|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-03-2007, 00:27
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
tökéletesen azonosulok Cece véleményével. a te ötleted jofrmán azokat az ösidöket hozná vissza, mikor még démontojásokat osztogatott a rendszer, mert két ránézés között rombadölt az ori.
a pénzemért keményen megdolgoztam, ha elveszik csak a saját hülyeségem okolhatom érte, vagy egy másik orit, de akkor van lehetöségem, hogy visszaszerezzem.
egyébként van már egy best of elvetett javaslatok, a tiéd ott tutira számithat az elsö három hely valamelyikére 
|

02-03-2007, 02:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Jól van megadom magam, a kiszámíthatóság mindenekfelett:-) ebben igazad van Cece.
Azért nem fogom törölni, de a szándékomról letettem.
|

02-03-2007, 07:01
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Jól van megadom magam, a kiszámíthatóság mindenekfelett:-) ebben igazad van Cece.----> Helyes
Azért nem fogom törölni,-----> Helytelen de a szándékomról letettem.----> Helyes
|

02-03-2007, 09:30
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
atyaég, empty 
ez rossz ötlet volt 
|

02-03-2007, 14:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
A piacot akarod szabályozni???
Milyen ostobaság.
Szóval te bevezetnéd a jegyrendszert?
Szerintem a hódító meghatározó része a piac. És te ezt akarnád leszabályozni?
Őrület 
A piaci árak úgy alakulnak, ahogy változik a kereslet/kínálat
Amit az eladó, és a vevő határoz meg.
Tanultál te makro/mikroökonómiát?
Tudok ajánlani egy jó olvasmányos könyvet belőle.
Ez egyszerűen hülye ötlet.
|
Ez egy igen érdekes irás.
Nem szabályozni kéne itt a piacot, hanem piaccá tenni, lefogadom hogy a piacon kintlévő áruk, 70%-a nem a kereskedelmi célokat irányozza meg, csak ott a tulaja biztonságban érzi a pénzét, tehát akkor nem folytat kereskedelmi tevékenységet, igy elvileg azok az áruk nem lehetnének a piacon, ugyebár!!!
Tehát ennek a hozzászolásnak nincs is köze ehez a témához....
|

02-03-2007, 14:20
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
"Jelenleg az A-s orim szegény mint a templom egere. Nincs semmim és senkim. Nem tartozom sehova. Azzal az orival úgy mentem fel, hogy mindig más tápolt és pénzelt. Egyedül még, ha akarnák sem tudnék klánt csinálni. Egyszerűen nincs rá mód, mert kevés a pénzem és te azt a keveset is elvennéd holmi véletlenek bevezetésével? Ez nem kihívás és nem is izgalom ahogy te mondod, ez maga lenne a szomorúság. Felnyomok egy orit 50-100milliárdra és elszállna az egész holmi rendszerhóbort miatt, úgy vágnám ki a Hódot a bookmarksokból, mint a huzat! Ha valamim elveszik az 2 okból lehet:
1. ügyetlen vagyok és elveszítem
2. Más ügyesebb nálam és elveszi"
Tény véletleneket nem szabad bevezetni!
De viszont a piacnak piacnak kéne lennie, és a fent irt hozzászolsban van egy nagy igazság:
"1. ügyetlen vagyok és elveszítem
2. Más ügyesebb nálam és elveszi"
Jellenleg nagyrészt egy 3. variáció él, az meg hogy a piacot raktárnak használjuk.... 
|

02-03-2007, 14:28
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Shad
Ez egy igen érdekes irás.
Nem szabályozni kéne itt a piacot, hanem piaccá tenni, lefogadom hogy a piacon kintlévő áruk, 70%-a nem a kereskedelmi célokat irányozza meg, csak ott a tulaja biztonságban érzi a pénzét, tehát akkor nem folytat kereskedelmi tevékenységet, igy elvileg azok az áruk nem lehetnének a piacon, ugyebár!!!
Tehát ennek a hozzászolásnak nincs is köze ehez a témához....
|
OFF
Ha én kiteszem a tekercseimet 3600-ért darabját, azt azért teszem ki, mert ha annyiért megveszik, akkor örülök neki 
Most az, hogy annyiért nem akarják megvenni, abból ne azt szűrd le, hogy nem is akarja eladni senki.
Pl.: Ha nekem 1 kg alma 10e ft-ot ér meg, és valaki megveszi annyiért akkor vegye. De ha senki nem veszi meg, és én továbbra is azt mondom, hogy én csak 10e ért vagyok hajlandó eladni az almám, ne kelljen már 100ft-ért eladnom...
A piac éppen ettől piac, és nem jegyrendszer.
A piacon éppen, hogy nem kell semmit se változtatni.
ON 
|

02-03-2007, 15:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Kubbi.
már nem akarom nagyon feszegetni a témát, de sztem itt nincs teljesen igazad.
ha már az almánál tartunk. ha te csak 10ezerét árulod és nem veszi meg senki, előbb-utóbb rádrohad. Ez majdnem minden köznapi termékre igaz.
de a tekipiacon nem kopik el a tekid, nem romlik meg, és ha kicsit is ügyes vagy nem is veszik el.
Van egy szolidabb modja is az értékcsökkenésnek, ezért valszeg megkapom a 2. pirospontot is:-) nevezetesen ha a piacról visszatérő tekid a normál rendszernek megfelelően kopna, vagy mivel az területarányos, mondjuk egy fix alacsony ezrelékben. mondjuk 3 az 100k tekinél 300 db. Sztem ez nem annyira húsbavágó mint a piac zárása.
|

02-03-2007, 15:13
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by empty
Kubbi.
már nem akarom nagyon feszegetni a témát, de sztem itt nincs teljesen igazad.
ha már az almánál tartunk. ha te csak 10ezerét árulod és nem veszi meg senki, előbb-utóbb rádrohad.
|
OFF
Ez csak példa.
Akkor legyen citromfacsaró. 
Az nem rohad meg. Nem ezen volt a hangsúly. 
ON
|

02-04-2007, 04:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
OFF Hmmm....Pár éve játszom,de ilyennel még nem találkoztam,bár nekem ebből ez jön le:lusta vagyok gyüjtögetni,de jó lenne elvenni másoktól-mi az hogy nem tudom elszedni tőle mert épp a piacon van???Nosza nyissunk egy topikot neki!
Bocs ,de ez az a játék ahova nagyon sok időt kell befektetni és lehet hogy megtérül ,de az is lehet hogy nem :ez már játékos függő...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|