|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-23-2007, 19:50
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tami
Bennem kezd felmerülni a gondolat lehet azok háborognak a legjobban akik ugyérzik megszegik ezeket a szabályokat?.. 
|
lehet egyetértünk? 

01-23-2007, 20:00
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
lehet egyetértünk? 
|
Zsani mindenben egyetért, amihez nem ért 
|

01-23-2007, 20:00
|
 |
Member
|
|
|
|
csak még egy gondolat...
minden 5-s szinten a csopi alján van jópár ori, állt 200 heki alatt, akik a friss orik és a kezdők vérét szívják.
aki tud már játszani azok ezt kiheverik és velük nem is mernek nagyon kekeckedni, de egy kezdő, egy abszolút kezdő kedvét könnyen örökre elveszi a kedvét a játéktól ha naponta többször 4-5 seregekkel húznak rajtuk morált, és állandóan kapu van rajtuk, nem egy ori száll rájuk, hanem több, egymástól függetlenül persze...
a srácnak elmegy a kedve, többé be sem néz erre a honlapra, nem biztos hogy hülye lenne a játékhoz, de elment a kedve mielőtt kibontakozhatott volna...
eddig értsi gondolom...
nah én megjegyzek magamnak egy ilyen csótányt, mert pl nálam is bepróbálkozott és feljebb, akár egy fentebbi csopiban ahol komoly kárt tudok neki okozni, rongyá szedem, én megyek anarchba?
mert hogy elvettem a kedvét?
és azokkal mi lesz akiknek a kedvét ő vette el?
|

01-23-2007, 20:07
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
csak még egy gondolat...
minden 5-s szinten a csopi alján van jópár ori, állt 200 heki alatt, akik a friss orik és a kezdők vérét szívják.
aki tud már játszani azok ezt kiheverik és velük nem is mernek nagyon kekeckedni, de egy kezdő, egy abszolút kezdő kedvét könnyen örökre elveszi a kedvét a játéktól ha naponta többször 4-5 seregekkel húznak rajtuk morált, és állandóan kapu van rajtuk, nem egy ori száll rájuk, hanem több, egymástól függetlenül persze...
a srácnak elmegy a kedve, többé be sem néz erre a honlapra, nem biztos hogy hülye lenne a játékhoz, de elment a kedve mielőtt kibontakozhatott volna...
eddig értsi gondolom...
nah én megjegyzek magamnak egy ilyen csótányt, mert pl nálam is bepróbálkozott és feljebb, akár egy fentebbi csopiban ahol komoly kárt tudok neki okozni, rongyá szedem, én megyek anarchba?
és azokkal mi lesz akiknek a kedvét ő vette el?
|
Na, erre most mondok valamit, és mindenki meglincsel
Legyen Bottom30% idő, és nem lesznek ilyen orik 
|

01-23-2007, 20:11
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Ezek az emberek nem valószínű, hogy valaha is elhagyják az 5. szintet, így a kérdés nem állja meg a helyét.
Ha valamilyen csoda folytán mégis egy idő után úgy döntene, hogy feljebb megy, akkor ott valószínüsíthető, hogy nem egy egyenlőtlen harcról lesz szó.
|

01-23-2007, 20:16
|
 |
Member
|
|
|
|
ezzel csak azt akartam mondani hogy ha az a cél hogy ne lehessen senki kedvét elvenni a játéktól akkor nézzük azt is hogy nem kell valakit hetekig ütnöd ahhoz hogy elvedd a kedvét.
egy kezdőnek hamarabb, sokkal hamarabb el lehet venni a kedvét.
ha valaki évek óta játszik és szétverik egy oriját, mert hogy sok ilyen van-volt, az csinál másikat, ujrázik, mindegy hogyan de feláll és folytatja, és ha úgy alakul hogy hónapok mulva összefut a régi ellenséggel akár mostanában, és megírja neki hogy most visszakapja kamatostul, akkor repül...
|

01-23-2007, 20:19
|
 |
Member
|
|
|
|
akkor ha jól értelmezem:
és ha erre egy kategórikus választ kapok nem is ragozom tovább a témát:
ha eddig nem tettek át ilyenért, és ezentúl is úgy játszom ahogy eddig, akkor elég ha arra figyelek hogy üzenetben ne írjak olyat hogy "véged, szétszedlek, törlésig ütlek... etc...", és ezután sem lesz gondom?
|

01-23-2007, 20:20
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
akkor ha jól értelmezem:
és ha erre egy kategórikus választ kapok nem is ragozom tovább a témát:
ha eddig nem tettek át ilyenért, és ezentúl is úgy játszom ahogy eddig, akkor elég ha arra figyelek hogy üzenetben ne írjak olyat hogy "véged, szétszedlek, törlésig ütlek... etc...", és ezután sem lesz gondom?
|
A "véged", "szétszedlek" stb szavakat nyugodtan használhatod.  Ez a háború lényege. Csak tudd, hogy hol a határ. Olvasva az eddigieket, szerintem Te tudod.
|

01-23-2007, 20:23
|
 |
Member
|
|
|
|
thx, és további jó estét
|

01-23-2007, 20:28
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
gyakorláti példákrol szolva, eddig jobbára az alsobb szintekröl hallottunk, nekem az a-val kapcsolatban is lenne kérdésem.
fent a csoport tetején vannak szép nagy termelö orik, ez köztudott. jól messze mindenkitöl csak jön belölük a pénz. Bevesznek egy aprocska kis orit a klánjukba, ismerös, volt szövitag, bármilyen okbol, aki aztán 60-65% barakkal szépen elindul felfelé, természetesen bármilyen védelmet átütve, ha akar.
a középmezönyben rengeteg az olyan millio pont fölötti klán, akik álltalában ha ügyesek szépen összetartoan haladnak a top felé, hogy leforoghassanak, max egy elfük, esetleg egy törpéjük van a küszöbb környékén magányosan.
jön a mi kis kigyurt hadisunk, elsunnyog szép halkan csendben a zárt csoport mellett, majd mikor odaér a termelök mellé szépen beüti öket.
ha nekem a sokadik ilyen eset után elegem lesz a felüröl tuningolt orikbol, és mikor mellénk ér közös erövel szétkapjuk megelözésképpen, akkor ez ok az anarchra?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|