Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-04-2007, 17:00
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Ettől még nem lesz több pénz a játékban, tehát em lesz több pénz az orikban sem.
Valahogy az az érzésem, hogy neked még soha nem volt 100millánál nagyobb tartalékod, nem nagyon kellett piacon forgatnod vagyonokat, és fogalmad sincsen a dolgok menetéről.
Az ötletemberek 95%a ilyen.
Steve`sfield (#324643)
Sponsored Links
Old 02-04-2007, 17:06
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by empty View Post
A katonáknak. Csak napi öt piac van nyilvan ha hatodik is kéne azzal lesz a gond.Nem kell ezen összeveszni.. Aki katonában tartaná a ZSt az tegye nyugodtan, gondolom eddig is tette.

A teki a lényeg. Igen ha kicsit amortizálódnak az el nem adott tekik, az sztem ahhoz vezetne, hogy aki ki szeretné kerülni ezt a veszteséget az vagy eladja, vagy visszavásárolja/ha tudja/. Mindkét esetben elég sok pénze lesz otthon várhatólag.
És sztem ez lesz az ami a cselkményeket fel fogja pörgetni.
Ha olyan összegek jelennek meg az orikban amiért már érdemes vállalni a konfrontációt, akkor sztem sokan vállalni is fogják.
Ha visszavásárolom, akkor nyílván nem lesz több pénz otthon, és ahogy itt előttem írták, ha megveszik akkor meg figyelek, hogy ne legyen sok pénzem otthon. Erről szól a tartalék, hogy nem otthon tartom a pénzt. A fosztogatásnál pont az a lényeg, hogy az ember elkapja azokat a pillanatokat, amikor sok van a másik országában.
Old 02-04-2007, 17:44
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Ennek az egésznek se füle, se farka.
Tartalékcsökkentő hülye ötletem nekem is van: mindenki ossza szét a nép közt a bruttó vagyonának a felét.
Old 02-04-2007, 17:46
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi View Post
Tartalékcsökkentő hülye ötletem nekem is van: mindenki ossza szét a nép közt a bruttó vagyonának a felét.
Ez eddig a legjobb, amit itt leírtak.
Old 02-04-2007, 18:28
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi View Post
A másik felét meg adja nekem!

Najó, én kezdem: kiosztasz embereid között 3456789 hadügyi tudámtekercset, amivel fűthetnek a téli napokon.
Steve`sfield (#324643)
Old 02-04-2007, 19:36
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 2%

Ötletek a tartalék lecsökkentésére véleményem: ..... Ezt inkább nem kellett volna felvetni Jó nagy butaság. Ha te xy ideig tekit írsz 200-on és összeszedsz 2-3 mrd tartalékot mert megteheted miért ne tehetnéd meg ? Akkor erre a másiknak is van lehetősége a 3.-iknak is stb. stb. stb. nem kell 100 millióval végig menni a csoportokon senki nem kényszerít rá és te se kényszeríthetsz erre mást és amúgy is ez egy stratégiai játék és a háborúhoz 3 dolog kell : pénz, pénz, pénz ezt már megmondták a nagyok is
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Old 02-05-2007, 01:41
empty empty is offline
Junior Member

Nem tudom miért kell állandóan személyeskedni.
Ha jól emlékszem valamikor 2000-2001 nyarán kezdtem el a játékot. Azóta egyetlen nagyobb kihagyással folyamatosan játszom. Én is halmozok fel tartalékokat igen, és én is úgy indítom az országokat 200hektáron hogy 80-100 könyvtár.

A háborúhoz pénz kell mint azt már nagyon sokan elmondtátok. Nem is vitatom, tényleg kell a háttér.
Ez utóbbi javaslatomnak szerintem az lenne a hatása hogy forgalmat generálna, mégpedig nagyot. Rengeteg olyan ország van, ahol a tartalékok tetemesek. Ha a javaslatom bevezetésre kerülne sztem az ilyen országok /meg az összes többi/ hogy a veszteséget elkerüljék kénytelenek lesznek eladni a cuccaikat. De ugye nem szereti senki ha a miliárdok ott figyelnek az ablakban, hát elkölti újra.Teszi ezt annyiszor ahány piaca van, ebben eddig nincs semmi különös. Senki nem mondja hogy kötelező veszíteni a piacozáson.. De amikor már elfogyott a napi 15 piacod, és épp egy másik ori kezdi el felvásárolni a piacon lévő cuccaidat, akkor pénz szépen megjelenik az országodban újra. És ez lenne a lényeg.
Ha te látod meg a pénzt más országában gondolom érte fogsz nyúlni, ha az elég sok. Ha más látja meg nálad, akkor lehet ő is ezt fogja tenni.

Csak abban az esetben veszítenél a teki piacon, ha ott pusztán tárolod a tartalékot, de nem forog.
Ebben nem látom hogy mi lenne a rossz. Kicsit több eseményt vinne a játékba.
Old 02-05-2007, 03:05
Arrakis Arrakis is offline
Member

Ne haragudj, nem akarok személyeskedni, vagy szemétkedni, de ez kb olyan mint amin poénkodni szoktunk: "2001 ben kezdtem, 1 hónap játék után volt egy nagyobb kihagyásom, de 2007 januárjában már folytattam is a játékot, tehát tapasztalat van"

Ennyire látványosan morbid ötlettel az első 5 "atyaég" hozzászólás után az ember sztem inkább elbujdosik, és nem még azon erősködik, hogy teljesen viccessé válljon. Bár ilyen kései órán, kissé álmosan is kihúzott a topic a kómából.

Ne haragudj, de ha senki sem szól Rád, inkább megteszem, s megkímélnélek a továbbiaktól.
Old 02-05-2007, 06:18
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

[quote=empty;71479]Nem tudom miért kell állandóan személyeskedni.
Ha jól emlékszem valamikor 2000-2001 nyarán kezdtem el a játékot. Azóta egyetlen nagyobb kihagyással folyamatosan játszom. Én is halmozok fel tartalékokat igen, és én is úgy indítom az országokat 200hektáron hogy 80-100 könyvtár.

ez nem személyeskedés, hanem off, de ha már 200 hekis tekiíró akkor 120 könyvtár, legalább
és igaza van arrának, farolj ki ebből a hülyeségből, tényleg morbid ötlet...
én ugyan nemrég kezdtem, de ha egyszer sok pénzem lesz a játékban, és ilyen marhaság miatt buknám amit hónapokig gyűjtök...
ebbe nem gondolsz bele mi?
Old 02-05-2007, 08:14
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by empty View Post
De amikor már elfogyott a napi 15 piacod...
hja kérem, akinek ennyire tápos orija van
Steve`sfield (#324643)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules