|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-20-2007, 21:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by csukja
|
Quote:
hát cumi a súgóból idézem (kivételesen utána olvastam a dolognak!):
Mi történik, ha nem azonosítom időben az országot?
A 72. óra letelte után, ha az ország még nincsen azonosítva, nem fejlődik tovább. Ha az országot 1 hétig nem azonosítod, akkor azt automatikusan töröljük, és ha játszani szeretnél, akkor új országot kell regisztrálnod. Ebben az esetben nyugodtan használhatod azokat az adatokat, amiket előző országodkor megadtál. A törölt ország visszaállítására nincsen lehetőség.
ebböl kiemelném az "1 hetet" és lezártam
|
Kell még valamit hozzáfűzzek? 
Belép és nem azonosít, nos, az elég más dolog 
|

01-21-2007, 06:52
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Kell még valamit hozzáfűzzek? 
Belép és nem azonosít, nos, az elég más dolog 
|
hát nem mert ha valaki elrontja az e-mailjét és nem kapja meg az azonosítót akkor nem tud azonosítani ezért törlődik 1 hét alatt! 
|

01-21-2007, 10:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Ez így igaz. Ha elgépeled az emilt, az ori létezik, de az életbe nem fogod azonosítani, azaz törlődik 1 hét múlva.
|

01-21-2007, 10:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ez így igaz. Ha elgépeled az emilt, az ori létezik, de az életbe nem fogod azonosítani, azaz törlődik 1 hét múlva.
|
olvasd el megint a dolgot.
Először arról beszél hogy ha nem lépsz be az oridba, 1 hét alatt törlődik.
Másodszor meg beidézi s úgóból, hogy akár belépsz akár nem 1 hét alatt törlődik ha nem azonosítod. Na most ez ugyanaz szerinted?
|

01-21-2007, 10:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
olvasd el megint a dolgot.
Először arról beszél hogy ha nem lépsz be az oridba, 1 hét alatt törlődik.
Másodszor meg beidézi s úgóból, hogy akár belépsz akár nem 1 hét alatt törlődik ha nem azonosítod. Na most ez ugyanaz szerinted?
|
emlékszel amikor az először beleszoltam a témába és bemásoltam ati szövegét és azt mondtam hogy nem jó az érve! nem írom le mégegyszer és akkor mondtad hogy ha elgépelted a e-mailod se törölni se azonosítani nem tudsz na én erre mondtam hogy 1 hét alatt törlődik az ori ha nem azonosítod de ezt nem írtam oda gondoltam ez egyértelmű! 
|

01-21-2007, 10:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
emlékszel amikor az először beleszoltam a témába és bemásoltam ati szövegét és azt mondtam hogy nem jó az érve! nem írom le mégegyszer és akkor mondtad hogy ha elgépelted a e-mailod se törölni se azonosítani nem tudsz na én erre mondtam hogy 1 hét alatt törlődik az ori ha nem azonosítod de ezt nem írtam oda gondoltam ez egyértelmű! 
|
ez két külön dolog, akkor egybe írd le.
|

01-21-2007, 11:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
ez két külön dolog, akkor egybe írd le.
|
akkor legközelebb leírom hogy mire írtam jó de azért gondoltam hogy egyértelmű mert előttearról volt szó és én is ahoz írtam. 
|

01-21-2007, 11:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
jó, így hogy megmagyaráztad már visszaolvasva értem mire írtad.
|

01-24-2007, 06:53
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nem kell megmondani... MSN-en biztosan tartják a klántagok a kapcsolatot. lefogadom, hogy 1 csomó játékosnak arra a címére vannak regelve orik, amire az MSN is van...
|
ez bíz így igaz
|

01-26-2007, 19:53
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha elgépelted az emiled, nem fogod tudni törölni semikorse, hacsak véletlen el nem találod, melyik betűt ütötted félre... Azaz elgépelt emilről regelve nem tudod megejteni a 24 órás azonosítást, és egy hét múlva magától törlődik az ori...
|
Adatvédelmi okból játékon belül egyetlen alkalommal van megmutatva az e-mail cím, amin az ország van: a 24 órás azonosításkor. Akkor láthatod, ha elgépelted, és pontosan tudod milyen címet kell beírni a törléshez, hogy aztán a jó címmel új országot indíthass.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|