Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-13-2007, 15:57
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Red face

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ez az üttesd be magad javaslat különösen izé egy olyantól aki szerint csalás ha valaki belép a szövijéhez piacolni, meg esetleg alád bontott mikor megtámadtad...
Nem kell hozzá jksz-ezned...
Kiüríted az oridat, és csinálsz mondjuk 1 varázslóval pár gömböt (illeve ugye sikertelen gömböt) a környékről, hogy reflektálva lássák, hogy üres vagy...
Garantálom, hogy 24 órával később olyan mélyre süllyedsz, amilyen mélyre csak akarsz...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-13-2007, 16:02
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Kisbér, ebben nagyon nem értem veled egyet!
Miért van az hogy egy tolis lophatna messziről míg egy varis nem ártózhatja messziről, és a hadisnak is le kell mellé üttetni magát ( ami ilyen esetben valszeg leggtöbbször jksz.
Egyáltalán nem tartom igazságosnak.
Ugyanúgy csökkenjen a tolik készülije is távolság függvényében mint a variké.
A-ban a melletted lévő ori meg közted van mondjuk 7k pont különbség... Az ugye durván 3 kör... Tehát nincs még minusz a varázslat utáni készültségfelhasználásnál. 7k pont különbség miatt ugyan van az illetőnek 35% védelmet ad, de mégis -szóljatok ha nem így van- de maximális hatékonysággal tudod ártózni.
Ezzel szemben mondjuk egy tolvajakciót már csak 30% hatékonysággal tudsz indítani...
És akkor nem is beszélünk a vándor személyiségről, amivel ugye már az álomhatárt jelentő 10k pont különbség is elérhető 3 körrel... (nagyságrendileg)

Akkor változtassuk meg ezt is? Hogy a magasabb hekiken meg pont a tolvajlást kéne erősíteni a varizással szemben?
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 16:08
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
miért van benn bármid is 200on ami kellhet neki? nekem ne mondja senki, hogy 300 lakás/lopásért fog lopni tőled.
el kell fogadni, hogy ahogy egyre leljebb megyünk egyre erősödik a toli. ahogy meg felre egyre gyengül. A-ban pl. megcsapok vkit 15k pontra kerül és esélye sincs tolizni ellenem.
Engem loptak már 300 lakástekiért nem egyszer...
És mint a 24 órás piacnélküliségben A-ban, itt is az zavar, hogy büntetlen teheti, mert nem tudok reagálni rá.

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Nem kell hozzá jksz-ezned...
Kiüríted az oridat, és csinálsz mondjuk 1 varázslóval pár gömböt (illeve ugye sikertelen gömböt) a környékről, hogy reflektálva lássák, hogy üres vagy...
Garantálom, hogy 24 órával később olyan mélyre süllyedsz, amilyen mélyre csak akarsz...

Jaja. A környék összes varisa rajtam fog morálozni 5 seregekkel, míg végre valaki bever földre is. 38%-os morállal aztán élmény lesz verekedni egy tolissal, akinek ne adj isten szövije is van.
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 16:09
Kisbér Kisbér is offline
Member

Wink

Asszem erre most nem reagálok
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 16:10
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Ja igen, és tegnap még volt tolis orim, szal nem érhet az a vád, hogy azért akarom gyengíteni őket mert nincs tolisom
Tegnap újráztam hadira, de nemsokára egy másikkal megint tolizni fogok...
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 18:00
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Kisbér, A-ban a túlnyomó többség tolis ugye?
5-ben meg ahol a legkisebbek a távolságok a túlnyomó többség varis?
Na nemáááár?:P
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 18:14
Kisbér Kisbér is offline
Member

Talking

Quote:
Kisbér, A-ban a túlnyomó többség tolis ugye?
5-ben meg ahol a legkisebbek a távolságok a túlnyomó többség varis?
Na nemáááár?:P
Én csak elmondtam azt a tényt, hogy az A-ban pont az ellenkezője tapasztalható...
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 19:16
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Én csak elmondtam azt a tényt, hogy az A-ban pont az ellenkezője tapasztalható...
Hát szerintem az A-ban nem hemzsegnek a tolisok, ahol ez esetleg problémát okozhatna, mellesleg azért gondolj bele hogy a varis csak árt, amit vakon nem fog tenni, a tolis meg vígan tekiz látatlanba is.
5ben viszont nagyonis kellmetlen tud lenni, sőt még akár 4,3,2-ben is.
Legutoljára én ezt 3ban tapasztaltam, és nem volt kedvem 300-400 hekit leadni ( pláne nem úgy hogy kiárulom a varikat és a védelmem ) csak hogy egy ilyen nyomorultat beüssek.
Azért ebbe is bele kéne gondolni. Értem az álláspontodat, de őszintén, volt már ilyen problémád A-ban?
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 20:39
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

Quote:
Hát szerintem az A-ban nem hemzsegnek a tolisok, ahol ez esetleg problémát okozhatna, mellesleg azért gondolj bele hogy a varis csak árt, amit vakon nem fog tenni, a tolis meg vígan tekiz látatlanba is.
5ben viszont nagyonis kellmetlen tud lenni, sőt még akár 4,3,2-ben is.
Legutoljára én ezt 3ban tapasztaltam, és nem volt kedvem 300-400 hekit leadni ( pláne nem úgy hogy kiárulom a varikat és a védelmem ) csak hogy egy ilyen nyomorultat beüssek.
Azért ebbe is bele kéne gondolni. Értem az álláspontodat, de őszintén, volt már ilyen problémád A-ban?
Azt hiszem félreértettél, már másodszor.. Nem hemzsegnek a tolisok... Pont erről beszéltem...
Hogy nincs értelmük... Hiszen hatalmasok a pontbeli különbségek, és a körtávolságok mégis kicsik.
Pont arról beszéltem, hogy van, hogy 3 körre van egy nálad 10k-val nagyobb ország... Akire tolival semmit nem tudsz hatni, vari viszont maximális hatásfokkal megy...
Pont erről beszéltem, hogy itt meg pont az ellenkezője van, mint az alsóbb csoportokban.

Tehát a tolvajokkal miért nem tudok semmit csinálni, ha a mágikus akciók maximális hatásfokkal hatnak rám...

Érted már mire akarok kilikadni?
Reply With Quote
Old 02-13-2007, 21:19
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Azt hiszem félreértettél, már másodszor.. Nem hemzsegnek a tolisok... Pont erről beszéltem...
Hogy nincs értelmük... Hiszen hatalmasok a pontbeli különbségek, és a körtávolságok mégis kicsik.
Pont arról beszéltem, hogy van, hogy 3 körre van egy nálad 10k-val nagyobb ország... Akire tolival semmit nem tudsz hatni, vari viszont maximális hatásfokkal megy...
Pont erről beszéltem, hogy itt meg pont az ellenkezője van, mint az alsóbb csoportokban.

Tehát a tolvajokkal miért nem tudok semmit csinálni, ha a mágikus akciók maximális hatásfokkal hatnak rám...

Érted már mire akarok kilikadni?
Így már értem
De nem ellenzem a varik körtávolságra való hatékonyságcsökkenését sem, ha ez segítene. Azonban a helyzeten amiről te beszélsz az hogy mennyire romlik a tolis morálja, lássuk be, semmit nem ront?
Szóval ne ellenezd
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules