Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-13-2007, 15:12
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Nem, azért, mert ezektől nem lehet tekercset lopni...

Erre adtam megoldást már nagyon régen... Hogy autóvédelem induljon be a tekercslopásra is... Mert ugye most arra nem indul be...

Ha ez meg lenne oldva, máris több, tekercsben könnyebben sebezhető faj válna játszhatóbbá az alsóbb szinteken...

És ezt a messziről történő lopás módosítását felejtsétek már el...
Ürítsd ki az országod, üttesd be magad, aztán kapd le a francba a tolist... Vagy üss egyet, az emelkedésed miatt már nem nagy a hatékonysága a tolizásának...

Nem sírni kell mindenért, hanem tenni a dolgod!

200 hekin vagyok, ütök 4-et, és még mindig kényelmesen lop 15 körről a tolis. Esélyem nincs ellene semmit tenni, mert a körtáv őt védi ellenem, engem nem ellene. És jön egy másik tolis, aki eddig 6 körrel fölöttem volt, most alattam kényelmesen. Megint ütök? Azaz ha orkot, törpét, hadielfet ne adj isten hadis embert indítok, tök természetesen legyen egy vesszőfutás az életem, esélyem se legyen játszani- holott szeretek- mert rohannom kell felfele a csoprot topjába a lehtő legrövidebb idő alatt, ahol kivárhatom a fellépést, mert a toliktól jobb esetben csak ott lehetek biztonságban...

Ez az üttesd be magad javaslat különösen izé egy olyantól aki szerint csalás ha valaki belép a szövijéhez piacolni, meg esetleg alád bontott mikor megtámadtad...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-13-2007, 15:41
Grabi Grabi is offline
Member

miért van benn bármid is 200on ami kellhet neki? nekem ne mondja senki, hogy 300 lakás/lopásért fog lopni tőled.
el kell fogadni, hogy ahogy egyre leljebb megyünk egyre erősödik a toli. ahogy meg felre egyre gyengül. A-ban pl. megcsapok vkit 15k pontra kerül és esélye sincs tolizni ellenem.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 15:57
Kisbér Kisbér is offline
Member

Red face

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ez az üttesd be magad javaslat különösen izé egy olyantól aki szerint csalás ha valaki belép a szövijéhez piacolni, meg esetleg alád bontott mikor megtámadtad...
Nem kell hozzá jksz-ezned...
Kiüríted az oridat, és csinálsz mondjuk 1 varázslóval pár gömböt (illeve ugye sikertelen gömböt) a környékről, hogy reflektálva lássák, hogy üres vagy...
Garantálom, hogy 24 órával később olyan mélyre süllyedsz, amilyen mélyre csak akarsz...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules