|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-19-2007, 11:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nem lehet h olyan készültségre van beállítva a ht, hogy az alatt nem probalja meg és te épp az alatt voltál. és mikor nézted felette volt, csak éppen 4-5 körrel ezelőtt mikor rakta volna alatta?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-19-2007, 11:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
nem lehet h olyan készültségre van beállítva a ht, hogy az alatt nem probalja meg és te épp az alatt voltál. és mikor nézted felette volt, csak éppen 4-5 körrel ezelőtt mikor rakta volna alatta?
|
igen, vagy a rúnás rész volt úgy beáálítva...
az a baj, fel sem merül benned, hogy te tévedtél, mint ahogy ezt már sokszor leírtam... (hiába van 4 szinten is országod, mindenki tévedhet...  )
|

01-19-2007, 11:11
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by erdeklodo
Ha a helytartó a vip ellenére nem tesz fel olykor 2körre való (MEG SE KISÉRLI) varázslatot az is saját hiba.
Persze értem én...
|
Ha a korlátozásokkal arra kéred, hogy adott esetben ne tegye, akkor természetesen nem teszi, erre vannak a korlátozások. Ez megintcsak a játék helyes működése. Ilyenkor a beállításaidat ellenőrizd, és szükség esetén változtass rajtuk, ne a játékot hibáztasd, amiért figyelmetlenül állítottad be a helytartót.
|

01-19-2007, 11:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
pontosan, én is ezt próbáltam mondani neki 
|
2 hiba évek alatt,ejha
|

01-19-2007, 11:16
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha a korlátozásokkal arra kéred, hogy adott esetben ne tegye, akkor természetesen nem teszi, erre vannak a korlátozások. Ez megintcsak a játék helyes működése. Ilyenkor a beállításaidat ellenőrizd, és szükség esetén változtass rajtuk, ne a játékot hibáztasd, amiért figyelmetlenül állítottad be a helytartót.
|
Ati ÉVEK óta használom a helytartót.
Ez a hiba miatt már beszéltem már egy másik évek óta játszó taggal,aki szintén elmondta,hogy 2körös varázslatnál előfordult,hogy neki sem tette fel.
Ezt a hibát nem is szándékoztam mondani,mindössze kibukott belőlem.
De mondom ezentúl nem fogom rontani ilyen dolgokkal a levegőt s megkímélek mindenkit a vélt és valós hibabejelentéseimmel.
Bennem nem a panasz,hanem a segítőszándék volt...
|

01-19-2007, 11:20
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by erdeklodo
Ati ÉVEK óta használom a helytartót.
Ez a hiba miatt már beszéltem már egy másik évek óta játszó taggal,aki szintén elmondta,hogy 2körös varázslatnál előfordult,hogy neki sem tette fel.
Ezt a hibát nem is szándékoztam mondani,mindössze kibukott belőlem.
De mondom ezentúl nem fogom rontani ilyen dolgokkal a levegőt s megkímélek mindenkit a vélt és valós hibabejelentéseimmel.
Bennem nem a panasz,hanem a segítőszándék volt...
|
Engem igazából az zavar, hogy ezt csak itt "megemlíted". Ha hibát vélsz felfedezni, ráadásul olyat, amit meg is tudsz ismételni, akkor tessék megírni supportra, és ha valóban hiba, és ismételhető, akkor az javítva lesz. De az ilyen "csak mellesleg említem" jellegű üzenetekkel nemigen tudok mit kezdeni. Ilyen jellegű hibát eddig más nem jelzett, aki igen, ott mindenhol helytartó beállítási hiba volt.
Nem állítom, hogy nincs sehol hiba a játékban, de ha úgy véled, hogy találsz egyet, és azt nem jelzed olyan szinten, hogy kezdeni is tudjunk vele valamit, akkor bármennyire bosszankodsz is miatta, nem lesz vele soha semmi kezdve.
Jelenleg nincs tudomásom helytartóval kapcsolatban varázslat feltevésével kapcsolatos hibáról.
|

01-20-2007, 19:44
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Help pls.
Valami itt nagyon rossz. Most huztak be 30 misivel ebben a körben (5 perce fél órával körváltás előtt) méhozzá úgy hogy egy darab térkapu sincs nyitva rám és ez már nem az első eset. Felléptek volna? Más tippem nincs de akkor miért esett ez már meg velem 1 hónap alatt harmadjára? Nem a pénzemet sajnálom de akkor is durva.
|

01-20-2007, 19:45
|
Member
|
|
|
|
igen, felléptek vagy törölték az orijukat
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-20-2007, 19:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
igen, felléptek vagy törölték az orijukat
|
Vagy tudnak tolizni és kapuzárás előtt lopták le. ilyen esetben 9 körönte nézz kaput és tuti meglesed ki az 
Nem hiszem hogy havonta többször lépnek szintet v törölnek  De elhet terjednek az ilyen gaz orik 
De persze az se lehetetlen.
|

01-20-2007, 19:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Vagy tudnak tolizni és kapuzárás előtt lopták le. ilyen esetben 9 körönte nézz kaput és tuti meglesed ki az 
Nem hiszem hogy havonta többször lépnek szintet v törölnek  De elhet terjednek az ilyen gaz orik 
De persze az se lehetetlen.
|
vagy a szövijére volt kapu, nem rá 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|