|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-06-2007, 15:18
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
kar talalgatni fiuk, egyszeruen nem olvasta topot az en beirasomban, ez 99%ig biztos. de miert nem varjatok meg ot, kar osszevissza talalgatni es gondolatolvasot jatszani....

02-07-2007, 00:08
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
kar talalgatni fiuk, egyszeruen nem olvasta topot az en beirasomban, ez 99%ig biztos. de miert nem varjatok meg ot, kar osszevissza talalgatni es gondolatolvasot jatszani....
|
jah, viszont vak tyúk is talál szemet, max férges. a magyaron a 2 hét régi szabály, jó is volt. itt akár azonnal is kikerülhetne a szabis, ha ezzel a szövije nem bomlik stb.
hm... az lenne a jó, ha látható lenne a szabis ori is, de a topszámításban a szabisok nem lennének beszámítva. így elkerülhető , hogy egy árnyék szövitag visszalép és meglep.
|

02-07-2007, 14:58
|
Member
|
|
|
|
2006-04-06 11:00:07 Reinforced Concrete (#2) has attacked What Are We Looking For (#11) and conquered 1820 acres of land.
Találtam egy ilyent... Jó régi 
Ekkor még volt élet odafenn 
|

02-07-2007, 15:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
2006-04-06 11:00:07 Reinforced Concrete (#2) has attacked What Are We Looking For (#11) and conquered 1820 acres of land.
Találtam egy ilyent... Jó régi 
Ekkor még volt élet odafenn 
|
Ilyet en is tudok...
2006-05-01 03:00:08 Knights of the 64 squares (#8) has attacked Sixix (#6) and conquered 1087 acres of land.

02-11-2007, 11:50
|
Banned
|
|
Longevity: 94%
|
|
Üdv!
Új vagyok mint a forumon, mint az angol Aban.
Olvasgatom a hozzászólásokat és nem értelek benneteket. Ha jól emlékszem remy valami 7ezer kör fölött van már, amit az Aban töltött, és nem felhúzták, hanem felfedezett, ha jól vettem ki. És most olyan pozícióban van, hogy fordulhat. Más miért van felháborodva? Ha jól tudom, a skarabeusz is épp felmenőben van, és csak idő kérdése, hogy mikor kerülnek forduló helyzetbe.
Azt mondjátok tamagocsi. Szerintem az a tamagocsi, amikor az ember elfként végiszalad a szinteken, és még csak meg sem kell erőltetnie magát, hogy forduljon. Biztos élvezhető az is. Nekem nem.
Mondjátok, hogy hú milyen sokan törlik magukat amiért nem lehet fordulni, és még majd egyszer annyian fel sem lépnek. Ha ezek az illetők, akik törlik magukat és fel sem lépnek, nem törölnék magukat és fellépnének és így csak 30-cal többen lennének az Aban, akkor a 25. fordulhatna, ami jelenleg 157E pont. Nekem 500 körbe telt elérni.
Tudjátok a fociban mi a gól? Amit a bíró megad. Játékos pedig ne bírálja a bírót, vagy ha megteszi ne csodálkozzon, ha kiállítják! Az elsőt is lehet anyázni, csak azt nem értem az miért baj, ha valaki sok pénzzel és idővel megszerezte az első helyet, akkor azt meg akarja tartani.
Szóval az én javaslatom a változásra, hogy tessék szépen nem törölni, és tessék szépen fellépni a B-ből, és mindenféle megerőltetés nélkül lehet fordulni. A felhúzások idejének úgyis vége.
Hogy háborúzik e a két klán, az meg a saját belügye. Ha valaki annyira akar egy kis háborút, az háborúzzon saját maga, ne más tüzénél sütögesse a pecsenyéjét.
hát kb ennyi
pea
ui: Egy éve pár hónapja kezdtem a játékot, és reményeim szerint úgy 1500 kör múlva szeretnék fordulni. Persze addig még nagyon sokminden történhet, de jelenleg így néz ki.
|

02-11-2007, 16:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
...Azt mondjátok tamagocsi. Szerintem az a tamagocsi, amikor az ember elfként végiszalad a szinteken, és még csak meg sem kell erőltetnie magát, hogy forduljon. Biztos élvezhető az is. Nekem nem....
...akkor a 25. fordulhatna, ami jelenleg 157E pont. Nekem 500 körbe telt elérni....
ui: Egy éve pár hónapja kezdtem a játékot, és reményeim szerint úgy 1500 kör múlva szeretnék fordulni....
|
Naszóval: fejezzük már be ezt a tamagocsizós szöveget, vagy tisztázzuk egyszer és mindenkorra, mit is jelent. Békésen felfedező, és folyamatosan fejlődő országot, vagy a csoport tetején, mindenki által zavartalanul termelgető és gyarapodó országot?
A másik: fogadjunk, hogy te nem elffel mész a Queosiában. Lehet, hogy a Hóditóban valaki "elfként végiszalad a szinteken", de én állitom, hogy a Q.-ban ez nem olyan sima ügy 
A harmadik (amit csak simán nem értek): te felléptél az 1/A-na, és 500 kör alatt elérted a 157k pontot, és úgy tervezed, hogy 1500 kör múlva fordulsz? Őszintén sok sikert kivánok hozzá 
Last edited by laci; 02-11-2007 at 16:53..
|

02-11-2007, 17:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
A harmadik (amit csak simán nem értek): te felléptél az 1/A-na, és 500 kör alatt elérted a 157k pontot, és úgy tervezed, hogy 1500 kör múlva fordulsz? Őszintén sok sikert kivánok hozzá 
|
Én tudósítást kérek az 1500kör letelte után.
Én még mindig a 2/Bben vagyok és szerintem oda több idő kell még, mint 1500kör. Pedig aki ott van az látja, hogy én nem békésen tamagocsizgatok.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

02-11-2007, 17:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Hint: az egyik topklanban van, es nem velunk :P

02-11-2007, 17:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hint: az egyik topklanban van, es nem velunk :P
|
Jaaa... ezt elfelejtette közölni.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

02-11-2007, 17:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
A másik: fogadjunk, hogy te nem elffel mész a Queosiában. Lehet, hogy a Hóditóban valaki "elfként végiszalad a szinteken", de én állitom, hogy a Q.-ban ez nem olyan sima ügy 
|
A kisorim elf, es semmi nehezseget nem okoz vegigmenni a szinteken... (persze jo szovikkel)
(egyedul a 2/B tunik lassabbnak, de a tobbi igazan gyerekjatek volt...)
|
|
Posting Rules
|