Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-19-2007, 05:39
Peter Peter is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

2 a 32diken minusz 1, azaz 4.294.967.295 arany fér be, kizárt hogy 3miliárddal túlcsordultál volna, az csak ennél az összegnél van
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-19-2007, 07:19
erdeklodo erdeklodo is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
2 a 32diken minusz 1, azaz 4.294.967.295 arany fér be, kizárt hogy 3miliárddal túlcsordultál volna, az csak ennél az összegnél van
pedig nem szokásom hülyeséget irogatni vagy népet hülyíteni.
nekem sem az a szórakozásom,hogy hülyeségeket írjak be.
Hogy 4.2 milliárdnál most nem tett be többet még elfogadható lenne ha nem blokkolt volna 3milliárd körül is.Hacsak nem tudsz arra más magyarázatot,hogy akkor hova tünt 1 milliárd mikor 3m.-on álltam.
Épp ebből fakadt az értetlenségem.Ha egy összegnél tette volna rendben,de hogy hol ennél hol annál stoppolt az kész volt.
Azért elhiheted 1milliárd nem olyan kevés,hogy elnézze az ember.De már megszoktam,hogy nálam érdekes dolgok történnek.Kb olyan mint a helytartó tegyen fel 2körre varázslatot amit hol volt kedve feltenni hol nem.ÉS itt nem a sikerességről beszélek hanem a próbálásról.

Last edited by erdeklodo; 01-19-2007 at 07:28..
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 07:26
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by erdeklodo View Post
Hogy 4.2 milliárdnál most nem tett be többet még elfogadható lenne ha nem blokkolt volna 3milliárd körül is.Hacsak nem tudsz arra más magyarázatot,hogy akkor hova tünt 1 milliárd mikor 3m.-on álltam.
Épp ebből fakadt az értetlenségem.Ha egy összegnél tette volna rendben,de hogy hol ennél hol annál stoppolt az kész volt.
Azért elhiheted 1milliárd nem olyan kevés,hogy elnézze az ember.
Nem lehet,. hogy 3 milliardnal a sajat cuccod vetted vissza? :P
Old 01-19-2007, 07:35
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nem lehet,. hogy 3 milliardnal a sajat cuccod vetted vissza? :P
Ha nem ülsz a gép elött s hazajöve fogad az eseménylista nem hinném
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 08:07
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Azért elhiheted 1milliárd nem olyan kevés,hogy elnézze az ember.De már megszoktam,hogy nálam érdekes dolgok történnek.Kb olyan mint a helytartó tegyen fel 2körre varázslatot amit hol volt kedve feltenni hol nem.ÉS itt nem a sikerességről beszélek hanem a próbálásról.

valamit benéztél szerintem, 3mrdnál nincs semmilyen korlát...
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 08:20
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
valamit benéztél szerintem, 3mrdnál nincs semmilyen korlát...
Persze,tudom benéztem mint a 3és fél ezer hekis soha nem létező országomat.
Mindegy hagyjuk,áttettem tekercsbe hátha annak nem kell lába.Már kezdem megszokni.Azzal,hogy nincs 3m-nél korlát nem mondtál újat,ahoz,hogy a fentiek érvényesüljenek minden alkalommal 4.2m-nél kellett volna blokkolnia.Nem igy tette.ennyi.
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 08:59
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Persze,tudom benéztem mint a 3és fél ezer hekis soha nem létező országomat.
Mindegy hagyjuk,áttettem tekercsbe hátha annak nem kell lába.Már kezdem megszokni.Azzal,hogy nincs 3m-nél korlát nem mondtál újat,ahoz,hogy a fentiek érvényesüljenek minden alkalommal 4.2m-nél kellett volna blokkolnia.Nem igy tette.ennyi.
szerintem pedig igenis úgy tette, csak valami elnéztél
ez a lehetőség benned fel sem merült? nem kellene egyből a játék hibáit keresni, sokkal valószínűbb, hogy te tévedsz szerintem, mégha nehéz is belátni
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 09:18
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Ha nem ülsz a gép elött s hazajöve fogad az eseménylista nem hinném
Nem egyszer fordult már elő emberekkel, hogy valaki más (családtag, szövitag, simerps) vette vissza a piaci cuccaikat. Ennek ugyanaz az eredménye, mintha te magad vetted volna vissza.

Egyébként számomra fura, hogy mindig veled történik valami, és mindig pont nálad "romlik el a játék", én elgondolkoznék lassan azon, hogy vajon hol lehet valójában a hiba.
Old 01-19-2007, 09:35
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Egyébként számomra fura, hogy mindig veled történik valami, és mindig pont nálad "romlik el a játék", én elgondolkoznék lassan azon, hogy vajon hol lehet valójában a hiba.
pontosan, én is ezt próbáltam mondani neki
Reply With Quote
Old 01-19-2007, 11:03
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem egyszer fordult már elő emberekkel, hogy valaki más (családtag, szövitag, simerps) vette vissza a piaci cuccaikat. Ennek ugyanaz az eredménye, mintha te magad vetted volna vissza.

én soha nem adtam ki az adataimat másnak.Másokkal ellentétben én nem engedek meg ilyen kis okosságokat.
Ezt már eljátszottuk múltkor a földterülettel kapcsolatban.
Persze mindent meg lehet magyarázni,hisz ha 4en állítanánk ugyanazt,hogy egymás mellett haladtunk folyamatosan szinteken át és a gép szerint mégis térugrást hajtottam nyilvánvalóan végre az adatok szerint akkor is nálam volt a hiba.Mert ugye,ha egymás mellett lépdelsz a szövitagjaiddal az nálunk nem 1500hektárt különbséget jelent.
Ha a helytartó a vip ellenére nem tesz fel olykor 2körre való (MEG SE KISÉRLI) varázslatot az is saját hiba.
Persze értem én...
Nekem még azt tanították,hogy tökéletes rendszer nincs.És ahol egyszer előfordult hiba ott előfordulhat újra.
Két hibát jeleztem ÉVEK ALATT.Szerintem ez nem mindig.De ezentúl inkább nem jelzem.
Sajnálom,hogy baj,hogy segíteni akartam esetleges hibalehetőségek felhozatalát,azt hittem erre való a fórum.
Ugyhogy el is indítom a 4.országomat lassan,ugyis olyan béna vagyok,hogy csak 4szinten tudom képviselni magam.

Nem tudjátok mi lehet a 99ben elindított orimmal? :P

További jó játékot,szép napot

Last edited by erdeklodo; 01-19-2007 at 11:07..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules