![]() |
Piac tagolása
Nos, megintcsak eszembe ötlött valami, remélem nem túl nagy hülyeség:
Piacon a különböző fajtájú piacokra kitett áruid elválasztása. 3 oszlopba csoportosítva, vagy vonallal elválasztva, kiemelve, pl így: Áru Mennyiség Ár Várható bevétel Megjegyzés Katonapiac: ----------------------------------------------------------------------------- Katona xxx xxx xxx arany Támadó xxx xxx xxx arany Védő xxx xxx xxx arany Íjász xxx xxx xxx arany Lovas xxx xxx xxx arany Elit xxx xxx xxx arany Varázsló xxx xxx xxx arany Tolvaj xxx xxx xxx arany Tekercspiac: ----------------------------------------------------------------------------- ... Nyersanyagpiac: ----------------------------------------------------------------------------- ... Vagy oszlopods elrendezést is, bár az szélesítést igényelne, úgyhogy ezt jobbnak találom. Ha sok mindened van a piacon jól jöhet hogy jobban átlásd. Nekem perpill egyik csopiban jól jönne:) Itt a füles megoldást nem tartom jónak mert kényelmetlenebb. Abba is bennelennék hogy akárcsak VIPeseknek jelenjen meg (merthogy ugye kényelmi bővítés). Vélemények? |
Sztem jó ötlet.
|
Szerintem ez egyszerű, és jó ötlet.
|
szerintem is jo otlet :)
de ugy felmerul bennem a kerdes: Ati, most a piacon levo aruk sorrendje vmilyen szabaly szerint van? |
Quote:
|
A topicnyitó hozzászólással én is egyetértek.
|
Csak akkor tetszik az ötlet hogyha teljes összesítés is lenne az árukra.
|
Quote:
Semmi nem változna, csak el lenne tagolva, bocsi ha a példába nem írtam bele, tényleg félreérthető. |
Jó ötlet, támogatom:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:25. |