Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-23-2007, 20:31
TDK TDK is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

nem mondom általában akkora összeg áll egy ilyen ori rendelkezésére, hogy nehéz az oriját harcképtelenné tenni, hiszen ami leég rögtön ujjáépül, és a katit is van miböl potolnia.
Sponsored Links
Old 01-23-2007, 20:32
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
nem mondom általában akkora összeg áll egy ilyen ori rendelkezésére, hogy nehéz az oriját harcképtelenné tenni, hiszen ami leég rögtön ujjáépül, és a katit is van miböl potolnia.
Bocsi, szerinted az ilyen sírni fog hogy bántanak?
U.I:
Aztán nehoy a végén még ti jelentsetek
Old 01-23-2007, 20:34
Debil Debil is offline
Junior Member

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Ez eddig mind rendben van amit leirtatok: Érvek-ellen érvek!De akkor mi a helyzet,ha ártózással teszik tönkre az orimat?Már volt rá példa!Hetekig nyomták rám a szárazat,és a vihart!Fogalmam sem volt róla hogy ki,és miért!Ujráztam,feljutottam megint ugyan oda,és ujra kezdődött!Ekkor már töröltem!Ilyenkor mi a helyzet?Jelentsek mindenkit,aki a varázslat távjában van?Esetleg könyörögjek a fórumon?
Old 01-23-2007, 20:37
Tami Tami is offline
Junior Member

Quote:
gyakorláti példákrol szolva, eddig jobbára az alsobb szintekröl hallottunk, nekem az a-val kapcsolatban is lenne kérdésem.

fent a csoport tetején vannak szép nagy termelö orik, ez köztudott. jól messze mindenkitöl csak jön belölük a pénz. Bevesznek egy aprocska kis orit a klánjukba, ismerös, volt szövitag, bármilyen okbol, aki aztán 60-65% barakkal szépen elindul felfelé, természetesen bármilyen védelmet átütve, ha akar.

a középmezönyben rengeteg az olyan millio pont fölötti klán, akik álltalában ha ügyesek szépen összetartoan haladnak a top felé, hogy leforoghassanak, max egy elfük, esetleg egy törpéjük van a küszöbb környékén magányosan.

jön a mi kis kigyurt hadisunk, elsunnyog szép halkan csendben a zárt csoport mellett, majd mikor odaér a termelök mellé szépen beüti öket.

ha nekem a sokadik ilyen eset után elegem lesz a felüröl tuningolt orikbol, és mikor mellénk ér közös erövel szétkapjuk megelözésképpen, akkor ez ok az anarchra?
Hmm sztem más is tudja 60-65% barakkal nyomni nem kell ahoz a topklánba lenned sztem ezt páran már bizonyitották A ba és kaptak pofonokat de egyet se hallottam sírni érte....
Old 01-23-2007, 20:38
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Debil View Post
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Ez eddig mind rendben van amit leirtatok: Érvek-ellen érvek!De akkor mi a helyzet,ha ártózással teszik tönkre az orimat?Már volt rá példa!Hetekig nyomták rám a szárazat,és a vihart!Fogalmam sem volt róla hogy ki,és miért!Ujráztam,feljutottam megint ugyan oda,és ujra kezdődött!Ekkor már töröltem!Ilyenkor mi a helyzet?Jelentsek mindenkit,aki a varázslat távjában van?Esetleg könyörögjek a fórumon?
Le van írva hogy az ártózás is az.
Biztos lesz mód rá hogy ezt jelenthessed, és az adminok könnyen megvizsgálják h ki az.
Old 01-23-2007, 20:39
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

TDK, milyen faj az, ami 60-65% barakkal bármilyen védelmet átüt?
Old 01-23-2007, 20:44
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
gyakorláti példákrol szolva, eddig jobbára az alsobb szintekröl hallottunk, nekem az a-val kapcsolatban is lenne kérdésem.

fent a csoport tetején vannak szép nagy termelö orik, ez köztudott. jól messze mindenkitöl csak jön belölük a pénz. Bevesznek egy aprocska kis orit a klánjukba, ismerös, volt szövitag, bármilyen okbol, aki aztán 60-65% barakkal szépen elindul felfelé, természetesen bármilyen védelmet átütve, ha akar.

a középmezönyben rengeteg az olyan millio pont fölötti klán, akik álltalában ha ügyesek szépen összetartoan haladnak a top felé, hogy leforoghassanak, max egy elfük, esetleg egy törpéjük van a küszöbb környékén magányosan.

jön a mi kis kigyurt hadisunk, elsunnyog szép halkan csendben a zárt csoport mellett, majd mikor odaér a termelök mellé szépen beüti öket.

ha nekem a sokadik ilyen eset után elegem lesz a felüröl tuningolt orikbol, és mikor mellénk ér közös erövel szétkapjuk megelözésképpen, akkor ez ok az anarchra?
5. szintről esett eddig főként szó, mivel ez leginkább ott jellemző. Nem tudok olyan 1/A-s esetről, ahol olyan szinten ellehetetlenítették volna valaki játékát, hogy lehetetlenség lett volna folytatni. Ott ha a fél országot leütöd róla, akkor is fel lehet állni, így nemigen tudom azt elképzelni, hogy az A-ban találkozzunk ilyesmivel.
Old 01-23-2007, 20:44
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit )
Old 01-23-2007, 20:47
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit )
Én általában egyet szoktam veled érteni, de ez most egy nagy marhaság. A tolis lop 5 körről, aztán mikor 2 körön belül van, és nekimegyek, bocsánatot kér mindenért. Ugyan korábban több 10 milla értéktől megfosztott, de hát istenem, van ilyen...? Ne már
Old 01-23-2007, 20:47
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Debil View Post
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Ez már stratégiai kérdés, erről más topicocban volt szó: derítsd ki ki az, és utána tedd meg a megfelelő lépéseket. Stratégiákról más témákban lehet bővebben beszélgetni.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules