profi akkor az egyik Hv-n az első 5 ori közül (vasárnapra estére gondolok akik ott vannak) vedd fel velük a kapcsolatot üziben és szépen normális hangnemben kérd meg, hogy MsN-en segítsen mondja el, hogyan kell játszani jól meg stb...stb...! Persze csak akkor, ha magadtól nem tudsz rájönni a dolgokra! Hozzá teszem még, jobb ha magadtól jössz rá pár Hv alatt a dolgokra minthogy elmagyarázzák, mert ha saját magadtól jössz rá akkor biztos hogy megérted és akármilyen helyzetben tudni fogod, hogy mit cselekedj
- Legfontosabb, hogy amíg nem tudsz Profiként játszani a Hv-n, addig ne is akarj változtatást a verzióban, vagy ha mégis megteszed, hogy felveted a javaslatok között, akkor gondold át legalább 5-ször, hogy biztos, hogy jó-e a javaslat és nézz utána, hogy ez tényleg így jó lenne-e

Hozzátenném még, ha nem szórakozás kedvéért ahogy írta Ati is, vagy nem egy unalmas hétvége elkerülése végett játszol a Hv-ban, akkor van egy nagyon jó dolog ha nem akarsz leghátul maradni, a Hv utolsó 20 köre elött elindítasz 17-20 hekit fedezni!

Nah üdvözlettel: Lagen
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-20-2007, 06:16
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
Hát ez a toli szorzó tényleg megváltozna nagyon az biztos. Profiknak elöny lenne ez csak, hogy tőlük senki se lopna, viszont kiegyenlített is lenne picivel, hogy a Profik sem tudnak akárkitől lopni azért főleg szombat reggelig amíg a fejlődés megy gyakorlatilag a Kezdők csak hátrányban lennének érzésem szerint ha ezt amit Tyer felvetett bevezetnék, szal nem támogatom

Kedves Tyer!

Az írásaidból annyit tudok leszűrni, hogy Te nem vagy egy profi Hv-os játékos! Viszont az elvárásaid saját magadtól annál inkább nagyobb amennyire picike a tudásod.

Elöször is tisztázzuk mit jelent a Normál Játék és a Normál Hétvégi Játék!
Normál Játék: Ez a Hódító.hu Stratégiai Játék rendes verziója! Gondolom ismered mint a tenyeredet, ezzel akkor valószínű minden rendben is van! Gondolom nagyon jól is játszol a Normálban, nem tudom melyik szinten vagy és mióta játszol, de kinézem az írásaidból, hogy Normálban nagyon jó játékos lehetsz.

Normál Hétvégi Játék: Ez ugyancsak a Hódító.hu Stratégiai játéka, csak különbözik a rendes Verziónak a stílusában és a stratégiai gondolatában is, hogy hogyan játszál!

A Szabályok majdnem teljesen ugyanazok mind a kettőnél, csak teljesen máshogy kell játszani a kettőt!
Mindenesetre aki vérbeli Profi a Hv-ben arról már el lehet mondani, hogy a Normál játékban is megálja a helyét bárkivel szemben, feltéve ha nem milliárdos szövi ellen kell neki kiállnia a szövijével akinek nincs semmi vagyona.

Akkor tisztáztuk mostmár, hogy mit jelent a két verzió a játékban

Összefoglalva:
- Profinak érzed magad - ettől túl nagy az elvárásod saját magadtól
- Nem tetszik, hogy ha utolsók között vagy, vagy ha nem vagy benne a top10-ben, - ( a top4-5 -be aki tud játszani csukott szemmel bejut még úgyis, ha 5 óránként lép be mondjuk nap közben és este meg alszik 8 órát)

Ajánlat feléd (Nem kötelező megfogadni):
- Elsőként egy picivel változtasd meg a saját rangsorod helyzetét
- Ha tényleg nem vagy vérbeli Profi akkor az egyik Hv-n az első 5 ori közül (vasárnapra estére gondolok akik ott vannak) vedd fel velük a kapcsolatot üziben és szépen normális hangnemben kérd meg, hogy MsN-en segítsen mondja el, hogyan kell játszani jól meg stb...stb...! Persze csak akkor, ha magadtól nem tudsz rájönni a dolgokra! Hozzá teszem még, jobb ha magadtól jössz rá pár Hv alatt a dolgokra minthogy elmagyarázzák, mert ha saját magadtól jössz rá akkor biztos hogy megérted és akármilyen helyzetben tudni fogod, hogy mit cselekedj
- Legfontosabb, hogy amíg nem tudsz Profiként játszani a Hv-n, addig ne is akarj változtatást a verzióban, vagy ha mégis megteszed, hogy felveted a javaslatok között, akkor gondold át legalább 5-ször, hogy biztos, hogy jó-e a javaslat és nézz utána, hogy ez tényleg így jó lenne-e

Hozzátenném még, ha nem szórakozás kedvéért ahogy írta Ati is, vagy nem egy unalmas hétvége elkerülése végett játszol a Hv-ban, akkor van egy nagyon jó dolog ha nem akarsz leghátul maradni, a Hv utolsó 20 köre elött elindítasz 17-20 hekit fedezni!

Nah üdvözlettel: Lagen

hehe szeretem a papolást
itt esélyegyenlőségről van szó, és abszolut nem jó h valaki aki egész hétvégén az HVs orija felé se nézett, több eséllyel induljon vasárnap, mint az aki péntek óta gép előtt zombizik.....
hja és aval h de a top5... nincs mindenkinek ideje, h kitanuljon ugy jáccani, mint a magányos HVba időteltöltős emberek klubbjának másik dolog, h itt is a közérdek a lényeg, nem az a max 10 játékos akik váltva nyerik a HVkat..... azért mert nekik jó igy is, nem bizti h a maradék 70ek is

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 07:51
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Szerintem teljesen jogos elvárás, hogy aki be se lépett, az ne kerüljön fel az eredmény listára. Ezt a részét támogatom.
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 11:20
lll
Guest

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
hehe szeretem a papolást
itt esélyegyenlőségről van szó, és abszolut nem jó h valaki aki egész hétvégén az HVs orija felé se nézett, több eséllyel induljon vasárnap, mint az aki péntek óta gép előtt zombizik.....
hja és aval h de a top5... nincs mindenkinek ideje, h kitanuljon ugy jáccani, mint a magányos HVba időteltöltős emberek klubbjának másik dolog, h itt is a közérdek a lényeg, nem az a max 10 játékos akik váltva nyerik a HVkat..... azért mert nekik jó igy is, nem bizti h a maradék 70ek is
Hát az, hogy a közérdek a lényeg??? Igen ez így van, teljesen egyetértek!

Éppen ezért ezt a javaslatot, hogy egész végig ne legyen benn az inaktív ori a pontlistában nem támogatom! az egyik indok ami nem is nekem jutott eszembe hanem Harcosoknak, hogy a tolizási stratégia teljesen megváltozna, és a kezdő Hv-nak semmi esélye nem lenne a Profikkal szemben
amit meg Tyer-nek írtam azzal más ne foglalkozzon kérem! Az csak tanács neki inkább.

Én pedig nem vagyok egyáltalán profi nehogy azt higgye bárki is rólam
viszont mostanában hv-n péntek kezdéstől szombat hajnali 5-ig néha szoktam játszani, de utána abbahagyom mindig valami miatt, és hát szombat reggelre már látszik álltalában ki tudna gondot adni a játék során és hát álltalában max 1-2 játékos tudna nekem gondot adni a nyakamba, ha persze nyerni megyek
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 15:13
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
hehe szeretem a papolást
Beácskám te is nagyon jól tudod és mindenki más is aki nem csak vaktába megy neki a hv-nak hogy erre időt kell szentelni tehát ha játszol úgy játsszál hogy szívvel-lélekkel itt legyél. Az pedig hogy valakit leütnek més ott hagyja az oriját a francb a be nem lépett orik alatt az pedig magára vessen és nehogy már miattuk legyen változtatás mert egyszerűen nem képes rendesen játszani ....
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 02-20-2007 at 15:16..
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 15:15
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Szerintem teljesen jogos elvárás, hogy aki be se lépett, az ne kerüljön fel az eredmény listára. Ezt a részét támogatom.
nem akarlak megbántani meg semmi de nem tudom hogy játszottál-e már hv-n ha játszottál akkor tudhatod hogy csak akarat kérdése hogy ne ess le a be nem lépettek alá sőt pár jól irányzott ütéssel simán a be nem lépettek fölött lehetsz full kezdő koromban első hv-imon 10. hely környékén végeztem pedig akkor jóval erősebb volt a mezőny és több jó játékos játszott mint mostanában vip hv-ba sima hv-s első játékom Top3-ba végződött de akkor már volt tapasztalatom

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 02-20-2007 at 15:18..
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 15:16
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by lagen View Post

Én pedig nem vagyok egyáltalán profi nehogy azt higgye bárki is rólam
Viszont marha szerény vagy

Reply With Quote
Old 02-20-2007, 15:22
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
nem akarlak megbántani meg semmi de nem tudom hogy játszottál-e már hv-n ha játszottál akkor tudhatod hogy csak akarat kérdése hogy ne ess le a be nem lépettek alá sőt pár jól irányzott ütéssel simán a be nem lépettek fölött lehetsz full kezdő koromban első hv-imon 10. hely környékén végeztem pedig akkor jóval erősebb volt a mezőny és több jó játékos játszott mint mostanában vip hv-ba sima hv-s első játékom Top3-ba végződött de akkor már volt tapasztalatom
Engem nem zavar, akit zavar, az hadd örüljön. Aki meg úgyis csak erre hajt, nyugodtan beléphet hétfő hajnalban és nem esik ki a pontlistából. Tehát, ha ezzel mindenki jól jár, akkor miért ne támogassam.

De, hogy válaszoljak a kérdésedre nem játszom HV-t (egyelőre), mert pénteken nem szoktam hazaérni addigra, és hátrányból nem akarok indulni, meg nekem nem jön be az éjszakázás. Vip HV-t játszottam csak, amikor egyszer tényleg itt voltam, akkor az első 3órát szépen lejátszottam, aztán nem nagyon léptem be. Na lehet kritizálni, hogy akkor minek szólok hozzá.
Reply With Quote
Old 02-20-2007, 16:57
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Engem nem zavar, akit zavar, az hadd örüljön. Aki meg úgyis csak erre hajt, nyugodtan beléphet hétfő hajnalban és nem esik ki a pontlistából. Tehát, ha ezzel mindenki jól jár, akkor miért ne támogassam.

De, hogy válaszoljak a kérdésedre nem játszom HV-t (egyelőre), mert pénteken nem szoktam hazaérni addigra, és hátrányból nem akarok indulni, meg nekem nem jön be az éjszakázás. Vip HV-t játszottam csak, amikor egyszer tényleg itt voltam, akkor az első 3órát szépen lejátszottam, aztán nem nagyon léptem be. Na lehet kritizálni, hogy akkor minek szólok hozzá.
nem azért kérdeztem hogy kritizáljalak

Reply With Quote
Old 02-20-2007, 18:56
lll
Guest

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Viszont marha szerény vagy
mán megint mé vagyok szerény??
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules