|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-19-2007, 02:03
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
a legtöbb embert normál játékban a szürke csíkok megjelenése zavar 
|
ez igaz dragon,én sem szeretem,de ezért még nem nevezem be az összes már szintet lépett orimat... 
|

02-19-2007, 08:26
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Kutyuleee!
Biztos jó régen játszottál hétvégit, vagy mindig időben kezdesz. 
Ugyanis az az elszigetelt Top társaság kénytelen mindenki mást ütni, hogy előrébb legyen. Mikor már mindenkinek megvan a kiló íjásza tornyokban, a támadósereg meg ugyanakkora akkor bizony nem marad más, mint a hirtelen felkerült "új" ori, akinek talán még otthon sincs a serege, mire hazaér már le is esett a végére, mert simán betámadták. Ja, nem kell, hogy a 4-5-6 körre levő elsők menjenek rá, de előbb-uóbb ugyis megteszik. Bizony, 8 körre is kitámadnak 3-4-5 sereggel vagy 7-tel is. Látnád csak a krónikát! 
Szerintem megoldható és reális, hogy egy adott számú ori legyen 2-3-4 vagy akárhány körön belül, kicsit széjjelhúzva a körök számát meglenne a kellő védelme minden orinak, és nem lenne az a keserű érzés, hogy tök feleslegesen játszik egész hétvégén, mert hátrébb végez, mintha nem is játszott volna. Okés, a játék élménye is fontos, legalább játszott egy "jót". Már akinek így jó...
Last edited by Tyer; 02-19-2007 at 08:57..
|

02-19-2007, 09:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Had kérdezzek már valamit: Te egész pontosan miért játszol? Más azért, hogy szórakozzon. Nálad nem ezt vélem felfedezni.
|
Kedves Ati!
A kérdésedre már válaszoltam ugyan, de megismétlem, élvezetből.
Mindenesetre feltételezhetnéd, hogy egy javaslat jóindulattal íródik, azért, hogy Te egy jobb játék tulajdonosa legyél, és rámutat valamire, ami miatt a játék zavaró, esetleg hibás, javítani érdemesamin érdemes elgondolkozni. Nem feltétlenül kell elfogadni, de egyből elvetni talán nem jó stratégia. Ötleteket is felvetettünk, hogyan lehetne jobbá tenni, tehát nem csak kritizáltunk.
Elhiszem, hogy szerinted jó ez így, ez a Te véleményed, tiszteletben tartom, de "hallgassunk" meg másokat is.
A személyes támadásodra (ez már a második) csak annyit mondanék, nem bántottalak, eszembe se jutott, ezt elvárom tőled is. A játékkal kapcsolatban írtam valamit, arra reagálj légyszíves, és ne személyesedjünk.
|

02-19-2007, 09:14
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szyriusz
Valamikor régen minden hétvégén program volt számomra a hv-ben játszani!
Péntek délben bevásárlás, kaja, kv odakészítve és nyomtam ezerrel. Ma már (1-2 éve) rá se nézek pont a hasonló dolgok miatt. Ilyenek a területátadások vasárnap délutántól, amikor a semmiből jön fel egy ország az élre
|
Így van, pont az ilyenek miatt értelmetlen, h ogy az "üres" országok 2-3 körre legyenek, a mostani nagyon sok kör helyett. Szóval így van ez jól, nem kell őket közelebb vinnim, hogy méginkább csak üres országokat üssön mindenki.
|

02-19-2007, 09:17
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tyer
Kedves Ati!
A kérdésedre már válaszoltam ugyan, de megismétlem, élvezetből.
Mindenesetre feltételezhetnéd, hogy egy javaslat jóindulattal íródik, azért, hogy Te egy jobb játék tulajdonosa legyél, és rámutat valamire, ami miatt a játék zavaró, esetleg hibás, javítani érdemesamin érdemes elgondolkozni. Nem feltétlenül kell elfogadni, de egyből elvetni talán nem jó stratégia. Ötleteket is felvetettünk, hogyan lehetne jobbá tenni, tehát nem csak kritizáltunk.
Elhiszem, hogy szerinted jó ez így, ez a Te véleményed, tiszteletben tartom, de "hallgassunk" meg másokat is.
A személyes támadásodra (ez már a második) csak annyit mondanék, nem bántottalak, eszembe se jutott, ezt elvárom tőled is. A játékkal kapcsolatban írtam valamit, arra reagálj légyszíves, és ne személyesedjünk.
|
Nem tudom hol látsz személyeskedést, közölted, hogy ezentúl úhy játszol hétvégit, hogy az utolsó órában lépsz be, aztán onnan felugrasz a tizenakárhanyadik helyre. Ha ez tetszik, akkor hajrá. Más azért játszik, hogy a hétvégén szórakozzon egy jót. Te ezek szerint azért, hogy 2 óra alatt a tizenvalahanyadik legyél. Ha neked ez a célod, nyugodtan. Nem látok okot arra, hogy kivegyük a játékból ezt a fajta "élvezetet".
|

02-19-2007, 09:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudom hol látsz személyeskedést, közölted, hogy ezentúl úhy játszol hétvégit, hogy az utolsó órában lépsz be, aztán onnan felugrasz a tizenakárhanyadik helyre. Ha ez tetszik, akkor hajrá. Más azért játszik, hogy a hétvégén szórakozzon egy jót. Te ezek szerint azért, hogy 2 óra alatt a tizenvalahanyadik legyél. Ha neked ez a célod, nyugodtan. Nem látok okot arra, hogy kivegyük a játékból ezt a fajta "élvezetet".
|
Azt is írtam, hogy ez egy ötlet, amit bárki megcsinálhat. Nem hiszem, hogy élnék vele, ráadásul nem azt írtaqm, hogy ezentúl ezt teszem, hanem hogy a jövő héten, tehát itt egyetlen alkalmat írtam, nem folyamatos stratégiát említettem. Na jó, nem kukacoskodom.
Áruld el légyszi, mi értelme van egyébként beregisztrálni több mint száz olyan orit, aki nem játszik végül? Mert ha csak pár ilyen volna, azt mondanám közbejött valami, nem ér rá.
Az igazságérzetemet bántja leginkább a dolog, mert végezhetek bármikor a végén, ezzel nincs gond, de rendkívül rosszul esne, ha olyanok lennének előttem, akik nem is játszottak. És itt leginkább ez zavar, csak valahogy nem érted, vagy nem akarod megérteni, ezt nem tudom. Lehet rosszul kommunkiálom.
Ki a frászt érdekel, hogy 10 körön túl hány ország játszik, mégcsak nem is a betámadhatóság miatt lobbyzok nálad. Engem nagyon felbosszantott, hogy a játék végén 14. helyen végzett valaki, aki nem küzdött. Ő élvezetből nem játszott, vagy direkt szívatni akart mindenkit?
Mindenesetre, ha jó ez így, ne váltotass. Ezután is játszom majd hv-t, amikor van hozzá kedvem, max a végén mindig mérges leszek. 
Last edited by Tyer; 02-19-2007 at 09:45..
|

02-19-2007, 09:57
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szyriusz
Valamikor régen minden hétvégén program volt számomra a hv-ben játszani!
Péntek délben bevásárlás, kaja, kv odakészítve és nyomtam ezerrel. Ma már (1-2 éve) rá se nézek pont a hasonló dolgok miatt. Ilyenek a területátadások vasárnap délutántól, amikor a semmiből jön fel egy ország az élre, vagy a leütött orijával tekit írat aztán a másik orijával lefosztja, vagy a piacon átjátsza. Szóval kár, hogy elrontották a csalók a hétvégit.
Maga az ötlet jó. Szerintem péntek 21-kor ki kell őket venni, meghagyva az újra indulás lehetőségét, ha valóban aktívan játszik.
|
Úgy látszik ez sem újkeletű probléma 
Semmi nem gátolja a csalást, asszem nincs olyan szabály, hogy egy ember egy orival játszhat hv-t, vagy egy gépről csak egy ori játszhat, legalábbis nem találtam ilyet, tehát attól még lehet.
Az is igaz, hogy jó barátok, ismerősök nem ütik egymást, rákényszeríteni őket erre nem is lehet. Így, aki benne van a brancsban, sikeresebben végezhet elől. Ezt ugysem lehet kivédeni. 
|

02-19-2007, 10:35
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Sztem teljesen felesleges lenne kivenni őket...Napi 1-2 órát, ha foglalkozol az oriddal vip hv-ban ( a simáról nem beszélek) simán benne vagy az első 10-ben. Nem vágom, hogy lecel az utolsók közt, ha végig küzdöttél? Nem személyeskedés és bocsáska, hogy ezt mondom, de sztem lehet nem a pontlista hibádzik. Ha kikerülnének a listából a top tetején tanyázó 3-4k íjassal + 2-3k pacival rendelkezők mind őket ütnék, mert könnyű préda....Ha meg valaki fel akar menni oda, tegye úgy, hogy ne üssék le, ellenkező esetben nincs is ott helye.
|

02-19-2007, 20:25
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Sztem teljesen felesleges lenne kivenni őket...Napi 1-2 órát, ha foglalkozol az oriddal vip hv-ban ( a simáról nem beszélek) simán benne vagy az első 10-ben. Nem vágom, hogy lecel az utolsók közt, ha végig küzdöttél? Nem személyeskedés és bocsáska, hogy ezt mondom, de sztem lehet nem a pontlista hibádzik. Ha kikerülnének a listából a top tetején tanyázó 3-4k íjassal + 2-3k pacival rendelkezők mind őket ütnék, mert könnyű préda....Ha meg valaki fel akar menni oda, tegye úgy, hogy ne üssék le, ellenkező esetben nincs is ott helye.
|
Kedves Lezúziusz!
Hidd el, hogy akik az utsók közt végeztek, ugyanúgy küzdöttek, mint az élboly, csak többször mentek rájuk, nem tudtak igazán fejlődni. Ha feljebb kerülnek, a top ugyis rámegy, tehát az az egy esélyük marad, hogy lennmaradnak, hiszen hiába erősödnek meg és lépnek fel, ujra és ujra rájuk fognak támadni, mint könnyű célpontra.
Ja, és nem azt írtam, hogy az utolsók közt végeztem, ez egy feltevés volt, ami eddig egyszer jött össze, de az is azért, mert nem játszottam végig. Szerencsémre eddig sikerült az első 10-ben végezni, tehát semmi gond azzal a hiányolt "valamivel" 
|

02-19-2007, 22:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tyer
Kedves Lezúziusz!
Hidd el, hogy akik az utsók közt végeztek, ugyanúgy küzdöttek, mint az élboly, csak többször mentek rájuk, nem tudtak igazán fejlődni. Ha feljebb kerülnek, a top ugyis rámegy, tehát az az egy esélyük marad, hogy lennmaradnak, hiszen hiába erősödnek meg és lépnek fel, ujra és ujra rájuk fognak támadni, mint könnyű célpontra.
Ja, és nem azt írtam, hogy az utolsók közt végeztem, ez egy feltevés volt, ami eddig egyszer jött össze, de az is azért, mert nem játszottam végig. Szerencsémre eddig sikerült az első 10-ben végezni, tehát semmi gond azzal a hiányolt "valamivel" 
|
ezek szerint az utolsók is ugyanolyan jó játékosok mint a top5??csak valami nem jött össze nekik??
érdekes feltevés!! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|