|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-04-2007, 10:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by empty
Jó reggelt!
mint azt már elismertem a piaczárás nem volt túl jó ötlet.
Most lovagoljatok kicsit ezen is:
Van egy szolidabb modja is az értékcsökkenésnek, ezért valszeg megkapom a 2. pirospontot is:-) nevezetesen ha a piacról visszatérő tekid a normál rendszernek megfelelően kopna, vagy mivel az területarányos, mondjuk egy fix alacsony ezrelékben. mondjuk 3 az 100k tekinél 300 db. Sztem ez nem annyira húsbavágó mint a piac zárása.
Egy ilyesmivel már sztem rá lehetne kényszeríteni az orikat egy kicsit aktívabb piacozásra. Ezek a veszteségek ugye csak abban az esetben tetemesek, ha huzamosabb ideig nem adod el a tekijeidet. Ha el akarja az ember kerülni hogy a tekije a piacon is kopjon, akkor adja el. Ez kicsit erősítené a piaci versenyt:-)Elvégre rengeteg teki van a piacon, és ha az összes teki gazdája el akarja kerülni a veszteséget akkor abból szép csatározások jöhetnek ki.
|
Nem igazán értem ezt a javaslatot. Ez a tekercsek értékcsökkenéséhez vezetne. Most is meg tudod venni a piacon tárolt tekercseket, tehát soha nem lesz hiány. Akkor meg mire jó ez a javaslat?
Értelmezésem szerint a tartalékok drasztikus lecsökkentésére, ami tönkreteszi az előre tervezés lehetőségét.
És azt sem értem, milyen csatározások jönnek ki, ha ez megvalósul?
|

02-04-2007, 12:55
|
Junior Member
|
|
|
|
A katonáknak. Csak napi öt piac van nyilvan ha hatodik is kéne azzal lesz a gond.Nem kell ezen összeveszni.. Aki katonában tartaná a ZSt az tegye nyugodtan, gondolom eddig is tette.
A teki a lényeg. Igen ha kicsit amortizálódnak az el nem adott tekik, az sztem ahhoz vezetne, hogy aki ki szeretné kerülni ezt a veszteséget az vagy eladja, vagy visszavásárolja/ha tudja/. Mindkét esetben elég sok pénze lesz otthon várhatólag.
És sztem ez lesz az ami a cselkményeket fel fogja pörgetni.
Ha olyan összegek jelennek meg az orikban amiért már érdemes vállalni a konfrontációt, akkor sztem sokan vállalni is fogják.
|

02-04-2007, 16:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ha beveszed a tekid akkor pár percen belül el is költöd, mondjuk másmilyen tekibe.
Steve`sfield (#324643)
|

02-04-2007, 16:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A katonáknak. Csak napi öt piac van nyilvan ha hatodik is kéne azzal lesz a gond.Nem kell ezen összeveszni.. Aki katonában tartaná a ZSt az tegye nyugodtan, gondolom eddig is tette.
A teki a lényeg. Igen ha kicsit amortizálódnak az el nem adott tekik, az sztem ahhoz vezetne, hogy aki ki szeretné kerülni ezt a veszteséget az vagy eladja, vagy visszavásárolja/ha tudja/. Mindkét esetben elég sok pénze lesz otthon várhatólag.
Ha olyan összegek jelennek meg az orikban amiért már érdemes vállalni a konfrontációt, akkor sztem sokan vállalni is fogják.
|
Ettől még nem lesz több pénz a játékban, tehát em lesz több pénz az orikban sem.
Valahogy az az érzésem, hogy neked még soha nem volt 100millánál nagyobb tartalékod, nem nagyon kellett piacon forgatnod vagyonokat, és fogalmad sincsen a dolgok menetéről.

02-04-2007, 17:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Ettől még nem lesz több pénz a játékban, tehát em lesz több pénz az orikban sem.
Valahogy az az érzésem, hogy neked még soha nem volt 100millánál nagyobb tartalékod, nem nagyon kellett piacon forgatnod vagyonokat, és fogalmad sincsen a dolgok menetéről.
|
Az ötletemberek 95%a ilyen.
Steve`sfield (#324643)
|

02-04-2007, 17:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ha visszavásárolom, akkor nyílván nem lesz több pénz otthon, és ahogy itt előttem írták, ha megveszik akkor meg figyelek, hogy ne legyen sok pénzem otthon. Erről szól a tartalék, hogy nem otthon tartom a pénzt. A fosztogatásnál pont az a lényeg, hogy az ember elkapja azokat a pillanatokat, amikor sok van a másik országában.
|

02-04-2007, 17:44
|
Member
|
|
|
|
Ennek az egésznek se füle, se farka.
Tartalékcsökkentő hülye ötletem nekem is van: mindenki ossza szét a nép közt a bruttó vagyonának a felét.

02-04-2007, 17:46
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Tartalékcsökkentő hülye ötletem nekem is van: mindenki ossza szét a nép közt a bruttó vagyonának a felét.
|
Ez eddig a legjobb, amit itt leírtak. 
|

02-04-2007, 18:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
|
A másik felét meg adja nekem!
Najó, én kezdem: kiosztasz embereid között 3456789 hadügyi tudámtekercset, amivel fűthetnek a téli napokon.
Steve`sfield (#324643)
|

02-04-2007, 19:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ötletek a tartalék lecsökkentésére véleményem: ..... Ezt inkább nem kellett volna felvetni  Jó nagy butaság. Ha te xy ideig tekit írsz 200-on és összeszedsz 2-3 mrd tartalékot mert megteheted miért ne tehetnéd meg ? Akkor erre a másiknak is van lehetősége a 3.-iknak is stb. stb. stb. nem kell 100 millióval végig menni a csoportokon senki nem kényszerít rá és te se kényszeríthetsz erre mást és amúgy is ez egy stratégiai játék és a háborúhoz 3 dolog kell : pénz, pénz, pénz ezt már megmondták a nagyok is 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|