|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Könnyebb lenne-e átlátnod a piacot, ha csoportokra lenne osztva?
|
Igen
|

|
85 |
86.73% |
Nem
|

|
13 |
13.27% |

02-01-2007, 17:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Geri220
Szentem így azért jobb lenne, mert meg tudnám nézni kinél mennyit kapok
|
Nem ellenzem csak szerintem midnegy, hogy juszufnál kapsz 200 millát és ahmednél 700at vagy fordítva.
a végeredmény a lényeg 
|

02-01-2007, 17:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Nem ellenzem csak szerintem midnegy, hogy juszufnál kapsz 200 millát és ahmednél 700at vagy fordítva.
a végeredmény a lényeg 
|
Ahmedhez nem szoktam benézni mert ott bűz van  
A végeredmény is nagyon fontos de szerintem az is hogy hol mennyit kapsz, mert ha csak tekercsed van kint  akkor amire legörgetem, hogy megnézzem mennyi 
|

02-01-2007, 17:40
|
Junior Member
|
|
|
|
hát nemtudom, szerintem most is átlátható sőt...
|

02-02-2007, 09:48
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Hali Hódítók
A piac tagolásával egyetértek s megfontolás tárgyává tenném a következőket is :
- többször jártam úgy hogy elgépeltem az árat ( ez főleg figyelmetlenség volt sajna , de sokat veszítettem miatta ) , ha a piaci ártól jelentősen eltérő áron ( több mint 20 % ) szeretném kitenni az árút , katonát stb megjelenne 1 figyelmeztetés s rákérdezne hogy tényleg ennyiért teszem - e ki s miután leokézom csak akko küldené el a piacra
- jó lenne ha a helytartó a raktárakat is lekezelné s kitenne piacra el nem férő árút , vagy meghatározott mennyiséget akár piaci áron , akár fix áron
|

02-02-2007, 09:59
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by ODZSOO
Hali Hódítók
A piac tagolásával egyetértek s megfontolás tárgyává tenném a következőket is :
- többször jártam úgy hogy elgépeltem az árat ( ez főleg figyelmetlenség volt sajna , de sokat veszítettem miatta ) , ha a piaci ártól jelentősen eltérő áron ( több mint 20 % ) szeretném kitenni az árút , katonát stb megjelenne 1 figyelmeztetés s rákérdezne hogy tényleg ennyiért teszem - e ki s miután leokézom csak akko küldené el a piacra
- jó lenne ha a helytartó a raktárakat is lekezelné s kitenne piacra el nem férő árút , vagy meghatározott mennyiséget akár piaci áron , akár fix áron
|
Mindkét javaslat felvetődött már, és el lett vetve.
|

02-02-2007, 10:19
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by ODZSOO
|
Ezt most komolyan? tehát akkor neked semmi dolgod nem lenne. megveszed a nyersit meg a katit a piacon, kirakod, a ht-t beállítod, és vársz, hogy jöjjön a pénz. nem kell érte semmit tenni. nem fogsz tovább ülni egy kv-val a gép előtt, mivel majd a visszajövő nyersit majd megoldja a ht. nem fogsz éjszaka azon rágódni, hogy hajnalban most 5-kor vagy 6-kor jön-e vissza az áru, és hogy mikor kelj, hogy vissza ki tudd rakni. ezt is megcsinálja a ht.
|

02-02-2007, 10:31
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Hali
Éjszaka nem rágódok semmin alszom , ez 1 játék , csak sokszor megtörténik ho nem tudok belépni mert közbejön valami és a raktáraim televannak ( nem a visszajövő árura gondoltam 1 - ső sorba hanem a termeltre ) és jó lenne ha a helytartó lekezelné - persze ezt is lehetne maximalizálni pl 1 szer 1 nap ,
egyébként meg idegesítő miko néhány 100 millát vesztek azért mer 1 nullával többet vagy kevesebbet irtam az árba.
|

02-02-2007, 10:47
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
több odafigyelés. ennyit tudok mondani. majd pár hónap piacolás után rutinból fog menni.
a másikra meg annyi, hogy akkor építs nagyobb rakit, vagy ott van a wap lehetősége. azon két perc alatt ki lehet rakni a cuccot a piacra. elég hamar meg lehet oldani.
ezeket ne bízzuk már a ht-ra. kényelmi funkció, viszont ne csináljon már mindent helyettünk.
|

02-02-2007, 10:52
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
És ennek már az égvilágon semmi köze a piac tagolásához, úgyhogy kérek mindenkit, hogy az offtopic részeket mellőzze. Ha új javaslat van, azt új javaslatként fel lehet tenni, de érdemes előtte megnézni, hogy el volt-e már vetve (jelen esetben igen). Köszönöm.
|

02-02-2007, 15:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Én is támogatom az ötletet 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|