|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-08-2007, 23:56
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
dehát ha egyszer leírta, hogy ez az alapvető célja a játéknak, akkor miről beszélünk?
|
én például arról hogy nem akarok üres zsebbel játszani.
nekem nem fáj hogy másnak is van.
mert a tudást! időt! sőt! real pénzt (VIP) fektetett bele!
baromi színes lenne ám a játék ha a tarcsi mindeninek kifolyna a zsebéből...
pucérseggű orival játszani, na látod az tamagocsi!
ha elveszed az oriktól a tarcsit miből háborúznak?
|

02-08-2007, 23:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
én például arról hogy nem akarok üres zsebbel játszani.
nekem nem fáj hogy másnak is van.
mert a tudást! időt! sőt! real pénzt (VIP) fektetett bele!
baromi színes lenne ám a játék ha a tarcsi mindeninek kifolyna a zsebéből...
pucérseggű orival játszani, na látod az tamagocsi!
ha elveszed az oriktól a tarcsit miből háborúznak?
|
végülis az is tamagocsi, h minden komolyabb balhé után, komolz idő még talpraáll az ember, ha nincs pénze 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

02-09-2007, 00:16
|
 |
Member
|
|
|
|
vegyünk egy B-s orit, mondjuk 1500 hekin...
tegyük fel hogy még ott is a hullát erölteti a szentem.
egy jóhumorú szövi nekiáll rengetni, mondjuk végigrengeti a készijét az egyész szövi kétszer, a toli végiggyújzja, esetleg ha az egyik hadis gnóm vagy ork akkor ők is...
simán borul nála 150-200 heki
mennyiből húzol fel 1 hekit B-ben?
5-6 milla?
és akkor azt még nem is számoltam hogy tele is kell rakni újra ha nem sikerült az egységeket kimenteni a romokból.
simán 700 milla de inkább egy mrd.
amit megold tarcsiból, ha van neki, és ha az a tarcsi túléli ezt a topikot...
na ott van vége a srác játékának ha nincs tartalékban elég pénze.
márpedig ha emptyn múlik nem lesz...
asszem jelentem ezt a topikot mint más játékának szándékos tönkretétele...
ugyan még nem az, de már ráutaló magatartás... 
|

02-09-2007, 00:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Kutyuleee, nem akarlak beidézni mert baromi hosszú, de szerinted hol érdekel egy toppos orit ha elveszed a tarcsiját?
ez a javaslat nem velük cseszne ki.
alsóbb szinteken 4-5k hekin 1 mrd-t termel egy ori, A-ban a toppklán szintén összehozza a vajas zsemlére valót...
azt nem veri földhöz aki ennyit termel, de azt aki 2-3-4 mrd tartalékkal mászik az igencsak meghasal ha elveszed tőle.
|

02-09-2007, 02:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Kutyuleee, nem akarlak beidézni mert baromi hosszú, de szerinted hol érdekel egy toppos orit ha elveszed a tarcsiját?
ez a javaslat nem velük cseszne ki.
alsóbb szinteken 4-5k hekin 1 mrd-t termel egy ori, A-ban a toppklán szintén összehozza a vajas zsemlére valót...
|
egyszerü matematika... a kopás és az irás hiperbolikusan változik eleinte minimális a kopás a termeléshez képest... amit irtam számitást abban úgy kb 8-10mrdot simán tucc tartani, csak mondjuk a toppos ori nem fog tudni 30mrdnál többre emelni a tartalékot...
Quote:
azt nem veri földhöz aki ennyit termel, de azt aki 2-3-4 mrd tartalékkal mászik az igencsak meghasal ha elveszed tőle.
|
én is tartok tartalékot... és leginkább logika miatt támogatnám a tekikopást (jópárral ezelött a súgóval igazoltam)
a tartalékot nem csak tekiben lehet tartani... emelett amit én se veszek figyelmbe de a "piac nem raktár" 

02-09-2007, 07:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Azért arra is figyeljetek, a nagy hurrogás közben, hogy Kutyulee télleg az extrém méretű termelés, illetve tekitartalék ellen tett javaslatot.
Távolról sem ez az első topic ami az extrém méretű termelést célozza megnehezíteni, ha gondoljátok, felelevenítem Wandét, amiben még arról van szó, hogy 30% termelő épület, a többi hiába van, nem ad semmit...
|

02-09-2007, 09:25
|
Junior Member
|
|
|
|
Jó reggelt!
Skiti.
Légy oly kedves és ne becsmérelj, én sem teszem.
Nem tudom hányszor kell leírnom, hogy nem az a cél hogy megszűnjenek a tartalékok és elvesszenek a milliárdok. Ezzel a javaslattal pusztán a megtartásuk nehezedik, szó nincs pénzkorlátról, vagy a termelés megakadályozásáról. Annyit termelsz, annyi tekit írsz, etc. amennyit jól esik.
ezt a javaslatom semmiben nem befolyásolja, továbbra is mindenki azt csinál az orijával amit akar.
A kopás pusztán egy ösztönző tényező akar lenni, hogy add el már azt a tekit amit a piacra kiraktál. Ha nem akarod eladni akkor még mindig tarthatod otthon:-)
Az hogy ez jópár országot kellemetlenül érint az világos, de naggyon sok olyan uralkodó lesz aki örülni fog mikor meglátja az olyan orikban a pénzt akik frissen eladták a tekercseiket:-)
Az hogy szeretitek a pénzt az eddig is teljesen nyilvánvaló volt, ha így változna a piac ugyanannyi, ha nem több lehetőségetek lenne gyarapítani a vagyonkátokat.
Elvenni másoktól viszont könnyebb lenne, hiszen nem biztos hogy mindig el tudja költeni a pénzét.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|