|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-24-2007, 06:12
|
 |
Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Szerintem csináljunk listát a rinyás hóditora alkalmatlan játékosokról és közösítsük ki őket :P
Engem is vertek má porrá de eszembe se jutott sírni rinyálni beárulni valakit sose lennék féreg.
|

01-24-2007, 08:22
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
|
|
az 5-ben eddig 3 teikiírót tekercstelenítettünk, 2 napja puhítjuk a 4. brigádot (fosztás, rúnalopás). Nem tudnak semmit csinálni, mert 140 könyvtárjuk van. Akkor én megyek az anarchba? Nagyon remélem, hogy csak vicc.
off: A jksz jelentővel meg az a problémám, hogy amikor bebizonyosodott és átkerültek az anarchba a javaimat nem kapom vissza. Ez fontosabb témának tartom  ff
|

01-24-2007, 11:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by porika
az 5-ben eddig 3 teikiírót tekercstelenítettünk, 2 napja puhítjuk a 4. brigádot (fosztás, rúnalopás). Nem tudnak semmit csinálni, mert 140 könyvtárjuk van. Akkor én megyek az anarchba? Nagyon remélem, hogy csak vicc.
|
Végigolvastad te egyáltalán ezt az Állásfoglalást?! Segítek, idézem: "Törlésig ütés alatt értendő minden olyan ártó szándékú akció más országok ellen, aminek célja nem a haszonszerzés, hanem a másik játékos játékának ellehetetlenítése. "
Megy itt az általános hiszti, közben egy csomóan azt sem tudják, miről beszélnek
Bocs, de én tényleg nem értem, mi a probléma azzal, ami amúgyis nyilvánvaló, ha valakiben van egy kis jóérzés.
|

01-24-2007, 09:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Szerintem csináljunk listát a rinyás hóditora alkalmatlan játékosokról és közösítsük ki őket :P
Engem is vertek má porrá de eszembe se jutott sírni rinyálni beárulni valakit sose lennék féreg.
|
Hogy te most mekkora baromságot írtál.... és mindezt szép nyagybetükkel szedve, gratulálok.
Engem is vertek el, én sem árulkodtam (mondjuk egy idő után én megpróbálom üzikkel lerendezni a dolgot, volt akinél nem jött be, ott elvesztettünk egy szöviháborút, DE furcsamód ők is maguktól tudták hol a határ.), de itt nem a bosszúról van szó, hanem a gátlástalan(!!!) elverésekről, azokról, akiknek nem elég, ha elégtételt vehetnek, olyanokról, akik élvezik, hogy a másik országa atomjaira hullik.
Az ilyenek sokkal kevésbé normálisak, mint az általad "rinyálós férgeknek" titulált játékosok!
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

01-24-2007, 11:28
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Na,és mi a helyzet az ártózással?:P Azzal tönkre nem teszem...pl egy toli,aki meglop,hááát valahogy csak visszaadok neki egy kis "puncsot" mig a szövim összes hadis tagja meg nem nézi,hogy mégis milyen az az ország,mert ez visszajár...
Valamint mi van akkor,ha egy hadis szövit szét akarunk választani,akkor azért eléggé sokat kell foglalkozni a varinak vele,mire szétválnak,és igy már a szövi hadis tagja bosszút,ill. haszonszerzést hajtanak végre... De ez abból nem derül ki,hogy pl egy héten keresztül kapja a varitól˛és/vagy a tolitól a finomat,tehát sztem is egy egyezséges határ kéne...
De itt nem tartom jó ötletnek a "léccccccccci ne bánts már üzit",mert ha ö okozott kárt,akkor azt min. 3szor veszem vissza,nem?:P
|

01-24-2007, 11:32
|
|
Junior Member
|
|
|
|
mondjuk az kimaradt hogy a szétválasztáshoz kellhet földrengés,és tüzgolyó is.....ha 50,9524%-át szétszedem az orinak akkor mehetek koláért? 
Vagy mi lesz?
|

01-24-2007, 11:32
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Thomas
Na,és mi a helyzet az ártózással?:P Azzal tönkre nem teszem...pl egy toli,aki meglop,hááát valahogy csak visszaadok neki egy kis "puncsot" mig a szövim összes hadis tagja meg nem nézi,hogy mégis milyen az az ország,mert ez visszajár...
Valamint mi van akkor,ha egy hadis szövit szét akarunk választani,akkor azért eléggé sokat kell foglalkozni a varinak vele,mire szétválnak,és igy már a szövi hadis tagja bosszút,ill. haszonszerzést hajtanak végre... De ez abból nem derül ki,hogy pl egy héten keresztül kapja a varitól˛és/vagy a tolitól a finomat,tehát sztem is egy egyezséges határ kéne...
De itt nem tartom jó ötletnek a "léccccccccci ne bánts már üzit",mert ha ö okozott kárt,akkor azt min. 3szor veszem vissza,nem?:P
|
A háború, illetve szövetségi háború hol van megtiltva? 
|

01-24-2007, 11:37
|
|
Junior Member
|
|
|
|
jó rendben,de ott is lehet ütni sokág valakit..........
nincs megtiltva,akkor végülis mondhatom azt is,ha nem szedem szét poénból az országának a 75%át akkor nem megyek anarchba?????
Mert sztem pár emberen kivül(mert pár biztos van)aki semmit nem csinál véletlenül,ill csak azért,mert hogy jó nézni a szevedést?
Tehát meg van mindennek az oka,haszonszerzés,boszzú....
De mi a hezlyet,ha a szövitagjaim csak a katmorált tartják magasan,és igen,néha jól bealáznak csak valakit,ezt onnan is lehet nézni,hogy az ö játékát szolgálja,hisz a kat.morál az egekben marad...vagy nagyon hüle vagyok????:P
|

01-24-2007, 11:49
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Lehet hüle vagyok ehhez,meg télleg új,de akár azt is lehetne,hogy mondtok egy számot,hogy ez kb hány %????és mindenki tisztában van mindennel,és mindenki tudja hol a határ....
Ehhez várnék hozzászólást....
Elöre is köszi!
Bár ahogy látom van ám szelektálás....
|

01-24-2007, 13:12
|
|
Member
|
|
|
|
Ez a számszerűsítés nekem kicsit olyan, mintha egy hisztis 10 éves gyerek megrúgna, és én elvárnám, hogy a törvény pontosan leírja, hányszor rúghatom vissza, hányszor vághatom kupán és egyáltalán meddig üthetem. Számomra kézenfekvő, hogy ha valaki annyival gyengébb, hogy kvázi bármit megtehetek ellene, akkor nem fogom a földbe taposni, csak mert megtehetem. Magyarul a hisztis gyermeket egyszer megpofozom, vagy csak rákiabálok, de nem ütöm addig, amíg "töröl".
Mondok egy Hódítós példát is: a múltkor egy meglehetősen gyenge mf ország (aki amúgy azelőtt, és azután is folyamatosan MNT-ket hirdet a Diplomáciában) minden különösebb ok nélkül elkezdett gyilkolászni egyik szövetségesemnél. Válaszul kapott néhány rengetést, senkinek nem lett különösebb baja vagy vesztesége, ő leállt, mi leálltunk és ezzel kécc volt. És, bár simán megtehettük volna, nem kezdtük el orrba-szájba mészárolni, rengetni stb., bőven elég volt hogy megmutattuk, ki az erősebb.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|