|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-20-2007, 11:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Most az utóbbi időben eléggé le lettek gyengitve a hadisok.
Egy kis előnyt kellene adni nekik.
Én azt javasolnám hogy a hazaérkező seregek elöbb beérjenek mint a támadó seregek, hogy esély legyen a kísérő seregek kivédésére, de ha ez nagy előny lenne akkor csak véletlen szerüen érjenek be elöbb a hazaérkező seregek, mondjuk ennek a seregnek van 80%-a hogy elöbb beérjen mint az ellenség. A %-ot a rendszer külömbözö szempontok szerint számolhatja ki.
|
Mielőtt teszel egy javaslatot ami a játékot alapjaiban változtatná meg, jó lenne elgondolkodni a következményeken.
A Hóditóban az összes országom hadis, és ha ilyen előnyt kapnák asszem be is fejezném a játékot. Nem lenne érdekes.
A másik + hogy a pacis orik nagyrésze szépen átalakulna. Pedig attól szép a hadiori.
Hangsúlyosan ellenzem a javaslatot.
|

01-20-2007, 11:23
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
ebbe ne mennjünk bele, mert egyértelmű, hogy aki valamiből erős az másból gyengébb 
amúgy meg begömbölöd a pénz alapján megnézed a lehetőségeit 
ha nem lehet begömbölni, akkor kicsit ráhagysz és csak két sereggel kisérsz.
|
Azért lehet keés pénzből is jól üzérkedni.
Ha például a saját íjaidat veszed be a piacról, akkor gyak. nagyo kevés pénzzel is tudsz teljes seregcserét. De arra nem gondoltál hogy ha szövis, nem gömbölöd be akkor nem tuti h beférsz 2 sereggel, mert behív?  De a topicban nem erről van szó, ne offoljunk 
|

01-20-2007, 11:25
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem erről volt szó és semmi kedvem nem volt szövit venni, mert az bonyolítaná 
|

01-20-2007, 11:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Mielőtt teszel egy javaslatot ami a játékot alapjaiban változtatná meg, jó lenne elgondolkodni a következményeken.
A Hóditóban az összes országom hadis, és ha ilyen előnyt kapnák asszem be is fejezném a játékot. Nem lenne érdekes.
A másik + hogy a pacis orik nagyrésze szépen átalakulna. Pedig attól szép a hadiori.
Hangsúlyosan ellenzem a javaslatot.
|
szerintem is full elites orik lennének, mert ha hazaér a sereg pattan az ellen.
|

01-20-2007, 11:30
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
szerintem is full elites orik lennének, mert ha hazaér a sereg pattan az ellen.
|
ez így igaz, most is ez az elites orik lényege 
|

01-20-2007, 11:54
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
ja, nehezen lehetne bántani, csak ott vannak ellene a varisok meg a tolisok, mert egy hadis nem fog tartani 50k varit...
|
Azok mindíg is ott voltak. Ez a hód lényege. Mert egy hadist visszakísérés nélkül a büdös életben nem fog beütni se egy tolis se egy varis (így is csak max akkor ha a hadis csúnyán kitámad a tolis/varis meg full visszakíséri) A hadisok széttépnék a tolisokat meg a varisokat ugyanis a veszteségeik majd a fele kiesik mert sereggel soha senki nem tudná őket bántani. Meghát a támadások sava borsát venné el az hogy nem kell azon filózni meg számolgatni hogy ha a hadis visszakísér akkor ki tudom e védeni/mennyi segítség kell/észre veszem e időben/visszakísér e eggyáltalán/esetleg rögtön utánna én is tudom e kísérni/földre pusztira vagyí mészárra jön e és még lehetne egy darabig sorolni. Ez mind elveszne. Annyi történne hogy kimegyek a kör utolsó másodpercében utánna viszlát nem is nagyon kell figyelnem mert felesleges. Nagyon nagyon unalmas lenne. És ennek úgy vagyok ellene hogy hadis vagyok.
|

01-20-2007, 11:56
|
Member
|
|
|
|
lazán átvisz egy hadis egy varist vagy egy tolist
|

01-20-2007, 11:59
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Most az utóbbi időben eléggé le lettek gyengitve a hadisok.
Egy kis előnyt kellene adni nekik.
Én azt javasolnám hogy a hazaérkező seregek elöbb beérjenek mint a támadó seregek, hogy esély legyen a kísérő seregek kivédésére, de ha ez nagy előny lenne akkor csak véletlen szerüen érjenek be elöbb a hazaérkező seregek, mondjuk ennek a seregnek van 80%-a hogy elöbb beérjen mint az ellenség. A %-ot a rendszer külömbözö szempontok szerint számolhatja ki.
|
1, az utóbbi időben a hadisok nem gyengítve lettek, hanem pont hogy mégjobban előtérbe kerültek...
2, ezzel nem előnyt adnál nekik, hanem egy jókora hátrányt
3, Ati szerint a Hódítóban mindennek kiszámíthatónak kell lenni, ilyen hogy 20-80% szerintem nem tetszene neki túlzottan, mert ebben erősen benne van a véletlenszerűség
4, jól van így, ahogy most van, tehát ellenzem ezt a javaslatot 
|

01-20-2007, 12:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
1, az utóbbi időben a hadisok nem gyengítve lettek, hanem pont hogy mégjobban előtérbe kerültek...
2, ezzel nem előnyt adnál nekik, hanem egy jókora hátrányt
3, Ati szerint a Hódítóban mindennek kiszámíthatónak kell lenni, ilyen hogy 20-80% szerintem nem tetszene neki túlzottan, mert ebben erősen benne van a véletlenszerűség
4, jól van így, ahogy most van, tehát ellenzem ezt a javaslatot 
|
teljesen egyetértek
lassan helyet válthat ez a topic is
|

01-20-2007, 12:24
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|